- 29 Temmuz 2014
- 696
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi AryaMelek123
-
ben öyle çaktırma falan değil böyle arsızlara bodozlama dalarım herhalKiza nasil baktigimi disardan biri görse beni chucky sanar :) ama kiz anlamamazliktan geliyor sanirim çildirazaaammm
Bir tanesi eşine abi dediği için tehlikesiz,diğer demiyor sanırım.Ufacık masada okey taşları karıştırılırken el ele değer.Gülerken dokunuyor.Bu mu sebep.İnsanları kendi düşünce yapılarınıza göre yargılıyorsunuz.Bazı insanlar rahattır,doğaldır art niyetsizdir.Bazısı abi der içi fettandır.Kıza sinyal vermek ne demek Allah aşkına.Bu insanlar samimiymiş işyerinden.Dışarıdada çağırıp buluştuklarına göre.Seni de tanımak istediklerine göre.Eşin de bir sakınca görmeyip getirdiğine göre.Eşin o kadar salak mı.Uyuyor olacak kızın tavırlarını erkek olarak anlamayacak.Farzedelşm ki sen haklısın.Elin kızına sinyal vermek yerine,eşinin vitesini çek.
Ben de fikrimi söyledim bu kadar basithersey sizin basite indirgedigniz gibi gelseydi bana zaten buraya yazmazdim evet bence eline dokunmasi gulerken dokunmasi rahatsiz edici seyler esime yapilan hareketleri kendi dusunce tarzima gore yargilamaktan daha dogal birsey yok.diger kiz hakkinda tehlikesiz dedigimi hatirlamiyorum seker kiz abi diyor yazdim sadec,e ne dusundugunu , nasil oldugunu bilemem ben simdilik bir seyini gormedim.esim salak mi salağa mi yatiyor bilmiyorum bunu anlayabilmek icin fikir almak icin buraya yazdim.Elin kizina sinyal de veririm esimin vitesini de cekerim onemli olan nasil yapabilirimi konusmak paylasmak yazmaktaki amac.yinede degerli dusunceleriniz icin tesekkurler.
Öncelikle eşinizi uyarmalısınız ; her görüşmeye koşarak gitmesin. Hayır demesini bilsin.
Onlar buluştuklarında mutlaka sizde gidin.. Akşam üzeri daha serinse , o zaman o da beklesin , anne kalsın baba gitsin ; anne serin olunca gelsin , ohhh..
Eşinize her zamankinden çok yakın davranmanızı tavsiye etmem. Çok mutluyum mesajları da vermeniz bir işe yaramaz.
Bazı insanlar zaten bunun için yaklaşır o çiftlere..
Beraber gelip gidersiniz, tek çare bu..
İş eşinizde bitiyor ; sınırlarını belirlediği kadarıyla o kadın ona yaklaşabilir.
Ha bu arada taş karıştırırken eşinizin elini elinizin üzerine koyarak taşları karıştırın :):):) Eli yine değerse tırnak atın yanlışlıkla ¡ :)
Eşinize veya kıza direkt olarak rahatsızlık duyduğunuz konularda birşey söylerseniz ters tepebilir, üstüne mağduru bile oynayabilir her ikiside, 2 erkek 1 kız geliyorlar dediniz sürekli aynı ekip geliyorsa diğer personel gelmiyorsa sıkıntılı bir durum. Eşiniz de her hafta sonunu onlarla geçirmek durumunda değil eşi ve çocuğu ile kaliteli zaman geçirmek zorunda bunu kendisine söyleyebilirsiniz özellikle rahatsız olduğunuz kızı öne atmadan daha iyi olur gibi. Yalnız bırakmamamk adına her hafta sonunuzu o kişilerle geçirmek zorunda değilsiniz.
eşiniz yuz vermesin bı zahmet anlamamıstır dıye de dusunmeyın cok ıyı safa yatıyorlar
bir de ıslak tuvalet terliğiyle ağzına vurmak var ama o son aşama
bir dahaki görüşmeniz sonrası olanları mutlaka yazzzz
aslında söyleyebilirsin de eşine, günde 8-9 saat zaten onlarla. iş arkadaslarıyla görüştüğü süreyi biraz kıssa..Yazmazmiyimm tabiki yazicam tabi insallah tekrar arayip cagirmazlar esimde baliklama atlamazda yazmam :)
aslında söyleyebilirsin de eşine, günde 8-9 saat zaten onlarla. iş arkadaslarıyla görüştüğü süreyi biraz kıssa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?