- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi goodhearted
-
Konu sahibi iş için mesaj attığını yazmış. Ya kadının hiçbir suçu yoksa? Tanımadığınız birinin günahımı mı alacaksınız?Yazmasın arkadas gitsin kendi kocasına anlatsın bi derdi varsa onu arasın sorsun emojş göndersin kocası uzaktaymış merak etsin elalemin kocasını niye rahatsız ediyo ?
Insan yüzyüze konuşurken de tebessüm eder, neyse gel biz çekilelim, sonra suçlusu biz oluruz :)Emojisiz yazınca çok ciddi gibi oluyorsun bazen o yüzden emoji kullanmış olabilir.
Kesinikle günahını da almak istemem niyetini bilemem. Ama alacağı arabayı kocasına sorsaydı keşke dedim eşime değil de. Oralara takıldım ben.Emojisiz yazınca çok ciddi gibi oluyorsun bazen o yüzden emoji kullanmış olabilir.
Muhakkak ki çalıştığımız ortamlarda erkek iş arkadaşlarımız oluyor ama ben iş çıkışından itibaren kimseyle konuşmayı, mesajlaşmayı uygun bulmuyorum. İş biter herkes evine. Ki iş arkadaşlarımın çoğu erkek hiç biriyle iş dışında ne konuştum, ne mesajlaştım, ne görüştüm(ölüm kalım acil durumlar hariç) Bu mesafeyi koymak ve devam ettirmek en güzeli. O kadında bu durumu anlayamamış sanırım. Tamam arkadaş olmak fikir almak iyi ama pek hoşlanmazdım bu durumdan.Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Yani bilemedim günah almak mı olur ama yinede hoş bi davranış değil kadının yaptıkları..Konu sahibi iş için mesaj attığını yazmış. Ya kadının hiçbir suçu yoksa? Tanımadığınız birinin günahımı mı alacaksınız?
Kocasından öğrenemeyip iş arkadaşından araba kullanmayı öğrenen arkadaşım da var. İki taraf da kötü niyetli değil arkadaşlar sadece. Siz şuan eşinizin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz farkında değilsiniz.Kesinikle günahını da almak istemem niyetini bilemem. Ama alacağı arabayı kocasına sorsaydı keşke dedim eşime değil de. Oralara takıldım ben.
Çok doğru . ben de çalışıyorum ama benim hiç öyle bir durumum olmadı merhaba merhaba. Bugün konuşmadım zaten eşimle . Normallestire normallestire bu tarz şeyleri huzurumuz kaçıyorYani bilemedim günah almak mı olur ama yinede hoş bi davranış değil kadının yaptıkları..
E belki kocası arabadan anlamıyordur .ben de 12 kişilik bir ofiste çalışıyorum ve 2 bayanız .ben de araba işe ilgili konuları bir arkadasa sorarım çünkü çok bilgili ve ilgi alanı.en son lastik markası sordum .Kesinikle günahını da almak istemem niyetini bilemem. Ama alacağı arabayı kocasına sorsaydı keşke dedim eşime değil de. Oralara takıldım ben.
Ben zaten yargılamıyorum kesinlikle. bilemiyoruz insanların niyetini. Ama ben de bir çalışan olarak dikkat etmeye çalışıyorum bilemedim.E belki kocası arabadan anlamıyordur .ben de 12 kişilik bir ofiste çalışıyorum ve 2 bayanız .ben de araba işe ilgili konuları bir arkadasa sorarım çünkü çok bilgili ve ilgi alanı.en son lastik markası sordum .
Ben bu kadar da kötü niyetli düşünemiyorum .
Çalışma arkadaşları ile yazişacak derecede samimi olunmaz.Isle ilgili bir mesele olur yazarsın ama ciddi bir yazım dili kullanırsın.Burada gereksiz bir samimiyet var.Niye güvensin ki?yaa işte bende onu diyorum
güvenmesi gerektiğini her yazsışmadan kötü birşey çıkarmsına gerek yok demek istedim
arkadasın karısı ksıkanç olsa huzurları olmazdı demek istedim
Böyle arkadaşlıklar genelde iyi yerlere gitmiyor.Eşimin hiç bir bayan iş arkadaşı gündelik hayatta mesaj atmaz aramaz.iş arkadaşlığı iş yerinde kalmalı.Fazla samimiyete gerek yok.
Hayır çok haklısınız, ne gerek var böyle gereksiz samimiyetlere ? Eşinize tepkinizi koyunMerhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Bana göre abartıyosunuz. İnsanları erkek/kadın diye ayırt etmem, arkadaşımsa arkadaşım dostumsa dostumdur. Samimiyetimi ve kiminle ne konuşacağıma da eşim karar veremez.. Eğer karışmak gibi bi hata yaparsa da kendini kapıda bulur.Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?