esimin is yerindeki kiz...

Peki ortamda ki diger erkeklere nasil davraniyor bu kiz?
Belki normal tavri budu? Hos olmasada.

gel de boğma şu tipleri yaa uyuz oluyorum böyle kız/erkeklere..biri evliyse her zaman mesafe koymalı insan,sonuçta iyi niyetli dahi olsa eşi ne der nasıl tepki gösterir bi düşünür ya..ben olsam o elini alır çimdiklerdim

Ayy kahkaha atim resmen :) nasil iyi geldi buraya yazmak iyiki varsiniz kk kadinlari cok yasayin emi :) anlatinca icim sogudu biraz.hele bir goruselim bak nasil davranacagim ben o kiza tabiki esimede ufaktan bir silkelenme yasaticam kendine gelsin
ne demek tatlım hepimiz destek için burdayız bi nevi :)Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin

Şahsi fikrimi söyleyeyim ,hiç böyle şeylerde affım yoktur,çirkef de olmadım asla, ama böyle bir bakış yakalasam bir kadının eşime, gider yüzüne söylerim, bakışlarınıza tavırlarınıza dikkat edin derim, nasıl yani anlamadım vs ayaklarına yatarsa ''anladın sen gayet,ayağını denk al o kadar'' derim.Eşim benim için çok değerli, onu sahiplenen biri olduğunu ve haddini bilmesi gerektiğini karşıdaki anlayacak bana göre.

Bende cok isterim direk soylemeyi ama kizi tam tanimiyorum ki ben soyledim diye susup pusup oturacagini dikkat edecegini bilsem aninda soyleyecegim ama tam tersi olup esime benim soylediklerimi soylerse dahada kotusu isyerinde bunu anlatirsa yani anlatirken kendini suclayacak degil kimbilir beni ne duruma sokup anlatir. Hem esimin isi acisindan hemde esimin bana bakisi acisindan zor durumda kalmak istemiyorum hakliyken haksiz durumda olmak istemiyorum

kızın kötü niyeti olmayabilir.
belki kendini ifade etme şekli budur.

Peki ortamda ki diger erkeklere nasil davraniyor bu kiz?
Belki normal tavri budu? Hos olmasada.

Okudum kendi soruma kendim cevap vereyim. Kiz sadece esine yapiyormus.
Bence esini uyarmalisin canim sadece. Esegin aklina karpuzu sokmak degil, kiz cok laubali hareketlerinden hoslanmiyorum, lütfen mesafeni koru demelisin. Evli bir erkege o derece eline dokunmalar felan bana ters geliyor dersin ama sakince.
Zaten o kizin aklinda birsye varsa sen istedigin kadar esimle cok iyiyim imajini ver yine yaklasmaya calisir, o tarz kizlarin beyni farkli calisiyor.

Kizin günahini almamak icin bence bir kere daha ayni ortamda bulunun, esinede simdilik birsey deme, 3. de dersin.

kızın kötü niyeti olmayabilir.
belki kendini ifade etme şekli budur.

Daha once bir arkadasimizda bunu yazdi acikladim ama baya gerilerde gorememis olabilir siniz. Yanimizdaki diger erkeklere yada bana kimseye kendini boyle ifade etmedi etmiyor bir tek esime karsi hareketleri bu yonde o yuzden dikkatimi cekti sinirlendim

Ayni anda cevap yazmisiz :) bende suan icin ikisinede direk birsey demeyi dusunmuyorum saolsun sizin gibi tatli kk kadinlari cizmem gerken yol konusunda yardimci oldular bana :) bir daha bulustugumuzda cok daha dikkatli olup kizada esimede vermem gereken mesajin en guzelini verip ondan sonra gerekiyorsa konususacagim.

o vakit eşine hissettirmeden önlemini almalısın

bence açıkça konuşmayın sakın siz suçlu durumuna düşersiniz. kızın belki hoşuna bile gider. kocanızla ilgilenin, sarılın öpün onun yanında bence yeterli olacaktır.

eşinizi hafta sonları o arkadas grubuyla yanlız gitmesine müsade etmeyin.sizde gidin ortamı boş bulmasın o yellozzhatta süpriz yapın iş yerine eşinizin yanına gidin ama habersiz ortalığa da gözatmış olursunuz....bide o kıza bakış attın mıı ohhh bu iş bitmiştir.

