- 18 Temmuz 2016
- 22
- 14
- 18
- 39
- Konu Sahibi estrellita24_
-
Yani.
Sizin işiniz ne
Tr de saygın bir işi olan arkadaşım ABD ye gittiğinde paket servis işi yapmış
Bulaşık bile yıkadım dedi ki hep ailenin gözde erkeği olarak yetiştirilmiş vs
Eşinizin işi de bir meslek ve 5 yıldır bu işin içinde ise tüm inceliklerini de öğrenmiştir
Sıkıntı akşam evde olmaması mı kocam garson demekten rahatsızlık duymanız mı
Hepi topu 3 mesajınız var.Kimseyle konusamadigim icin burden biraz baskalarinin fikirlerini almak istedim. Yurtdisinda yasiyoruz iyi bir isim var benim. Kocam bnim kadar kazanmasada biraz kazaniyor. Fakat isi garsonluk. Kimseyi assagilamak degil haddim fakat 37 yasinda garsonluk yapan birisi bnm kocam olacak deseler inanmazdim. Bu ise hicbir zaman kalici demedi. kendide sevmiyor. Ama bugun tam 5 yil oldu bu meslege gireli ve hala birseyleryapmak icin ugrasiyor!!! Guya iste. Cok gayret gosterse bu kadar surmezdi. Kizim var 4 yasinda. Kizim kreste ben sabah iste onun da evde olmasi beni deli ediyor. Aksamlarida tabiki yok haftanin 4-5 gunu. Cok yoruldum artik. Tembel ve cabasiz insana hic tahammulum yok gercekten. Siz olsaniz naparsiniz?
Bende buraya ilk geldigimde master yaparken garsonluk yaptim. Suan universitede calisiyorum, IT bolumunde. Esim 12 yildir burda , ilk zamanlar normal tabiki. Sorun ikiside . 5 yil once soz vermisti hala bekliyorum.
Belki garsonluğu seviyordur. Sizin istediğiniz işi yapması mı doğru yoksa sevdiği işi yapması mı?
Yahu adamın yerine niye karar veriyorsunuz ki? Belki seviyor belki başka iş istemiyor, belki rahatı yerinde işini değiştirmek zor geliyor. Siz çalışkan olabilirsiniz eşiniz de tembel olabilir, korkak olabilir, üşengeç olabilir. Bunları bilmeden adamı tanımadan mı evlendiniz? Zorla mı evlendirdiler?Hayir sevdigi icin yapmiyor. Biyerde mecburoyet, risk alamamasi falan. Asil sorun su aslinda. 5 sene once soz verilmis, isini degistirecegine daha iyi bir is bulacagina. Yeterli caba olmamasi beni cileden cikariyor. Ben caliskan bir insanim, karsinda tembel oldugunu dusundugun biri varsa sinirleneiliyorsun.
Peki bir eğitimi var mı
Yani siz Master yapmışsınız
O 12 yıl önce neden gelmiş garsonluktan önce bir mesleği varmıymış
Bizim arkadaş yeni gittiği için değil de daha bağımsız bulduğu için o işi yapıyormuş mesela
Siparişi adrese götürüyorsun araba ile oldu bitti yani çok sosyal ilişki konuşma vs gerekmiyor
Buradaki işi ile ilgili bir kursa vs de gitmiş ama devamını getirmemiş hatta derslerdeki en ilgisiz öğrenci en yüksek notu alınca hoca şok olmuş
Eşinin böyle bir tercihi var mı yani o gün boyu yatıp akşam 2-3 saat çalışıyorum kazandığım da yetiyor mantığında mı
Yahu adamın yerine niye karar veriyorsunuz ki? Belki seviyor belki başka iş istemiyor, belki rahatı yerinde işini değiştirmek zor geliyor. Siz çalışkan olabilirsiniz eşiniz de tembel olabilir, korkak olabilir, üşengeç olabilir. Bunları bilmeden adamı tanımadan mı evlendiniz? Zorla mı evlendirdiler?
Belki garsonluğu seviyordur. Sizin istediğiniz işi yapması mı doğru yoksa sevdiği işi yapması mı?
E istemiyo demek ki. Siz istiyorsunuz diye istemek zorunda mı?Kendi sevdigi isi tabiki :) Seviyor garsonlugu demedim ki. Benim para kazanmam onu rahatlattigi icin tembellik yapiyo. Yoksa 5 senede insan CEO olur isterse.
E istemiyo demek ki. Siz istiyorsunuz diye istemek zorunda mı?
Sorunsal kelimesinden midem bulandı bu site sayesinde yemin ederim.Allah muhammet aşkına sorunsalı demeyin. Vallahi önyargılı okuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?