Eşimin iş yerindeki kadın

Sen bu saçmalıkları dinlersen başın çok yanar ….. Bu kadar samimilik farklı şeyleri de doğurabilir . Olur demiyorum ama olmaz da demiyorum .

Gencligini biraktim da 36 yasinda kadin herseyini tek basina yapar ya, muhtemelen adam biraz gevsek, o da bu durumu kullaniyor.

Eleştirinizi kadın üzerinden yapmanız çok garip, eşinize toz kondurmamak adına kadına yüklenmiş gibi bir haliniz var. 36 yaş genç zaten bu arada. Evli olduğu halde kadının peşi sıra gezinen kocanıza kızmalısınız.

Eşim 5 yaş küçük mesela benden, 22 yıllık evliyiz çok da mutluyuz. 10 yaş da fark olsa yine evlenecektik.

Zaten konuyu ve benim yazdıklarımı iyice okuyup anlarsanız böyle saçma bir yorum yapmazdınız

Zaten konuyu ve benim yazdıklarımı iyice okuyup anlarsanız böyle saçma bir yorum yapmazdınız
Bakıyorum herkes saçmalamış bir siz haklısınız. Konu çok açık eşiniz ya flörtöz ya da aşık olmuş siz de farkındasınız. Kadının tek suçlu olduğunu eşinize asla layık olmadığını onu ayarttığını burada teyit edip kafanızı rahatlatmak istiyorsunuz.

36 yaş evet size göre genç olmaz..

Onun dışında Burda tek sorumlu eşiniz. Bu olanlar yüzünden eşiniz dışında kimse hatalı değil.

Eğer hatun evli erkek avcısıysa bugün eşiniz olmasa başkası olur onun için..

O yüzden evli olan eşiniz o hareketlerine dikkat edecek.

Bu yakınlık bana da çok fazla geldi. Tepkinizi bile ciddiye almıyor adam karım rahatsız oluyor der yine de mesafe koyar. Ne iş yapıyor eşiniz konumu ne yani çok yakınlık gerektirecek ne iş olabilir işini yapar geçer sohbet muhabbet tabiki olur ama bu kadarı fazla tabi

Siz hayatınızda karşılaştığınız sorunlara böyle çözümler buluyor olabilirsiniz ama ben gerçekten soruna bir çözüm arıyorum hiç bir yazımda da kadın suçlu eşim suçsuz demedim zaten eşim evliliğimizden aramızdaki bağdan sorumlu olan o evlilikte karşılaşılan her bir şeyde kötü olarak nitelendirmek doğru olmadığını düşünüyorum ve ben rahatsız olduğum bu durumda ne yapmam gerektiğini bulmaya çalışıyorum fakat benim gözümde kadının da hareketleri doğru değil hiç bir erkek arkadaşıma özellikle eşi veya hayatında biri varsa bu şekilde davranmam daha mesafeli olurum yanlış anlaşılma olmaması adına ve ek olarak kadın ister 26 ister 46 olsun ben yinede bu özellikleri yazacaktım

Çözüm arayışınızda kolay gelsin o zaman.

Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip
1- Kadın gayette genç biri yaşından vuruyor olmanızı kıskançlığınıza veriyorum.
2- Eşiniz de maşallah hiçbir şekilde mesafe koymadan aynı samimiyetle karşılık veriyor. Gücünüz ve lafınız eşinize geçmeyince tabi kadını gömmüşsünüz direk.
3- Kadının yaklaşımı kötü niyetliyse bile eşiniz karşılık veriyorsa geçmiş olsun. Güven probleminizin olması 36 yaşında ki genç kadından değil eşinizden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…