esimin is yerindeki kiz...

Eşinize ve kendinize güveniyorsanız hiçbir şey yapmayın. Sadece olduğunuz gibi davranın.

Benim eşim müzisyen. Sürekli barlarda şarkı söylediği için haliyle göz önünde. Evli olduğunu bilen, bilmeyen bir sürü asılan, tanışmak isteyen kadın oluyor. Eşime güvendiğim ve yaptiği meslekte hayran kitlesi önemli olduğu için hiç umursamıyorum. Hatta alyansını çıkar diye taktik bile verdim:))

Bence siz de kıza hiçbir şey söylemeyin. Evliliğinizin ne kadar sağlam olduğunu, aranıza kimsenin giremeyeceğini, özgüveninizi hissettirin yeter.

Son düzenleme:
Bi şey yapmayın. Eğer olağandışı bir durumsa emin olun eşiniz de fark eder. Beyinsiz değil sonuçta. 'Aman canım erkekler saf anlamıyor,iyi niyetli zannediyor' diye düşünmek zaten kadınların eşlerini aklama,karşı tarafı suçlu çıkarma çabasından başka bi şey değil.
Artık anlayınca hoşuna mı gider,yoksa araya mesafe mi koyar Allah bilir..
Benim eşim nişanlıyken arkadaşlarımdan birinin yoğun ilgisini görünce "bu kızı düğünümde görmek istemiyorum,sen de yanından uzaklaştırsan iyi edersin" demişti.
Aslında zaten kızın jestlerinin farkındaydım ama eşime söyleyemedim. 2 defa eşimle beni davet etti bi yerlere. 3. defa eşim ısrarla kalkmak istedi ve yolda düşüncelerini söyledi.
O değil de bazı kadınlar ve bazı erkekler kendilerini dünyanın merkezi zannediyor.
Hiç kimsenin kendilerine karşı koyamayacağını düşünüyor. Herkesi kendi gibi ahlaksız zannediyor.

bilmiyorum bu tarz fikir veren oldumu ama yazayim yinede kizla gorusmelerini engeleyemiyorsan kiza iyi davran bir arkadas bir kardes gibi sizin samimiyetinize inaninca esinden bahsederken surekli x abinde soyle der seklinde konusun o abi demesede siz abi diyormus gibi davrandirin..esinizede kiza uzuluyormus gibi surekli kotuleyin evet yalan soyleyin esinizin gozunden dusurecek ozelikleri varmisda size anlatmis ve sizde kizin o hallerine cok üzulmussunuz gibi davranin boylece kimseyle muhatap olmadan haledersiniz ve inanin ise yariyor

ben bile kizin kafasini duvara surtup kıvılcım çıkarmak istedim
Bence takmayin ... tam tersi esinize cok iyi davranin ; sarilin opun vs vs.
Çünkü eger konusursaniz bu o....u ile yaptigi yanlisi anlamaz; "ay benimle konustuguna göre beni rakip olarak goruyo demekki x sahsida bana karsi birseyler hissediyo " der ....
Hatta hirs yapip daha cok sirnasir. Yani belli olmaz boylelerine...

eşinle daha samimi ol..canımlı cicimli konuş sevginizi aşkınızı anlat falan filanve birdaha aynı hareketleri yaparsa eşini uyar..rahatsız olduğunu belirt..

Kesinlikle eşinize belli etmeyin sözlü ya da hareketli belki de kızda art niyet yoktur siz sessizce gözlemlemeye devam edin ama iş eşiniz de bitiyor zaten çalışanlar arasında fazla samimiyeti çok gereksiz buluyorum..

hersey sizin basite indirgedigniz gibi gelseydi bana zaten buraya yazmazdim evet bence eline dokunmasi gulerken dokunmasi rahatsiz edici seyler esime yapilan hareketleri kendi dusunce tarzima gore yargilamaktan daha dogal birsey yok.diger kiz hakkinda tehlikesiz dedigimi hatirlamiyorum seker kiz abi diyor yazdim sadec,e ne dusundugunu , nasil oldugunu bilemem ben simdilik bir seyini gormedim.esim salak mi salağa mi yatiyor bilmiyorum bunu anlayabilmek icin fikir almak icin buraya yazdim.Elin kizina sinyal de veririm esimin vitesini de cekerim onemli olan nasil yapabilirimi konusmak paylasmak yazmaktaki amac.yinede degerli dusunceleriniz icin tesekkurler.

