Esimin isi sorunsali

İşte Adam bunu seviyor belki evde yatmayı sabah saat sesi ile kalkmamayı

Yani siz düzenli mesai istersiniz o kendi saatini ayarlamak istediği günlerde çalışmamak vs

Herkes aynı kritere sahip değil ki

Bu arada müdürlük garsonluğun altı bir iş mi garsonluğa terfi etti demişsiniz

Eşiniz bence hayatından memnun rölantide yaşamayı seviyor büyük hırsları yok

Bu onu tembel yapmaz ki

Siz Nasıl bir işi olsa memnun olursunuz mesela

:))) O da sevmiyor garsonlugu diyorum.Onun yerine karar vermedim, Biliyorum. O da degitirmek istiyor fakat caba cok
az. Belkide yok.
Türkçeyi unuttunuz sanırım. Dediniz ki "bu kadar zamanda isteyen ceo olurdu" ben de dedim ki istemiyor demek ki. Çaba sarfetmek, yeni baştan başlamak, farklı şeyler denemek istemiyor olabilir. Sırf siz üstüne gidiyorsunuz diye sevmediğini, değiştirmek istediğini söylüyor olabilir.

Kendi sevdigi isi tabiki :) Seviyor garsonlugu demedim ki. Benim para kazanmam onu rahatlattigi icin tembellik yapiyo. Yoksa 5 senede insan CEO olur isterse.

Herkes CEO olmalı mı ya da herkes CEO mu

Yani insan isterse 5 senede CEO olmaz zira bu mantıkla herkesin aynı anda CEO olabilmesi gerekir ki bu imkansız

Eşiniz sıkıya gelmek istemeyebilir ya da risk almak yeni ortama girmek vs

Ama bunun aksi için onu motive etme üslubunuz eğer burada bize anlattığınız gibi ise sonuca ulaşamazsınız zira sen neden benim gibi çalışmıyorsun anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan

Eşiniz sizin gibi değil kendi gibi çalışmak istiyor

Başlığı ağlatmışsınız, önce onu söyleyeyim. “Eşimin iş sorunu” deseniz daha elit olurdunuz, sorunsal diyerek neden kasıyorsunuz?

Eşinizin bir işi var. Hayal etmediği bir işi para için yapıyor olması zaten onun için can sıkıcıdır. Bide siz böyle biriyle olacağımı tahmin etmezdim diyorsunuz. Olmasaydınız o zaman. Adam kendi için mi yaşayacak sizin için mi? Eşinizin etiketine dikkat ediyorsunuz, çocuğunuzunda etiketleri, statüleri bu kadar önemli olacaksa vay haline.

Nasi siliniyor acilan forumlar tamamen? Biliyomunuz. Ilk kez hesap actim bise yazdm hatta bu websitesini ac

Ne dusunerek actiniz? Onyargi niyeki
Buda sorun mu anlaminda mi?

Pek sevgili IT uzmanı arkadaşım; üye olurken uyarıları okusaydın, foruma yazdığın hiç bir şeyin silinmeyeceğini bilirdin.

Simdi soyle, CEO olurdan maksatim gercek bir CEO degil.Orada mubalaga ve benzetme var. 'Insan isterse su hayatta herseyi yapabilir ' Demek istiyorum. Acik olmamis sanirim. 5 senelik bir olaydan bahsediyoruz, 2 gun ince isten ayrilmis 2 gundur is bulamiyor demiyorum.Gayet guzel motive ettigim moral veridgim cook oldu sigmaz buraya. Ama bende insanim sonucta daha iyi bir is bulsun diye 5 sene pohpohlayamaz insan hickimseyi. Niye hala esin istemiyor diyorsunuz anlamiyorum. Esim isinden memnun degil, ama ben calistigim icin rahat adam. Bunu anlatmaya calisiyorum. Isini sevmiyor. Karisi olarak bu dedigime kefilim:) Ben isi biraksam bu rahatligi gecer mi acep.

konularınızda sadece sadece maddiyata vuruyorsunuz.ben şöyle kazanıyorum eşim böyle kazanmıyor.adam bütün gün evde oturup para beklese tamam haklısın diycem ama bariz haksızsın.herkes milyon dolarlar kazanacak diye bir şey yok.bu kadar maddiyat takıntın varsa bi işadamı kafalayıp evlenseydin.aşk demiyorum farkındaysan kafalamak diyorum.senin tutkun para olmuş.bence kendi işine çok güvenme hayat bu , yarın öbür gün kocan yükselir de sen o kadar aşağıladığın adamın şu an kazandığı kadar kazanamazsan görürüz yeni konunu ama.biraz kıymet bilin ya

Canim benim okumamisim. Sagol soyledigin icin. Guzellikle sormustum sadece :) Her yazdigimida okumusun. Takipte kal

Bu yüzden forumdayız, konunuza cevap yazdığım için her yazılan mesajın bildirimi geliyor, ben de açıp okuyorum online olduğum sürece. Birazdan çıkacağım o zaman okumam.
Sizin derdiniz işten ayrılmak olabilir mi? Eşinizden çok kazandığınız için kullanılıyor mu hissediyorsunuz kendinizi?

İyi de işini sevmiyor ve sen çalıştığın için rahatsa istifa eder iş arıyorum der yatar

Adamın bu yönde sana yıkılma gibi bir durumu yok ki

Sen işi bıraksan da o garsonluğa devam edecek işi falan bırakma

Yurtdışı ile buranın şartları farklı ama daha iyi iş ne olabilir sizce

Yani burada garson ise Adam daha iyi iş Hilton'da şef garson olmaktır bence zira birden mali müşavir olamaz

Ay ne boş konuşmalar ya. Kariyer sahibi hangi kadın garsonla evlenir bol keseden sallamış herkes yine. Kadın diyor ki ben çalışıyorum ve iyi kazanıyorum adam evde yatıyo bunu düzeltmek için çabası da yok hala adam öyle istiyo belki sizene tarzı yorumlar yapılıyor. Karısı olduğu için adamın vurdumduymazlığı kadının hayatını etkiliyor olabilir mi mesela.

Konu sahibi sizi anlıyorum ve sizin durumunuzda olsam yapamazdım ben de. Son bi konuşma yapın aksi halde ayrılırım deyin paranın kesileceğini anlayınca yola gelir. Gelmezse de kendi bilir. Sabahları alarm sesini duymadan uyanmak isteyen sonucuna da katlanır artık . Sevgiler

Son düzenleme:
Sakin sinirlenme. Maddiyatci olsam bastan evlenmezdm. Butun maasim onda mesela. Para banka ayrimi bile yok. Niye bu kadar sertsin. 5 senelik bir soz var, aksamlari evde olmayan birisi var. Kocan yatarken sen calisirsan sanada batar emin ol. Para biyerde onemli bile degil emin ol.

Sagolun ya kendimden suphe ettim:)) yok kocam isti
a

Kendi adıma söyleyeyim; eşim limon satsa yanında oturur tezgah acarım ..
Çalmaktansa milleti zehirleyip çok para getirmesindense az getirsin ne olacak ?
Mesleğin ayıbı olduğunu da ilk defa sizden duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…