- 16 Ocak 2019
- 34
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi goodhearted
-
Çok kızdım. Bu tarz şeyler normalleştirilemez dedim ama abartıyorsun filan dedi eşim. Hiç güven yok sen de dedi.Hayirdir baska arkadas mi bulamamis. Ben olsam ben se sinir olurdum hic normal bakamiyorum ben bu tarz arkadasliklara.
Çok kızdım. Bu tarz şeyler normalleştirilemez dedim ama abartıyorsun filan dedi eşim. Hiç güven yok sen de dedi.
Niye çatlasın neyin var bu kadar ?ama inanın benımda 15 senedir erkek iş arkadasım var , 10 saat bir aradayız
düşünsene eşi kocasını benden kıskansa ( bayanı ve benı görseniz kıskançlıktan çatlaması lazım )
15 senedir hayat zından olurdu ailelerine ,
senın duygular hamılelıktendir
Dediğiniz gibi bir kişi hariç hepsi bayan olan bir ortamda çalışıyor . Bende bu tarz şeyler huzursuzluk oluyor. Hamileyim oturup kafama takıyorum. Bir şey deyince ben örümcek kafalısın geri kafalısın diyor.Ben de bu konudan muzdaripim eşimin neredeyse bütün iş arkadasları bayan ve sürekli onlarla muhattap olmak zorunda.. bugünse zorunlu bi seminere bi bayanla gitti şuan içim içimi yiyo ama ben mesaj bile atmıyorum.
Size tavsiyem engel olabiliyosanız bu arkadasslığa engel olmalısınız
Niye çatlasın neyin var bu kadar ?
Ben fazla suyunu cıkarmamaktan yanayim. Gun icerisinde tabiki muhabbet edilir ama olayi mesai bitiminde mesaja dokmek sacma.
Taman iste nedir yani bestmodel falan misin niye catliyacak kadın ?dış görünüş bakımından söyledim
Sen örümcek kafalı değilsin o çok genişDediğiniz gibi bir kişi hariç hepsi bayan olan bir ortamda çalışıyor . Bende bu tarz şeyler huzursuzluk oluyor. Hamileyim oturup kafama takıyorum. Bir şey deyince ben örümcek kafalısın geri kafalısın diyor.
Bu kadar konuşmaya devam ederseler kalp atar bu kadın ben gördüm o lackalığı onda.Eşine güvenmeyi dene. Iş hayatı, normal. Günün 8-10 saati beraber geçiyor, seni gördüğü kadar arkadaşlarını da görüyor.
Yazışırken emoji atmış, bilmem ne yapmış, çok saçma. Kalp atmadığı sürece sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?