Ben de fikrimi söyledim bu kadar basit

Tabiki eger onumuzdeki haftasonlarindan birinde yine ararlarsa her defasinda gitmesi konusundabir iki cumle birsey kurucam esime .ben oldugum gibi davranmaya devam ediyorum eger tekrar gorusursek oyle davranmayada devam edicem bakalim neler olacak

Ayni sekilde dusunuyoruz ben kiza soylesem kabul mu edicek sanki hayir kendini savunmak.adina beni batiricak yada esime desem oda aynisi.Ama dediginiz gibi bir daha arayip cagirirlarsa soyleyecegim belli

eşiniz yuz vermesin bı zahmet anlamamıstır dıye de dusunmeyın cok ıyı safa yatıyorlar

eşiniz yuz vermesin bı zahmet anlamamıstır dıye de dusunmeyın cok ıyı safa yatıyorlar

en cokta ona sinirleniyorum iste o mesafe koysa her aradiklarinda hemen gelirim diye atlamasa kiz nasil yapsin yazdiklarimi .esime guveniyorum tabiki ama ilgi gormek onunda hosuna gidebilir bu dusunceyede sinir olyorum

Bu ne laubalilik ya ne seviyesizlik evli bir adam sürekli neden çağırılır hem sinir oldum hiç böyle şeylere gelemem el ele değmesin ya kadın seviyesiz kocan da her çağırdıklarında neden gidiyor ayda bir seninle gitsin işte iş yerinde görüştükleri yetmiyor mu işten kalan zamanını sadece sizinle ve sizin rahat edeceğiniz kişilerle geçirmesi lazım benim nişanlımın hiç kız arkadaşı yok işi gereği de etrafında hiç kız yok belki ben o yüzden anlayışsızım bilmiyorum ama siz sakinliğinizi korumuşsunuz helal olsun

Kız, sizin yanınızda eşinizle samimi olacak kadar yüzsüz.
Kesinlikle kötü yaklaşmayın derim, kızla samimiyetinizi artırmaya bakın.
Bazı genç kızlar çünkü sırf inat olsun diye yapıyor.
Abi diyip dememesi çok önemli değil, yani bugün abi yarın başka birşey olur ona takılmayın fakat kıza ters düşmeyin.
Eşinize de kıza da birşey demeyin.
İş dışında da eşinizi çok boş bırakmayın bu grupla çıkarken..

aslında söyleyebilirsin de eşine, günde 8-9 saat zaten onlarla. iş arkadaslarıyla görüştüğü süreyi biraz kıssa..

Bir gun sohbet ederken soyledim kavga eder gibi degilde gercekten merak ediyorum diye sordum onun verdigi cevap is yerinde isten gucten bir cift laf etmeye vakit olmuyor boyle disarda kafamiz dagiliyor dedi sanada degisiklik oluyor iste dedi.
Belki cok poliyanna gibi olacagim ama aklima su geldi bugun.ilk gittiginde gercekten gitti diye kizdigimi bozuldugumu cok belli ettim acaba ikinci cagirdiklarinda benim icim rahat etsin sorun cikarmayayim diyemi israr ediyorlar mutlaka gel dedi.sonra ben gidince kiz benimle bir savasa girdi. Ay zühürt tesellisi oldu bu biraz tamam tamam bende inanmadim söyledigime ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…