Eşinize veya kıza direkt olarak rahatsızlık duyduğunuz konularda birşey söylerseniz ters tepebilir, üstüne mağduru bile oynayabilir her ikiside, 2 erkek 1 kız geliyorlar dediniz sürekli aynı ekip geliyorsa diğer personel gelmiyorsa sıkıntılı bir durum. Eşiniz de her hafta sonunu onlarla geçirmek durumunda değil eşi ve çocuğu ile kaliteli zaman geçirmek zorunda bunu kendisine söyleyebilirsiniz özellikle rahatsız olduğunuz kızı öne atmadan daha iyi olur gibi. Yalnız bırakmamamk adına her hafta sonunuzu o kişilerle geçirmek zorunda değilsiniz.

Öncelikle eşinizi uyarmalısınız ; her görüşmeye koşarak gitmesin. Hayır demesini bilsin.

Onlar buluştuklarında mutlaka sizde gidin.. Akşam üzeri daha serinse , o zaman o da beklesin , anne kalsın baba gitsin ; anne serin olunca gelsin , ohhh..

Eşinize her zamankinden çok yakın davranmanızı tavsiye etmem. Çok mutluyum mesajları da vermeniz bir işe yaramaz.
Bazı insanlar zaten bunun için yaklaşır o çiftlere..
Beraber gelip gidersiniz, tek çare bu..
İş eşinizde bitiyor ; sınırlarını belirlediği kadarıyla o kadın ona yaklaşabilir.

Ha bu arada taş karıştırırken eşinizin elini elinizin üzerine koyarak taşları karıştırın :):):) Eli yine değerse tırnak atın yanlışlıkla ¡ :)

Bende de benzer derdin daha büyüğü vardi. Esime nisanliyken falan salak salak mesajlar atan bi kadin vardi. Hatta olayi o kadar abartmisti ki esin gelmesin biz başbaşa iftar yapalım demeler, hic cevap almamasina ragmen israrla beni nereye goturcen ne yedircen mesajlari... ayy daha neler neler. Esim en sonunda bir yere gittigimiz yok eger gidersek de buna sen degil nisanlim karar verir diye yazdi. Sonra kendi kendine bi kac hafta daha mesaj atti cevap alamayinca sustu. Ama ben de cok sinirlenmistim, yine de muhatap olmadim. Haddini esimin bildirmesini bekledim. Ki bu sinavdan gecemeseydi suan evli de olmazdik

Valla böyle durumlarda tepki göstermenin kültürle okumakla ilgisi yok, bir insana haddi uygun usullerle bildirilemzse yaptığını yanlış olduğunu anlayamaz. Kişiye yan gözle bakmanın hafife alınacak tarafı yok.Ama o bakışın ne anlamda olduğunu doğru anlamadan atağa geçmek tabiiki de yanlış.

Bir tanesi eşine abi dediği için tehlikesiz,diğer demiyor sanırım.Ufacık masada okey taşları karıştırılırken el ele değer.Gülerken dokunuyor.Bu mu sebep.İnsanları kendi düşünce yapılarınıza göre yargılıyorsunuz.Bazı insanlar rahattır,doğaldır art niyetsizdir.Bazısı abi der içi fettandır.Kıza sinyal vermek ne demek Allah aşkına.Bu insanlar samimiymiş işyerinden.Dışarıdada çağırıp buluştuklarına göre.Seni de tanımak istediklerine göre.Eşin de bir sakınca görmeyip getirdiğine göre.Eşin o kadar salak mı.Uyuyor olacak kızın tavırlarını erkek olarak anlamayacak.Farzedelşm ki sen haklısın.Elin kızına sinyal vermek yerine,eşinin vitesini çek.

Kiza nasil baktigimi disardan biri görse beni chucky sanar :) ama kiz anlamamazliktan geliyor sanirim çildirazaaammm

vallahi genede dikkat edin kıza bişi demeyin . geçen tv de bişi izledim adam kadın patronunu eve çağırıyor yemeğe. kadın yok iş gezisinde oda bulamadık aynı odada kaldık yok havlu bulamadık tek havluya sarındık kocanla fln diyor adamın eşi hep gülümsüyor
neyse adam lavaboya gidiyor. başlıyor patron sendede ne mide varmış iyi sindirdin kocan benim olacak bilmem ne kadını delirtiyor kadın başlıyor ağzına geleni saymaya o sırada kocası geliyor karısını suçluyor ve patronun elinden tutup gidiyor :)

yani demek istediğim sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…