- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
pandemi bir bizm burda mı çok merak ediyorum.Esim memur.2 yillik evliyiz.isi evime 20 dakikalik mesafede ama bugune kadar hic ziuaret etmeye gitmedim.hem cekiniyorum.biraz hemde gerek gormuyorum.sabah gidiyor.oglen yemege geliyor 1 saat aksam 17.30 yine evde.ama is arkadaslarinin esleri ara ara ziyarete geliyorlar sanirim.gecen bayan arkadasi demis esin de gelse ya cocugu goruruz diye.esim de bana soyledi gel istersen bi gun diye.bwnde gelirim diyip gecistirdim.yani gercekten bu zamana kadar calistigi yeri merak esip gitmemem acayip mi acaba.dedigim gibi cekiniyorum da oradakileri cok tanimadigim icin
Ya iste oda arada bir bahsesiyor bugun bi arkadasin esi geldi.cocugunu sevdik galan filan diyor.bende gelmemi mi istiyor anlamiyorum acikcasiKızımla çarşıda işimiz olursa erken çıkarız evden. Çarşı işimizi halledip çıkışa yakın giderim işyerine. Beraber çıkarız bişeyler yeriz bazen. Bazen gezeriz alışveriş vs. Kızım çok seviyor özellikle bu ziyaretleri. Bazen olur elimizde bardak mısırlarla gideriz sürpriz yaparız. Bazen ufak bir hediye götürürüz. Yani ben de seviyorum eşimi işyerinde ziyaret etmeyi. O da seviyor bizi gün içinde görmeyi. Karşılıklı memnun etme mutlu olma amaç. Ben çıkış saatine denk getirmeye çalışırım özellikle. Siz de bu şekil yapabilirsiniz. Ama illa yapmak zorunda mısınız? Tabiki hayır. İstemiyorsanız gitmezsiniz. Kimsenin sorun edeceğini sanmıyorum.
Anlıyorum. Kültür meselesi galiba. Doğal karşılanıyor Türkiyede. Galiba gidilmezse eşle sorun mu var derler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?