- 15 Kasım 2020
- 515
- 601
- 53
- 37
- Konu Sahibi gulrecelim
Birisi yazmış siz polis değilsiniz,savcı değilsiniz diye bence de çok haklı.Yarın öbür gün olay bir şekilde patlak verdiğinde polise hakime intikâl ettiğinde hakim,savcı size demez mi sen de gelip hesap vereceksin bu işin belli ki bir ucundan bulaşmışsın diye.Kesinlike uzak durun üzgünüm yardım etmemezlik tabi ki kötü ama ortalığın da hâli belli.Dertsiz başınıza dert almayın derim.Günaydın hanımlar dün gece hiç uyumadım. Kafama takmaktan ötürü bu konuyu, buraya yazayım dedim.
Eşimin iş yerinde 50 li yaşların sonunda bir abla var. Aşçı ve çayçı kendisi. Eşim geçen aylarda bu ablayı soluk soluğa görmüş abla iyi misin vs derken. Beni eve bırak bir adam beni takip ediyor demiş. Anlatınca 1 senedir varmış bu durum. Adam her yerde karşısına çıkıp evinin önünde bekliyormuş saatlerce. Eşim servis alanına kadar arabasıyla gidiyor abla servisten inince bırakayım seni de diyip bırakmaya başlıyor. Sapık adamın tepkilerini yazayım şimdi eşimin arabasına bakıp elinde kağıt kalem birşeyler yazıyormuş, eşim hayırdır diye sormuş ben öyle yazarım işine bak demiş eşimde teyzem sizden rahatsız oluyor diyince o senin teyzen değil diyip gitmiş. Heeer akşam servis alanında oluyormuş. Ablayla hem ben hem eşim konuştuk polise gidelim diye. Ama ablanın eşi ya ablayı ya adamı öldürürmüş. Ve ablanın bu işe çok ihtiyacı varmış. 4 tane kız çocuğu var. Eşim usturuplu olarak eşine anlatalım önce diyor onada yok. Hem ispat edemeyiz olay benim başıma patlar ben rezil olurum diyor. Abla bir sopa al yanına gördün mü sokakta giriş buna bağır çağır milleti dök başına polis gelsin belki korkar dedim onada yok. Yani abla hiçbir şeye ynşmıyor. Ben artık eşimle bitti karışmayacaksın, abla her yolu kapatıyor Allah korusun sonun kadir ş. Gibi mi olsun diye tartıştım. Ve eşim eminim ablaya gene bir şey diyemeyecek 2 aydır çünkü eşim bırakıyor. Ben açıp konuşöyı düşünüyorum kızlar. Napayım mecbur artık. Abla bu böyle devam edemez bizde artık tedirgin olmaya başladık eşimi daha fazla karıştırma. Kendi eşine olayı anlatamıyorsan bile tedirgin oluyorum o saatlerde gel beni al de diyicem. Artık eşim seni bırakamayacak diyicem.
Kızlar haksız mıyım çok korkuyorum adam bize de musallat olursa diye. Hem bizene biz elimizden geleni yaptık. Kendi eşi dostı var paylaşsın yada bir çözüm bulsun artık kendisi. Fazla vicdan insanın başına her zaman iş açar.