eşimin iş yerindeki bayanın davranışları

Yazmasın arkadas gitsin kendi kocasına anlatsın bi derdi varsa onu arasın sorsun emojş göndersin kocası uzaktaymış merak etsin elalemin kocasını niye rahatsız ediyo ?
Konu sahibi iş için mesaj attığını yazmış. Ya kadının hiçbir suçu yoksa? Tanımadığınız birinin günahımı mı alacaksınız?

Muhakkak ki çalıştığımız ortamlarda erkek iş arkadaşlarımız oluyor ama ben iş çıkışından itibaren kimseyle konuşmayı, mesajlaşmayı uygun bulmuyorum. İş biter herkes evine. Ki iş arkadaşlarımın çoğu erkek hiç biriyle iş dışında ne konuştum, ne mesajlaştım, ne görüştüm(ölüm kalım acil durumlar hariç) Bu mesafeyi koymak ve devam ettirmek en güzeli. O kadında bu durumu anlayamamış sanırım. Tamam arkadaş olmak fikir almak iyi ama pek hoşlanmazdım bu durumdan.

Kesinikle günahını da almak istemem niyetini bilemem. Ama alacağı arabayı kocasına sorsaydı keşke dedim eşime değil de. Oralara takıldım ben.
Kocasından öğrenemeyip iş arkadaşından araba kullanmayı öğrenen arkadaşım da var. İki taraf da kötü niyetli değil arkadaşlar sadece. Siz şuan eşinizin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz farkında değilsiniz.

Yani bilemedim günah almak mı olur ama yinede hoş bi davranış değil kadının yaptıkları..
Çok doğru . ben de çalışıyorum ama benim hiç öyle bir durumum olmadı merhaba merhaba. Bugün konuşmadım zaten eşimle . Normallestire normallestire bu tarz şeyleri huzurumuz kaçıyor

Kesinikle günahını da almak istemem niyetini bilemem. Ama alacağı arabayı kocasına sorsaydı keşke dedim eşime değil de. Oralara takıldım ben.
E belki kocası arabadan anlamıyordur .ben de 12 kişilik bir ofiste çalışıyorum ve 2 bayanız .ben de araba işe ilgili konuları bir arkadasa sorarım çünkü çok bilgili ve ilgi alanı.en son lastik markası sordum .
Ben bu kadar da kötü niyetli düşünemiyorum .

Ben zaten yargılamıyorum kesinlikle. bilemiyoruz insanların niyetini. Ama ben de bir çalışan olarak dikkat etmeye çalışıyorum bilemedim.

Abarttığınızı düşünmüyorum,kadın kocasından ilgi görmediği için sizin eşinize ilgisini yönlendirmiş tabii burda işin sorumluluğu eşiniz de eğer o istemez ise kadın daha da ilgi gösteremez. Eşinize uyarı da bulunun.

yaa işte bende onu diyorum
güvenmesi gerektiğini her yazsışmadan kötü birşey çıkarmsına gerek yok demek istedim

arkadasın karısı ksıkanç olsa huzurları olmazdı demek istedim
Çalışma arkadaşları ile yazişacak derecede samimi olunmaz.Isle ilgili bir mesele olur yazarsın ama ciddi bir yazım dili kullanırsın.Burada gereksiz bir samimiyet var.Niye güvensin ki?

Hayır çok haklısınız, ne gerek var böyle gereksiz samimiyetlere ? Eşinize tepkinizi koyun

Bana göre abartıyosunuz. İnsanları erkek/kadın diye ayırt etmem, arkadaşımsa arkadaşım dostumsa dostumdur. Samimiyetimi ve kiminle ne konuşacağıma da eşim karar veremez.. Eğer karışmak gibi bi hata yaparsa da kendini kapıda bulur.

Abartıyorsunuz. Kadının kocası uzakta ve ilgisiz diye neden hemen etraftan ilgi arasın ki? Genel olarak iş ortamlarının dışında iş arkadaşlarıyla yazışmalardan vs hoşlanmam bende haklısınız o konuda. Ama diğer konular için kadın belki erkek gözüyle eşiyle ilgili eşinizden tavsiye beklemiştir. Araba konusunda da eşiniz bilgiliyse faydalanmak istemiş olabilir. Bilemedim.

Arkadasliklari kadın erkek diye ayırmam ama her zaman bir sinir olmasındanda yanayim. Kadinin eşi ilgisiz ağlamaklı filan vs. Ve ilgiyi esinizde aradigida apacik. Bazı kadınlar birilerine yaslanmak istiyorlar sanirim eşiniz ona yaslanmasına izin vermesin. Esigi astiktan sonra geri dönüsü üzüntülü olur bence. Ayni davranışı sizde görse ne dermis esiniz sordunuz mu. Rahatsız olmam diyorsa sizde olmayın ozaman. Zamanı gelince de aynı davranisi yapın.

Bende işyerimdeki beylerle mesajlastıgım olmustur gülüştügüm vs de ancak kocamı veya sıkıntılarımı özellikle mesajla anlatmam
Normal konusmalarında yada işle ilgili vs bi skaınca yok ancak iş özel hayat anlatmaya gelince bi dur derdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…