• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş telefonu

Bdv deki konuları bile okumuş ama öylesine, burda aldatilan kadınların konularının yüzde kaçı yüzde yüz güveniyordum da aldatıldım seklinde? 15 senedir burdayım hep bi bokluk olan herifler aldatiyor okuduğumuz sana da bunu diyoruz ki sana ilk yorum yapanlardanım kocamda muhasebeci ayrı telide yok gecenin bilmem kaçı bile olsa kadın erkek farketmeden o teli açar helede banka müdürû arıyacak 🤷🏼‍♀️

Ya gerçekten ben böyle bir şey yaşamadım ama olsaydı şöyle düşünüp şöyle hareket ederdim belki sizin de böyle yapabilirsiniz demek bu kadar mı zor? Neden kadınlar birbirine bunu yapıyor anlayamıyorum. Şunu yaptıysa kesin böyledir. Böyle yaptıysa kesin aldatıyordur. Bunu dediyse kesin böyledir ama siz boşanmazsınız da. İnsanları boşanmaya ve fevri hareket etmeye itiyorsunuz. Ve bunu diyenler birbirini destekliyor, gereken cevabı verince de ben suçlu oluyorum. Ben sizinle uğraşacağıma gidip kocamla konuşsaydım muhtemelen çözmüştük işi. Bir şey varsa bir şekilde öğrenir boşarım, yoksa da barışır devam ederim. Allah elinize düşürmesin sizin.

Güncelleme: Evet arkadaşlar siz eşinizi en ufak şüpheli bir telefonda aldatıldığınızı düşünerek boşayabilirsiniz. Ama ben size aldatılıyor muyum ya da boşanayım mı diye sormadım!!! Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın.
Peki ne sordun? Eşinle barışma tüyoları mı?

Bdv deki konuları bile okumuş ama öylesine, burda aldatilan kadınların konularının yüzde kaçı yüzde yüz güveniyordum da aldatıldım seklinde? 15 senedir burdayım hep bi bokluk olan herifler aldatiyor okuduğumuz sana da bunu diyoruz ki sana ilk yorum yapanlardanım kocamda muhasebeci ayrı telide yok gecenin bilmem kaçı bile olsa kadın erkek farketmeden o teli açar helede banka müdürû arıyacak 🤷🏼‍♀️
Bu yorumunuzda bir sorun yok zaten. Ama açıkça saçmalayan ve hadlerini aşan şeyleri yazanlara verdiğim cevaplara agresifçe karşılık veren sizsiniz ben değil. Ama şunu da unutmayın insanların ilişkileri üzerinde böyle tahakkümler kuramazsınız. Bence biraz haddinizi sorgulayın ve saygılı olmaya çalışın. Yani eşimi g.tünü dönüp yatmasına kadar bu şekilde yazamazsınız.

1. Olarak nişanlıyken değil sevgiliyken dedim. 2.si ilişkimizin en başında benim hoşlanmadığım bir kız arkadaşıyla metrobüs yolculuğu yaptığı ve ben bunu öğrenince yalanladığı için kimse kimseyi kolay kolay harcamaz.
3.sü benim sadece asla ona değil kimseye güvenim yok dedim.
4.sü iş telefonu bu sonuçta kadın gerçekten banka müdürü olabilir zaman içerisinde işle alakalı birden çok kez konuşmuş da olabilir. Bu dediğiniz neyi kanıtlar? İnsanları hemen boşatmaya çok meraklısınız ama bir aileyi öyle zırt diye dağıtmak kolay değil. Hele ki ortada çoluk çocuk varsa. Bence bilip bilmeden insanlara böyle yorumlar yapmayın.
durumunuz takip gerektiriyor gibi görünüyor. ama arkadaşa yaptığınız yorumu da ben sinirlerinizin bozuk olmasına veriyorum. yorumlayın demişsiniz insanlar sizin anlattıklarınızı sizin verdiğiniz bilgilerle yorumluyor. ben olsaydım, hoşlanmadığım yorumları da dikkate alırdım.

