- Konu Sahibi goodhearted
-
O bayan arkadaşının eşi çok ilgisiz bir kere bile karısını görmeye gelmemiş. Onu da anlıyorum hani belki çok içine oturdu. Ağladı kadın. Ama ne bilim bu kadar özeli eşime anlatması da ilginç geldi.
Kadını mı gördün? Biz burada konuları sadece tek taraflı okuyoruz bu kadar ön yargılı olmayın.Bu kadar konuşmaya devam ederseler kalp atar bu kadın ben gördüm o lackalığı onda.
Herkese kalp atarsa, kalp yetmezliğinden gider. Kendi bilir, gül gibi karısı varken, kaktüse gitmeyi tercih ederse, vay haline.Bu kadar konuşmaya devam ederseler kalp atar bu kadın ben gördüm o lackalığı onda.
Bazı kadınlar cok yapısıkMerhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Güzellik göreceli bir kavramdır size göre güzel olan bana göre değildir mesela..niye kıskançlıktan çatlasınlar ki?))eşlerin iş arkadaşlarını kafaya takmayın yoksa hayat sizndan olur
heee gerçekten yaptıgı bir yanlış davranış bir yakınlık özle bir mesaj varsa
tabiki tırnaklarını çıkarıp kulaklarını dikleyebilirsin ,
ama inanın benımda 15 senedir erkek iş arkadasım var , 10 saat bir aradayız
düşünsene eşi kocasını benden kıskansa ( bayanı ve benı görseniz kıskançlıktan çatlaması lazım )
15 senedir hayat zından olurdu ailelerine ,
senın duygular hamılelıktendir
uzak tut arkadaşım uzak tutMerhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Eşine güvenmeyi dene. Iş hayatı, normal. Günün 8-10 saati beraber geçiyor, seni gördüğü kadar arkadaşlarını da görüyor.
Yazışırken emoji atmış, bilmem ne yapmış, çok saçma. Kalp atmadığı sürece sıkıntı yok.
Çok uyardım tartışmasını da yaptım. Ama abarttığımı ve hatta bazen kötü niyetli düşündüğümü filan söylediben iş yerinde böyle samimi arkadaşlıklara karşıyım aslında. bilmiyorum, normal şartlar altında bi sorun olmamalı. kadın erkek pek tabi arkadaş olup dertleşebilir. ama iş ilişkisi varsa bence özel hayatı anlatacak derecede yakın olmamak lazım.
ha kadın suçlu mu? değil. sonuçta eşin de karışılık veriyor.
İş yerindeki bir mevzu. Önce bi bayan mesaj atmış ciddi yazışmışlar eşim dedi zaten mesaj attı diye.kadın emojiler gülücükler filan kullanmış eşim de karşılık vermiş.Konuşmanın içeriği neydi?
Kusura bakmayın bu da kadının suçu değil sizinkinin kişiliksizliği.ben bu senayoyu biliyorum. kadının kocasından ayrılıp benimkini almasıyla bitti.
Ben çok sık uyarıp tartışınca geri kafalı, kıskanç ve güvensiz oldum.uzak tut arkadaşım uzak tut
Güzellik göreceli bir kavramdır size göre güzel olan bana göre değildir mesela..niye kıskançlıktan çatlasınlar ki?))
Bu arada benimde eşimin etrafında fıstık gibi hatunlar oluyor arada ki mesafe aşılmadığı sürece asla kıskanmam.
Konu sahibi samimi olmaları hiç hoş değil.Is başka arkadaşlık başka
Mecburi iş için mesaj atmış kadın. bunu anlarim eşim de dedi zaten. Ama gülücükler emojiler niye?Bana derdini anlatan erkek iş arkadaşım vardı. O yüzden çok tuhaf gelmiyor dert anlatması. Ama özel mesajlaşma yapmadık o arkadaşımla hiç. İş için ararız en fazla.
Kadını mı gördün? Biz burada konuları sadece tek taraflı okuyoruz bu kadar ön yargılı olmayın.
Emojisiz yazınca çok ciddi gibi oluyorsun bazen o yüzden emoji kullanmış olabilir.Mecburi iş için mesaj atmış kadın. bunu anlarim eşim de dedi zaten. Ama gülücükler emojiler niye?
ne uyar ne tartış ..Ben çok sık uyarıp tartışınca geri kafalı, kıskanç ve güvensiz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?