Esimin is yerine ziyarete gitmelimiyim?

Eşinizin çıkış saatine doğru gider birlikte dönersiniz? Sakin bir iş yeriyse gidebilirsiniz bence de..
Ben gider eşimi alır birazda gezer eve öyle geçerdik. Ne güzel günlerdi. O zamanlar gençtik tabi:))

Ayyy ne guzel derttttttt canim cektiii
Cunku ben hergun gidiyorum yaninda da az buz durmuyorum 8-9 saat falan Kendi isinizi yapmayin hatunlar yapmayin ahanda yapinca boyle konulara ozeniyosunuz haa bide cocugu getir sevelim diyende yok cunku o da benimle mic mica calisiyoruz

Ne ben giderim durup dururken ne o gelsin isterim, hatta gerçekten işim olduğu bi gün işyerine gidip işimi görüp ona uğramadan çıkmisligim bile var, zaten meslek gereği beni tanımayan yok işyerinde bı de hususî oturmaya niye gideyim? Zaten ikimizin de işi başından aşkın.Hatta biz yarı resmi eşli kurum davetlerine bile yıllardır tek katiliyoruz aldığımız kararla. İlk on yıl birlikte gittik davetlere , baktık hem sıkıcı, hem masraflı, hem yorucu ne gerek var?

Son düzenleme:
Sorunuzu sabote etmek istemiyorum ama şimdi extra konu da açmayayım :) Türkiyede eşler neden hep eşlerinin iş yerine gidiyor veya gitme gereği duyuyor? Sadece eşler de değil ailecek falan :) Çok tuhaf değil mi?

Bende aynisini düşüyorum. Sadece burda okudum eşler mola saatlerinde gidiyor diye. Yaşadiğim yerde gülerler, izin bile olmaz içeriye girmeye. Sonuçta iş yeri orasi, çalişiliyor.

Ha ne olur, toplu şekilde restoranda buluşup, eşlerde gider gerekirse. Dediğin gibi, tuhaf yani.

Ay ilk çalştğm yerde patronun eşi gelirdi öyle tatlı bir kadındı kurupastalar alırdı birlikte yer sohbet ederdik ben çok severdim hepte çağrırdık gel uğra diye:) bence gideblirsinz neden olmasn yani

Özellikle iş yerine ziyarete hiç gitmedim, ancak onun işyerinin yakınlarında bir işim varsa beklemem gerekiyorsa uğradım eşimin yanına, od aynı şekilde ziyarete hç gelmedi ancak akşamları beni almaya geldiğinde falan girer içeri 5 dk iş arkadaşlarımla hal hatır sorar çıkarız ki biz birde eşimde bende iş arkadaşlarımızla uzun yıllardır çalıştığımız için artık aile gibi olduk bu haldeyken bile kimse kimseyi durduk yere ziyarete gitmez.

Beraber toplanildigi zaman gidilir diğer durumda o yoğunlukta kimse doğru düzgün sohbet edemez bence gitmeyin işten ise fark var tabi

Normalde ben de hiç gitmem eşim de gelmez ama sizinkiler çağırmış bu önemli bir detay

Çok gereksiz bence . Akşam birlikte iş yerinin oralarda bir yerlere gidilecekse ancak belki olur . Başka zaman garip.

Bir gun git istese ben giderim.

Bana çok tuhaf geliyor, belki de devlet daireleri için normaldir ama özel sektörde, benim çalıştığım firmalarda kimsenin eşinin geldiğini görmedim bugüne kadar. Ha aile günleri yapılır, belli sayıda çalışanın çocuğu çağırılır, fabrika gezisi yaptırılır o kadar.

O kadın iş arkadaşı sizi merak etmiş bence, sonradan dedikodunuzu falan yaparlar beğenmezlerse :)

Bazılarına gereksiz gelir bazılarına gelmez.
Bu kişinin isteğine bağlı

Bunda konu açıp soracak ne var orası da ayrı

Gitmemenizde anormal bir durum yok. Adı üstünde İş Yeri.! Bunun haricinde iş arkadaşlarının neden gelmiyor, çocuğu görürdük gibi söylemlerini size iletmesi sanki eşinizin de bunu istediğini düşündürdü bana. Eğer ziyaretde sakınca olmayan bir birim ve şartlarda çalışıyorsa ben olsam çocuğumu güzelce temizce süsleyip bir de kek yapıp kısa bir süre için uğrardım. Öyle uzun uzun çay faslına kalmak için değil tabii ki. Molada atıştırsınlar, madem istemişler çocuğu ve beni görsünler, eşim de ziyaretimizle mutlu olsun diye.( Yanlız bu söylediğim pandemi süreci haricinde normal şartlarda yapılacak bir durum. Çeşitli varyantların söz konusu olduğu kapalı bir mekana çocuğu sokmak elbette şu an için doğru değil)

Konudaki asıl tuhaflık senin eşin neden gelmiyor diyen kadın bence. Ne alaka yani görüş günü mü bu iş yerine gelinsin. Eminim gitseniz de bak dedim hemen geldi kendini göstermeye der. Benim eski çalıştığım yerde de vardı böyle tipler hiç iyi enerji almıyorum böyle insanlardan. İstemiyorsam gitmem yerinizde olsam. Yada iş çıkışına eşimle plan yapıp giderim ayak üstü görünürüm görmek isteyene :)

öyle ziyaret amaçlı hiç gitmedim eşimin iş yerine zorunlu 1-2 durum oldu eşimi kapıda beklediğim işlerimiz yetişsin diye ama ben asla gitmem sanki eşi kontrole gelmiş gibi. Eşim de benim iş yerime1 kez olsun girmedi girmez de. Ama sizin durum farklı sanki bilemedim

Durduk yere isyerine ziyaret benlik degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…