- 4 Ocak 2013
- 550
- 305
- 333
- Konu Sahibi AryaMelek123
-
çok iyisin yaBence en güzeli kızın ailesiylede tanışın annesi babası engel gibi olsun saçmalıyormuyum neayy neler geliyor aklıma
çok iyisin ya
ne demek tatlım hepimiz destek için burdayız bi nevi :)Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesinAyy kahkaha atim resmen :) nasil iyi geldi buraya yazmak iyiki varsiniz kk kadinlari cok yasayin emi :) anlatinca icim sogudu biraz.hele bir goruselim bak nasil davranacagim ben o kiza tabiki esimede ufaktan bir silkelenme yasaticam kendine gelsin
Şahsi fikrimi söyleyeyim ,hiç böyle şeylerde affım yoktur,çirkef de olmadım asla, ama böyle bir bakış yakalasam bir kadının eşime, gider yüzüne söylerim, bakışlarınıza tavırlarınıza dikkat edin derim, nasıl yani anlamadım vs ayaklarına yatarsa ''anladın sen gayet,ayağını denk al o kadar'' derim.Eşim benim için çok değerli, onu sahiplenen biri olduğunu ve haddini bilmesi gerektiğini karşıdaki anlayacak bana göre.
Peki ortamda ki diger erkeklere nasil davraniyor bu kiz?
Belki normal tavri budu? Hos olmasada.
kızın kötü niyeti olmayabilir.
belki kendini ifade etme şekli budur.
Okudum kendi soruma kendim cevap vereyim. Kiz sadece esine yapiyormus.
Bence esini uyarmalisin canim sadece. Esegin aklina karpuzu sokmak degil, kiz cok laubali hareketlerinden hoslanmiyorum, lütfen mesafeni koru demelisin. Evli bir erkege o derece eline dokunmalar felan bana ters geliyor dersin ama sakince.
Zaten o kizin aklinda birsye varsa sen istedigin kadar esimle cok iyiyim imajini ver yine yaklasmaya calisir, o tarz kizlarin beyni farkli calisiyor.
Kizin günahini almamak icin bence bir kere daha ayni ortamda bulunun, esinede simdilik birsey deme, 3. de dersin.
o vakit eşine hissettirmeden önlemini almalısınDaha once bir arkadasimizda bunu yazdi acikladim ama baya gerilerde gorememis olabilir siniz. Yanimizdaki diger erkeklere yada bana kimseye kendini boyle ifade etmedi etmiyor bir tek esime karsi hareketleri bu yonde o yuzden dikkatimi cekti sinirlendim
Bir tanesi eşine abi dediği için tehlikesiz,diğer demiyor sanırım.Ufacık masada okey taşları karıştırılırken el ele değer.Gülerken dokunuyor.Bu mu sebep.İnsanları kendi düşünce yapılarınıza göre yargılıyorsunuz.Bazı insanlar rahattır,doğaldır art niyetsizdir.Bazısı abi der içi fettandır.Kıza sinyal vermek ne demek Allah aşkına.Bu insanlar samimiymiş işyerinden.Dışarıdada çağırıp buluştuklarına göre.Seni de tanımak istediklerine göre.Eşin de bir sakınca görmeyip getirdiğine göre.Eşin o kadar salak mı.Uyuyor olacak kızın tavırlarını erkek olarak anlamayacak.Farzedelşm ki sen haklısın.Elin kızına sinyal vermek yerine,eşinin vitesini çek.Arkadaşlar merhaba,
4 yillik evliyiz 9 aylik bir kizimiz var.Esim bir bankada cagri merkezinde yönetici ve izmire tasindik.Derdim ise şu , çagri merkzinde calistigi icin etrafinda hep kizlar var bu benim icin simdiye kadar hic sorun olmadi ama son 3 haftadir ozellikle 1 kiz hakkinda esime karsi davranislarinin cokta iyi niyetli olmadigini fark ettim.ben bebegimize bakmak icin izmire tasininca istifa ettim evdeyim.Esimin isyerinde surekli organizasyonlar duzenlenir aksam eglenmeye gidilir haftasonu bulusup muhabbet edilir falan.Allah icin esim hepsine benide goturur bazen bebek oldugu icin o istesede ben gidemem.Neyse cok uzattim konuya giriyorum :) Anneler gununde esimle evdeyken isyerinden calisani aradi bizim oturdugumuz semte geldiklerini soyledi esimizve kahve icmeye cagirdi kalabalik bir grup halindeler esimin hemen tamam dedigi icin bana fikrimi sormadigi icin bozuldum zaten hemen de suratim dustu anladi tabi istersen gitmeyeyim dedi ama yarim agizla,git dedim gitme desem butun gun surat asicak biliyorum.hava cok sicak oldugu icin aksam ustu sende gelirsin istersen dedi cok sinir oldugu icin gitmedim hic aramadim o aradi hep gelirkende anneler gunu hediyemi getirdi. Sonra gecen haftasonu yine calisani kiz aradi yine gelmisler 2 kiz 1 erkek ,esim.mutlaka sende gel senide tanimak iatiyorlar diye israr etti aksam ustu ciktim.kizlardan biri cok tatli surekli esime abi diyor ama diger kiz gozleri hep esimin ustunde okey oynuyoruz, esim espiri yapiyor hep ona dokunarak guluyor taslari karistiriken hep eline dokunuyor inanilmaz sinirlendim acikca flort etmeye calisiyor kadin iç gudusu anliyorum. Esim bana normalde nasil davraniyorsa oyle davrandi yanlarinda yani herzamanki ilgili eş hareketlerinde en ufak bir suphe yok esimin. Yakin zamanda mutlaka tekrar biryerde denk gelip gorusecegiz kizla nasil davranmaliyim kiza nasil sinyal veemeliyim ki kendine gelsin.Buarada esimede cok kiziyorum tabiki bukadar yuz verdigi icin onada ayni sekilde rahatsiz oldugumu belli etmek istiyorum ama oyle direk konusursam ters teper biliyorum hemen sinirlenir hem esim farkinda degilse kizin cabasinin uyuyan kurdun aklina kuzu sokmak istemiyorum .bana yol gosterin inceden inceden kiza mesaji vermeliyim yoksa bogazina yapisicam ilk gordugumde :)
Kiza nasil baktigimi disardan biri görse beni chucky sanar :) ama kiz anlamamazliktan geliyor sanirim çildirazaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?