- Konu Sahibi estrellita24_
-
Arkadasin baska bisi blamamistir, egitimi yetersizdir , dili yoktur falan. Bagimsizlik biraz komik geldi bana. Burda univeriste mezunu esim. Ama kendi isini yapmak istiyo yillardir. Daha oncede yine bi restoranda mudurluk yapti. Sonra garsonluga terfi etti baska bir restoranta. Ben isteyken onun evde birsey yapmadan oturdugunu bilmek beni sinirlendiren
Türkçeyi unuttunuz sanırım. Dediniz ki "bu kadar zamanda isteyen ceo olurdu" ben de dedim ki istemiyor demek ki. Çaba sarfetmek, yeni baştan başlamak, farklı şeyler denemek istemiyor olabilir. Sırf siz üstüne gidiyorsunuz diye sevmediğini, değiştirmek istediğini söylüyor olabilir.:))) O da sevmiyor garsonlugu diyorum.Onun yerine karar vermedim, Biliyorum. O da degitirmek istiyor fakat caba cok
az. Belkide yok.
Nasi siliniyor acilan forumlar tamamen? Biliyomunuz. Ilk kez hesap actim bise yazdm hatta bu websitesini acSorunsal kelimesinden midem bulandı bu site sayesinde yemin ederim.
Allah muhammet aşkına sorunsalı demeyin. Vallahi önyargılı okuyoruz...
Kendi sevdigi isi tabiki :) Seviyor garsonlugu demedim ki. Benim para kazanmam onu rahatlattigi icin tembellik yapiyo. Yoksa 5 senede insan CEO olur isterse.
Nasi siliniyor acilan forumlar tamamen? Biliyomunuz. Ilk kez hesap actim bise yazdm hatta bu websitesini ac
Ne dusunerek actiniz? Onyargi niyeki
Buda sorun mu anlaminda mi?
Sorunsal kelimesini gördüğümde ruh halim:Allah muhammet aşkına sorunsalı demeyin. Vallahi önyargılı okuyoruz...
Herkes CEO olmalı mı ya da herkes CEO mu
Yani insan isterse 5 senede CEO olmaz zira bu mantıkla herkesin aynı anda CEO olabilmesi gerekir ki bu imkansız
Eşiniz sıkıya gelmek istemeyebilir ya da risk almak yeni ortama girmek vs
Ama bunun aksi için onu motive etme üslubunuz eğer burada bize anlattığınız gibi ise sonuca ulaşamazsınız zira sen neden benim gibi çalışmıyorsun anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan
Eşiniz sizin gibi değil kendi gibi çalışmak istiyor
Bu hırs sizi yer bitirir.Yoksa 5 senede insan CEO olur isterse.
Pek sevgili IT uzmanı arkadaşım; üye olurken uyarıları okusaydın, foruma yazdığın hiç bir şeyin silinmeyeceğini bilirdin.
Bu hırs sizi yer bitirir.
Canim benim okumamisim. Sagol soyledigin icin. Guzellikle sormustum sadece :) Her yazdigimida okumusun. Takipte kal
Önceki konunuz ve üslubunuz...Tovbe yarabbi nasil anladiniz ya. Ornek var orda. Insan isterse herseyi yapar manasinda soyledim. Nasi cevirdiniz.
Simdi soyle, CEO olurdan maksatim gercek bir CEO degil.Orada mubalaga ve benzetme var. 'Insan isterse su hayatta herseyi yapabilir ' Demek istiyorum. Acik olmamis sanirim. 5 senelik bir olaydan bahsediyoruz, 2 gun ince isten ayrilmis 2 gundur is bulamiyor demiyorum.Gayet guzel motive ettigim moral veridgim cook oldu sigmaz buraya. Ama bende insanim sonucta daha iyi bir is bulsun diye 5 sene pohpohlayamaz insan hickimseyi. Niye hala esin istemiyor diyorsunuz anlamiyorum. Esim isinden memnun degil, ama ben calistigim icin rahat adam. Bunu anlatmaya calisiyorum. Isini sevmiyor. Karisi olarak bu dedigime kefilim:) Ben isi biraksam bu rahatligi gecer mi acep.
konularınızda sadece sadece maddiyata vuruyorsunuz.ben şöyle kazanıyorum eşim böyle kazanmıyor.adam bütün gün evde oturup para beklese tamam haklısın diycem ama bariz haksızsın.herkes milyon dolarlar kazanacak diye bir şey yok.bu kadar maddiyat takıntın varsa bi işadamı kafalayıp evlenseydin.aşk demiyorum farkındaysan kafalamak diyorum.senin tutkun para olmuş.bence kendi işine çok güvenme hayat bu , yarın öbür gün kocan yükselir de sen o kadar aşağıladığın adamın şu an kazandığı kadar kazanamazsan görürüz yeni konunu ama.biraz kıymet bilin ya[/QUOTE
aAy ne boş konuşmalar ya. Kariyer sahibi hangi kadın garsonla evlenir bol keseden sallamış herkes yine. Kadın diyor ki ben çalışıyorum ve iyi kazanıyorum adam evde yatıyo bunu düzeltmek için çabası da yok hala gelmiş adam öyle istiyo belki sizene tarzı yorumlar yapılıyor. Karısı olduğu için adamın vurdumduymazlığı kadının hayatını etkiliyor olabilir mi mesela.
Konu sahibi sizi anlıyorum ve sizin durumunuzda olsam yapamazdım ben de. Son bi konuşma yapın aksi halde ayrılırım deyin paranın kesileceğini anlayınca yola gelir. Gelmezse de kendi bilir. Sabahları alarm sesini duymadan uyanmak isteyen sonucuna da katlanır artık . Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?