eşimin iş yerindeki bayanın davranışları

İlginç değil onun adı gevşeklik. Ne alaka eşinize bunları anlatıyor pardon da? Kardeşmiş filan ne kardeşi bırakın lütfen. Aynı anneden mi doğmuş da kardeş oluyor? Siz hamilesiniz ve bir süre cinsellik olmayacak. Kadın da olta atmış olabilir "bak kocam yok yanımda, ilgisiz" diye hatta kendini de acındırmış. Kim bilir daha sizin bilmediğiniz neler dedi. Belki cinsel durumlarını bile anlattı. Gülücüklü falan sohbetler, whatsappta yazışmalar.. Asla buna izin veren bir insanla beraber olmam. Siz izin verir misiniz iş yerindeki adamın böyle sızlanmalarına? Kadın ilgiye aç, onu da sizinkinde arıyor. Sizinki de ilgi gösteriyor ki muhabbet devam ediyor. Bakın bakalım nerede patlayacak

Bu kadar konuşmaya devam ederseler kalp atar bu kadın ben gördüm o lackalığı onda.
Herkese kalp atarsa, kalp yetmezliğinden gider. Kendi bilir, gül gibi karısı varken, kaktüse gitmeyi tercih ederse, vay haline.

Bazı kadınlar cok yapısık
haklısın
benim de bazen iş arkadaslarıma emojili mesajlarım olur cok nadir ancak iş saatinde ve işle ilgili konularda.

Güzellik göreceli bir kavramdır size göre güzel olan bana göre değildir mesela..niye kıskançlıktan çatlasınlar ki?))
Bu arada benimde eşimin etrafında fıstık gibi hatunlar oluyor arada ki mesafe aşılmadığı sürece asla kıskanmam.
Konu sahibi samimi olmaları hiç hoş değil.Is başka arkadaşlık başka

Benim eşimin de is arkadaşlarının çoğu kadın, mesai dışı da arada birbirlerine mesaj attıkları oluyor , video vs.ama dert anlatmak falan gereksiz bir durum, gitsin başkasına anlatsın derdini, eşinizin o sınırı çizmesi lazım

uzak tut arkadaşım uzak tut

Bana derdini anlatan erkek iş arkadaşım vardı. O yüzden çok tuhaf gelmiyor dert anlatması. Ama özel mesajlaşma yapmadık o arkadaşımla hiç. İş için ararız en fazla.

konuya yorum yapan hanımlar kadını iyice bunalıma sokacaklar
ortada fol yok yumurta yok , herkes bir mutaasıp
çalışan kocalarının yanına bulunan her kadına o.... muamelesi yapıyorlar ,

ayy içim şişti

Çok uyardım tartışmasını da yaptım. Ama abarttığımı ve hatta bazen kötü niyetli düşündüğümü filan söyledi
Konuşmanın içeriği neydi?
İş yerindeki bir mevzu. Önce bi bayan mesaj atmış ciddi yazışmışlar eşim dedi zaten mesaj attı diye.kadın emojiler gülücükler filan kullanmış eşim de karşılık vermiş.

yaa işte bende onu diyorum
güvenmesi gerektiğini her yazsışmadan kötü birşey çıkarmsına gerek yok demek istedim

arkadasın karısı ksıkanç olsa huzurları olmazdı demek istedim

Bana derdini anlatan erkek iş arkadaşım vardı. O yüzden çok tuhaf gelmiyor dert anlatması. Ama özel mesajlaşma yapmadık o arkadaşımla hiç. İş için ararız en fazla.
Mecburi iş için mesaj atmış kadın. bunu anlarim eşim de dedi zaten. Ama gülücükler emojiler niye?

Yazmasın arkadas gitsin kendi kocasına anlatsın bi derdi varsa onu arasın sorsun emojş göndersin kocası uzaktaymış merak etsin elalemin kocasını niye rahatsız ediyo ?
Kadını mı gördün? Biz burada konuları sadece tek taraflı okuyoruz bu kadar ön yargılı olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…