esimin is yerindeki kiz...

Olay bir yerde kırmızı geceliğe bağlanacak demiştim ki bağlandı..

bence şunu da yapabilirsin o kız kocana her dokunduğunda sen de kıza dokun ama tabi dokunmakla kalmasın sert bi şekilde çarp kız da ah falan derse ay benim elim de pek ağır ayarlayamıyorum bazen kusura bakma canım der yüzüne bi gülüş kondurursun :))

Doğrusu bu şekilde miymiş? Ben bu taktiği senelerdir yanlış uyguluyorum desene.
Ben sokakta f...., mutfakta hanımefendi, yatakta ise aşçı olunacak sanıyordum.

Hanımlaaarrr,
site herkese açık biliyorsunuz değil mi? Bazı şeyleri adlı adınca yazmasanız diyorum, birkaç hatun biryerde toplanmış birbirinize Kadınlık taktiği verir gibi rahatlıkla yazmasanız ne kadar güzel olur değil mi?

İmdat Bey'in taktiği yani

parmaklarınızı yüzüklerle doldurun, eşinizin de yüzük taktığından emin olun. yine okey oynanacak pozisyonda olunursa, kız yine eşinize temas etmeye çalışırsa siz aralarına girip kıza temas edin. eşinize değmesine müsaade etmeyin. çocuğunuzla ilgili sohbet konusu açın. dertlerinizin o kızdan daha büyük ve olgunluk gerektiren şeyler olduğunu, o seviyeleri çoktan geçtiğinizi görsün. eşinize hayran hayran bakışlar atın. kızın yanındayken moralinizi hiç bozmayın. aksine neşe saçın. eşinizin koluna girin, durduk yere elinizi elinin üstüne koyun. baktınız ki kız devam mı ediyor.

çekin kenara, mahvedin onu ne diyim.

Yahu şurdaki kırmızı geceliğe giden yoldaki önerileri okudukça afallıyorum artık. Yok kocana iyi davran, yok kavga etme eve bala, yok makjay yap evde yok şöyle yap yok böyle yap. İyi de problem kadında değil ki adam da! Evli barklı çoluğu cocuğu olan adam bir kere öyle her arayana koşup gitmez. Hafta içi işine gider gelir tatil günlerini de ailesine ayırır. Ama bu demek değil ki hiç kendine vakit ayırmayacak arkadaşlarıyla buluşmayacak vs. Bu hepimiz için bi ihtiyaç tama ok de herşeyin bir makulü var. Tam tersi durumu düşünün, adam karısının bir iş arkadaşından şikayetçi olsun diyelim ki kıskanıyor olsun. O zaman bu adam da karımı eve nasıl bağlarım diye öneri mi arayacaktı. Bırakın Allah aşkına başkalarını yargılamayı sürekli. Bugün bu kız olur yarın başka bi kız olur. Sonuçta dışarısı evet art niyetli inan kaynıyo. Bugün bu kızdan kurtulursunuz yarın başka bi kız çıkar. Ama eğer kocanız evli bi adama yakışır şekilde hareket ederse sizin de burada öneri dinlemenize gerek kalmaz. Demem o ki sorun eşinizde. Onu eve bağlamak için uğraşmaktan öte öncelikle evli olduğunu kanıksamasını sağlayın.

arkadaş çok doğru yazmış erkekler genelde mesafe koyamıyor nedense biz kadınlar daha dikkatlıyız bu konularda eşin çalışanlarıyla mesafe koysa böyle olmazdı ne yazık ki eşinle bu konuyu görüşede bilirsin sakin bir şekilde işyerindeki çalışanlara iyi davrandıysa kız farklı anlamlar çıkarmış olabilir temaslarla eşini tahrik etmeye çalışabilir ne yazık ki tavrını net koy bence ama sakin ol maalesef bu konular erkekte bitiyor

Ben olsam o masada ''orada çok rahatsız oldun sanki,çok dip dibe iyi misiniz.. Ben rahatsız olurdum! Benim yerim daha rahat böyle geçin ben oraya geçeyim'' derdim.

O an gözlerini gözlerine dikmeniz, benim tapulu kocam tavrı zaten kafayı çoktan takmış birine kâr edeceğini düşünmüyorum.Sizi huzursuz ettiğini varsayıp belkide daha çok huzur bulacaktır. Eşiniz gerçekten güvenebileceğiniz biriyse bırakın gitsin.. Bu seferde karşı taraftakinin gözüne fazla sokacaksınız.Aklında yoksa bile..

bayıldım tattiklerine

Merhaba kizlar son durumla ilgili bilgilendireyim sizi :) gectigimiz haftasonu bulusmak icin aramadilar tabi bizim biraz isimiz vardi esim is yerinde konusup isimiz oldugunu soyledigi icin aramamis olabilirler. Neyse haftaici kizlardan biri facebook a esim,diger kiz ve kendisinin oldugu fotograf koymus "patron,abi,gönüllerin prensi "yazmis bende aninda fotografi esime gosterdim .Fotograf gayet normal ama gönüllerin prensi nedemek ya ?? Esimede durumdan cok rahatsiz oldugumu soyledim oda gereksiz kiskanclik yaptigimi soyledi ,gerekli yada gereksiz hoş degil dedim. Tatli sert konustum oda beni guldurmeye falan calisti haklisin dedi falan filan.Daha sonra diger kiz instagramdan bizi takibe basladi hemen fotolarina baktim yine esimle farkli bir gunde cekilmis fotosu var "patron ve melekleri " yazmis .fotograf paylasma tarihi facebookta paylasilanla hemen hemen ayni bir iki gun var arada.yine esime budefa sert bir sekilde rahatsiz oldugumu bir daha boyle birseyle karsilasmak istemedigimi bukadar samimiyetin fazla ve gereksiz oldugunu soyledim.yine gereksiz kiskanclik yaptigimi onlari kardesi gibi gordugunu soyledi. Konusmamiz kavgaya dönüşmedi .beni anladigini dusunuyorum insallah 2 3 gun sonra buraya tekrar aradilar esim bulusmaya gitti diye yazmam.
Fikirleriniz icin derdime derman olmaya calistiginiz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…