esimin is yerindeki kiz...

ben de inanmadım ama sandıgımız gibi bir sey olmayadabılır, bakalımm, zaman gösterecek :) ama eşinin niyeti iyi o yuzden ona davranısında bir şeylik olmasn :)

sarılıp yada sarılır gibi dokunarak eşine gözlerine bakabilirsin. :) klasik o benim deme şekli ama emin misin? komik duruma düşme sonra

Yani ne gerek var ki salon kadını edandan çıkıp yok boynuna sarılıp ters bakış atmalara falan??O kız o kadar samimiyet gösteriyorsa eşin de o rahatlığı veriyor demektir...Bence hiç uğraşma...Sadece bu hafta sonu gezmelerinden sıkıldğını çocuğun ve onunla baş başa bişiler yapmak istediğini anlat eşine...Ne diye başka türlü davranıp eşini havaya sokasın ki?Bu arada cep telefonunu vs çaktırmadan mutlaka takip et...Ben anlıyorum erkek erkeğe takılmaları evli barklı iken de,anlamıyorum erkek kız karışık yanında eşin olmadan takılmaları evli barklı

Her yere eşinizle gidin yalnız bırakmayın. İnsanların içinde sarılıp öpün dokunun elini tutun. Ben öyle yapıyorum. Tabi karşıdan rahatsız olanlar ortamı terk eder. Eşinize belli etmeyin. Eşeğin aklına karpuz kabuğu meselesi işte. Eşinize daha yakın daha sevecen davranın sürat asarsanız ters teper. Siz somurtuyorsunuz karşıdaki gülüp eğleniyor gibi oluyor. Belli etmeyin sadece kocanızla samimi olun.

Açık açık çek kenara konuş.
Bir daha yanlışlıkla da olsa elin eşime değmeyecek de. Edepsiz.

ay yok ya gider eşine şikayet ederse "karın neler diyor böyle ?" falan ,bir de ağlarsa üstüne ,konu sahibesi suçlu çıkar.zeytinyağı olayı...

Yok ne konuşması aman ha.
Eşine ne kadar yakın davranırsan o kadar geri çekilir.
Biz, ailemiz, kocam, annemler... gibi kelimeler kullanarak kızın aklına sizin aile olduğunuzu birbirine ait olduğunuzu sok.
Kıza yakın davran ki seni kötü bilip "aman kadın zaten uyuz hak ediyo" gibi vicdanını rahatlatan cümleler kullanamasın. İyi davran ki eğer böyle bi niyeti varsa vicdanı ile yüzleşsin.

Canım 17 senelik evliyim bir kadın dışarıda hanım efendi evinde o.... olacak sakın bebeğim var onunla ilgileniyorum deme suslen,püslen,yap makyajini giy dekolteni birde erkek gelsin bana sarilsin opsun diye bekleme o senin kocan biraz a... sexsi kadın olki adam evde vakit geçirmek için can atsın bebeğini güvendiğin bi yere bırak iş çıkışi eşinle buluş sadece ikiniz birlikte olun sen Kocana bak diğer kız yalanip dursun bu arada tatlı dili hiç bırakma asla ikiniz yanlızken tartışma çıkarma güzel vakit gecirki,gene seninle vakit geçirmeye can atsın... sevgilerle canım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya çok cool değil mi Enişte Bey?
Hayal ettim gözümde bir an. Çok iyi ya.

Evet haklısın bu konu da.... bence eşin her istediğinde gönderme 3 gidecekse 1 gönder izin vermediğini yada istemediğini söyle ,yalnız kalmak istemediğini söyle yahut sen de onlarla gittiğinde ki git çok güzel giyin orda gayet mutlu görün eşine samimi ol zaten de olmalısın o kızdan daha fazla ve de kalkacağınız saate sen karar ver bir saat önce yada iki öyle kocanın sahibi sen olduğunu anlasın edepsiz yoksa kaptırırsın kocanı sonra kocana biraz ima da bulun ama o kız üzerinden değil uyuyan yılanı uyandırmak gerek yok kıskançlık yap oda kendini çeksin daha yeni evli sayılırsın

Kizimiz dogduktan sonra hic salmadim kendimi hala bakimliyim sacim makyajim hep duzgundur o konuda skintim yok cok sukur :)) ama es idare etmeyide ogrenicem yavas yavas sizin kadar tecrubeli degilim tabi evlilik konusunda tesekkurler tavsiyeleriniz icin :)

Bakalim bu haftasonu bizim semte gelip aricaklar mi ararlarsa bende gidecegim burda verilen tavsiyeleri tek tek uygulayacagim :) Dun aksam şaka ile karisik "bundan sonra sen nereye ben oraya askim oyle yok yanliz takilmak hep yaninda olayim ki calisanlarinda ayaklarini denk alsinlar " dedim :)) o da gel tabi askim tadini cikaralim izmir in sen yanimdayken daha rahat oluyor icim aklim evde sizde kalmiyor dedi .samimiydi soylerken inandim :) benim cumlemdeki mesajida aldi bakislarindan anladim :))

ANLASIN TABİ ANLASIN KAPTIRMA AKILLI OLSUNLAR :)

Ben olsam kizın bazı itici yanlari varmis gibi oyle alttan alttan çaktirmadan yazık bıyikları cıkmis disleri pis kalmıs böyk kokuyo filan derim.

ben kadınların bu zamana kadar yanıldığını hiç görmedim ama seni taktir etmedim değil ben olsam eşimin başının etini yerdim bence eşinle açıkça konuşma bu konuyu ama sinyal ver kızıda açıkça söyleme sonra kendini bir halt zanneder beni kıskanıyor diye sözüm meclisten dışarı türk erkekleri bayılır böyle iki kadının onda ilgisi olmasına sakın eşine belli etme onu kıskandığını kıza mesajı ver anlasın haddini dengesiz böyleleri alacan ele girecen yola ay çok sinirlendim sendede iyi sabır varmış ben çoktan ağzını burnunu yamulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…