Bu yorumunuzda bir sorun yok zaten. Ama açıkça saçmalayan ve hadlerini aşan şeyleri yazanlara verdiğim cevaplara agresifçe karşılık veren sizsiniz ben değil. Ama şunu da unutmayın insanların ilişkileri üzerinde böyle tahakkümler kuramazsınız. Bence biraz haddinizi sorgulayın ve saygılı olmaya çalışın. Yani eşimi g.tünü dönüp yatmasına kadar bu şekilde yazamazsınız.

..Yani eşimi g.tünü dönüp yatmasına kadar bu şekilde yazamazsınız.

Bibibella Bibibella nın mesajında böyle bir cümle yok. Bu cümle nereden çıktı ?

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Burada birçok kadın üniversite mezunu. Herkese böyle tepeden bakan tipler genelde öz güveni düşük olurlar, sizde de görüyoruz zaten. Kadın güzel diye bayağı kıskanmışsınız. Kimse ısrarla boşan yazmamış, ima eden birkaç mesajı dahi görünce çıldırmışsınız. Normal evlilikler öyle olmuyor hanımefendi, kocanız bir şeyler çeviriyor. Direkt aldatma olmasa bile arkanızdan bir şeyler dönüyor. Bizi geçin umurumuzda değilsiniz ama kendinizi kandırmayın.

Ya gerçekten ben böyle bir şey yaşamadım ama olsaydı şöyle düşünüp şöyle hareket ederdim belki sizin de böyle yapabilirsiniz demek bu kadar mı zor? Neden kadınlar birbirine bunu yapıyor anlayamıyorum. Şunu yaptıysa kesin böyledir. Böyle yaptıysa kesin aldatıyordur. Bunu dediyse kesin böyledir ama siz boşanmazsınız da. İnsanları boşanmaya ve fevri hareket etmeye itiyorsunuz. Ve bunu diyenler birbirini destekliyor, gereken cevabı verince de ben suçlu oluyorum. Ben sizinle uğraşacağıma gidip kocamla konuşsaydım muhtemelen çözmüştük işi. Bir şey varsa bir şekilde öğrenir boşarım, yoksa da barışır devam ederim. Allah elinize düşürmesin sizin.
Çok mu korkuyosunuz kocanızdan?

Sadakat kontrole tabidir diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? Eşimin de benden ayrı biz özeli olamaz. He belli ki siz başka düşünüyorsunuz. Siz eşinize saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla yaklaşıyorsanız o sizin sorununuz.
ne munasebet ya hangi salak soylemis bu sözü?
sen istediğin kadar kontrol et, niyeti bozuk insan sabah ise diye cikar, iste midem bozuldu diye ogleden sonra izin alir, telefon kimlik istemeyen eskorta gider, yatar parasini da nakit verir yine yapar yapacagini.
diledigin kadar kontrol et bulamazsin.
sadakat böyle hapsedip yapacak imkani olmamasini saglamak demek degildir.
ne igrenc birsey. senin kocan senin sadakatine inanmasa, eve erkek aldığını düşündüğü icin banyoyu esyalari telefonunu falan kuskuyla karsilasa "sadakat kontrole tabi canim ne var bunda" der miydin?

Ya neden pat diye elinizden alıp böyle telaş yapar gibi davranıyor ve telefonu yanınızda açmıyor. İş gereği kadın erkek farketmez konuşursun işle alakalı yani bu durum normal.. Ama eşinizin davranışları tuhaf ve şüpheli..

Konu sahibi sorunuza cevabım yok fakat şüphe insanı yer bitirir onu biliyorum.
Uzman öğretmen olduğunuzu yazmışsınız. Allah öğrencilerinize sabır versin. Buradaki kibirli tavırlarınızı iş hayatınızda da sergiliyorsanız o öğrencilerin vay haline.

Şüphelenmekte hakkım var mı ve var ise nasıl bir yol izleyebilirim diye sordum.
Eeee "Evet var ama sonucunda boşanmayacaksanız uğraşmayın" yani yol izlemeyin diyenleri de azarlayıp durdunuz?
Siz üyelerden önce kendinizle çelişiyorsunuz farkında mısınız? Bütün yorumları tekrar okudum kimse alenen aldatıldığınızı söylememiş ki. Tam da sorunuzun cevabı olan "şüpheli hareketler bunlar" demişler.
Bi sakin olursanız daha iyi anlayacaksınız

Son düzenleme:
Back
X