- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 32
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Eşinin hanım arkadaşlarina kendilerini göstermeye.Sorunuzu sabote etmek istemiyorum ama şimdi extra konu da açmayayım :) Türkiyede eşler neden hep eşlerinin iş yerine gidiyor veya gitme gereği duyuyor? Sadece eşler de değil ailecek falan :) Çok tuhaf değil mi?
Sorunuzu sabote etmek istemiyorum ama şimdi extra konu da açmayayım :) Türkiyede eşler neden hep eşlerinin iş yerine gidiyor veya gitme gereği duyuyor? Sadece eşler de değil ailecek falan :) Çok tuhaf değil mi?
Abiye de giyiyorlar mı? AhahahaEşinin hanım arkadaşlarina kendilerini göstermeye.Konu sahibini ayrı tutuyorum ama kk dan gördüğüm kadarıyla genelde boyle
Öyle gidenlere sormak lazımda illa bı süslenme vardır.Abiye de giyiyorlar mı? Ahahaha
Anlıyorum. Kültür meselesi galiba. Doğal karşılanıyor Türkiyede. Galiba gidilmezse eşle sorun mu var derler :)Ben de kendi kendime dur bir ziyaret edeyim (goruneyim) şeklinde gitmezdim, gitmedim. Benim gitmem gerekmişti gitmiştim.
Millet geliyormuş, cagrildiysa da neden gitmesindi.
Ben davet edilsem giderim.
Ben cok sık rastlamadim boyle bir seyeSorunuzu sabote etmek istemiyorum ama şimdi extra konu da açmayayım :) Türkiyede eşler neden hep eşlerinin iş yerine gidiyor veya gitme gereği duyuyor? Sadece eşler de değil ailecek falan :) Çok tuhaf değil mi?
Esim memur.2 yillik evliyiz.isi evime 20 dakikalik mesafede ama bugune kadar hic ziuaret etmeye gitmedim.hem cekiniyorum.biraz hemde gerek gormuyorum.sabah gidiyor.oglen yemege geliyor 1 saat aksam 17.30 yine evde.ama is arkadaslarinin esleri ara ara ziyarete geliyorlar sanirim.gecen bayan arkadasi demis esin de gelse ya cocugu goruruz diye.esim de bana soyledi gel istersen bi gun diye.bwnde gelirim diyip gecistirdim.yani gercekten bu zamana kadar calistigi yeri merak esip gitmemem acayip mi acaba.dedigim gibi cekiniyorum da oradakileri cok tanimadigim icin
Anlıyorum. Kültür meselesi galiba. Doğal karşılanıyor Türkiyede. Galiba gidilmezse eşle sorun mu var derler :)
Bence kesinlikle gitmelisiniz :)Esim memur.2 yillik evliyiz.isi evime 20 dakikalik mesafede ama bugune kadar hic ziuaret etmeye gitmedim.hem cekiniyorum.biraz hemde gerek gormuyorum.sabah gidiyor.oglen yemege geliyor 1 saat aksam 17.30 yine evde.ama is arkadaslarinin esleri ara ara ziyarete geliyorlar sanirim.gecen bayan arkadasi demis esin de gelse ya cocugu goruruz diye.esim de bana soyledi gel istersen bi gun diye.bwnde gelirim diyip gecistirdim.yani gercekten bu zamana kadar calistigi yeri merak esip gitmemem acayip mi acaba.dedigim gibi cekiniyorum da oradakileri cok tanimadigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?