- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
aman sakın oğluna bile para vermiyor, hem para almayacaksın hem de yorulduğunla kalacaksın evde otur daha iyi.Ben çalışıyordum bebeğim olunca bıraktım eşim benim çalışmama da biraz karşı yani başka yerde çalışma çocuk bikaç yaşına gelsin işler de büyüsün bizim yanımızda çalışırsın diyor
Ne güzel dünya :)Bende babamla çalışıyorum erkek kardeşimde tabi.ikimizede maaş sigorta telefon faturalarımız yatıyo.şimdi evlendim işten çıktım ama hala eski düzen yani maaşım çalışmadığım halde yatıyo
Hiçbir amaç yok hatta kötüye gidiyo kayınpedrim eşimi dinlemeden mal alımı yapıyo borca giriyo kafasına göre takılıyo kimsenin evi yok almayı da düşünmüyorlar işin kötüsü
Kayınpederinin işleri nasıl şuAn iş yapıyor mu yoksa iş yok mu esnafların belirli dönemleri oluyor o dönemlerde mesela işler duruyor ve içeriden yemek zorunda kalıyorsunuz.Hiçbir amaç yok hatta kötüye gidiyo kayınpedrim eşimi dinlemeden mal alımı yapıyo borca giriyo kafasına göre takılıyo kimsenin evi yok almayı da düşünmüyorlar işin kötüsü
Zaten benim derdim burda başlıyor. Eşim işsiz değil sabah 9 akşam 10 çalışıyor pert olmuş şekilde eve geliyor evimiz yok hatta borçlarımız var daha bi kuruş ödeyemedik ama eşim bu durumdan ya rahatsız değil ya da belli etmek istemiyo. Babasına tek laf etmiyo edecek oldu birbirlerine girdiler sonra yine barıştılar aynı çark dönmeye devam etti. Sanırım sadece ben rahatsızım bu durumdan ama beni konuşturmuyo ben evimi geçindiririm sen karnın tok mu ona bak diyorDeğirmenin suyu herzaman akmaz.. Kendi işiymiş sonucta, bende işsiz sandım.
Şükür deyin. Babasıyla konuşsun açık açık.
Aylık ne aldığımı biliyim, ona göre bütcemizi ayarlayacağız desin.
İş başka akrabalık başka desin
Zaten benim derdim burda başlıyor. Eşim işsiz değil sabah 9 akşam 10 çalışıyor pert olmuş şekilde eve geliyor evimiz yok hatta borçlarımız var daha bi kuruş ödeyemedik ama eşim bu durumdan ya rahatsız değil ya da belli etmek istemiyo. Babasına tek laf etmiyo edecek oldu birbirlerine girdiler sonra yine barıştılar aynı çark dönmeye devam etti. Sanırım sadece ben rahatsızım bu durumdan ama beni konuşturmuyo ben evimi geçindiririm sen karnın tok mu ona bak diyor
Hiçbir amaç yok hatta kötüye gidiyo kayınpedrim eşimi dinlemeden mal alımı yapıyo borca giriyo kafasına göre takılıyo kimsenin evi yok almayı da düşünmüyorlar işin kötüsü
Bende babamla çalışıyorum erkek kardeşimde tabi.ikimizede maaş sigorta telefon faturalarımız yatıyo.şimdi evlendim işten çıktım ama hala eski düzen yani maaşım çalışmadığım halde yatıyo
Ne güzel dünya :)
Zaten benim derdim burda başlıyor. Eşim işsiz değil sabah 9 akşam 10 çalışıyor pert olmuş şekilde eve geliyor evimiz yok hatta borçlarımız var daha bi kuruş ödeyemedik ama eşim bu durumdan ya rahatsız değil ya da belli etmek istemiyo. Babasına tek laf etmiyo edecek oldu birbirlerine girdiler sonra yine barıştılar aynı çark dönmeye devam etti. Sanırım sadece ben rahatsızım bu durumdan ama beni konuşturmuyo ben evimi geçindiririm sen karnın tok mu ona bak diyor
Yok canım 1500 tl maaş alıyoruz bunada şükür tabi
Sağolun bunları ben de biliyorum ama nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum kimseye anlatamadım annem babam durumu fark ettiklerinde geri çekildiler ben mutluyum eşimle diye yorum yapmıyolar bu konuda kandırıldığımızın farkındalar. Ben eşime bu konuda daha ağzımı açmamışken başka bi konuda biz zenginmiyiz dedim diye laf sokmuş oluyorum küslük başlıyo. Bişey desem ben evime bakamıyormuyum diye üzülecek vallahi içim şiştizeynep işin çok zor
bu iş böyle başladı böyle gider
ileride tatile gidecek olursun laf olur, yemek takımı alacak olursun laf olur
karın tokluğu hariç herşey problem olur
ya bunu bu şekilde düşünüp, böyle bir yaşamı kabullenip, eşine de kendine de dünyayı dar etmeyeceksin
ya da zaman geçmeden gerçek tepkini verip, tepkinde ısrarcı olacaksın
ama bu kararı erteleme
çünkü zaman, böyle durumlarda aleyhte işler genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?