eşimin işi :(

aman sakın oğluna bile para vermiyor, hem para almayacaksın hem de yorulduğunla kalacaksın evde otur daha iyi.
pei bi amacı var mı birlikte çalışmalarında, ve babasının para vermemesinde?
yoksa acaba para kazanamıyorlar da o yüzden para veremiyor babası?

Ne güzel dünya :)

Hiçbir amaç yok hatta kötüye gidiyo kayınpedrim eşimi dinlemeden mal alımı yapıyo borca giriyo kafasına göre takılıyo kimsenin evi yok almayı da düşünmüyorlar işin kötüsü

Oooo cok kotu bir sey bu. Esin babasını yönlendirsin. Insanin bir amaci olmali. Böyle olmaz ki. Cok yanlis cok..

İlk evlendiğimde bende aynı şeyleri yaşıyordum. Kp in fabrikası vardı ama bize resmen el harçlığı verirdi, eşim asla sorun etmezdi sorun olduğunu gördüğünde artık babasıyla kopma noktasına geldiler. Aylarca görüşmediler evimizin kirasını ödemedi eşyaları depoya koyduk aylarca annemin evinde yaşadık. Zor günlerdi şükür geçti.. Eşin görmeden malesef yapacağın bir şey yok kondurmak istemiyorlar çünkü ailesi bi tarafta

Eşin neden göz yumuyor ki buna? Eviniz var mı? hep böyle karın tokluğuna mı çalşacakmış?

Hiçbir amaç yok hatta kötüye gidiyo kayınpedrim eşimi dinlemeden mal alımı yapıyo borca giriyo kafasına göre takılıyo kimsenin evi yok almayı da düşünmüyorlar işin kötüsü
Kayınpederinin işleri nasıl şuAn iş yapıyor mu yoksa iş yok mu esnafların belirli dönemleri oluyor o dönemlerde mesela işler duruyor ve içeriden yemek zorunda kalıyorsunuz.

Değirmenin suyu herzaman akmaz.. Kendi işiymiş sonucta, bende işsiz sandım.
Şükür deyin. Babasıyla konuşsun açık açık.
Aylık ne aldığımı biliyim, ona göre bütcemizi ayarlayacağız desin.
İş başka akrabalık başka desin

Kar ediyorsa maaşlı çalışan zarar ediyorsa ortak. Zeki adammis vesselam:))

Madem öyle canim hem babana yük olma artık bizim de elimize 3 5 kuruş geçsin diyip başka işte calismaya başlamasını sağlamalısin.

Ayy bu erkekler ya:S
Madem okadar gururlusun laf mı sokuyorsun diyorsun...
O duruma getirme parayı eline saysın ozaman
Eşin neden buna müsade ediyor ki Koskoca insan yani
Kirasını vs babasının ödemesini beklemekten çok kendisi halletsin
Hayır mesleğide var girsin çalışsın..
Senide böyle zor durumda bırakmaz...

Zaten benim derdim burda başlıyor. Eşim işsiz değil sabah 9 akşam 10 çalışıyor pert olmuş şekilde eve geliyor evimiz yok hatta borçlarımız var daha bi kuruş ödeyemedik ama eşim bu durumdan ya rahatsız değil ya da belli etmek istemiyo. Babasına tek laf etmiyo edecek oldu birbirlerine girdiler sonra yine barıştılar aynı çark dönmeye devam etti. Sanırım sadece ben rahatsızım bu durumdan ama beni konuşturmuyo ben evimi geçindiririm sen karnın tok mu ona bak diyor

Karnı aç kim varmış. Elbet karın doyuyor. Tek sorun eşinizin babasından çekinmesi
Sonucta mesleği var, babasıda olsa profosyonel düşünmesi lazım. Masaya yumruğunu vurup önüne bakmalı
Amann doğrusu şu bu diyoruz da.... bu erkeklerin aklı yok yeminlenn

bu yazdığından anlıyorum ki gerçekten para yok, aksine borç var
canım burada iş tamamen eşinde biter
ya babasına diyecek ki söz hakkı istiyorum ve işleri doğru yönetip belini doğrultmaya çalışacak
ya da çok gecikmeden başka bir işe girecek
çünkü olay şu ki:
eşin bir süre sonra, yaşı ilerlediğinde başka bir yerde çalışmak isterse işi çok zor
çünkü %90 ihtimal deneyimsiz eleman olarak değerlendirilecek ve yaştan kaybedecek
hep patron gibi olmaya alıştığı için başka iş yerine uyum sağlayamayacak vs

eğer eşinde bu direnç yoksa
babasına karşı gelemezse
işin çok çok zor

babası genç mi?

karnın tok ye iç yat tarzı laflara sinir oluyorum ya. benim babamda anneme öyle diyor, benim yanımda hemde. deli oluyorum deli

zeynep işin çok zor
bu iş böyle başladı böyle gider
ileride tatile gidecek olursun laf olur, yemek takımı alacak olursun laf olur
karın tokluğu hariç herşey problem olur
ya bunu bu şekilde düşünüp, böyle bir yaşamı kabullenip, eşine de kendine de dünyayı dar etmeyeceksin
ya da zaman geçmeden gerçek tepkini verip, tepkinde ısrarcı olacaksın

ama bu kararı erteleme
çünkü zaman, böyle durumlarda aleyhte işler genelde

Sağolun bunları ben de biliyorum ama nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum kimseye anlatamadım annem babam durumu fark ettiklerinde geri çekildiler ben mutluyum eşimle diye yorum yapmıyolar bu konuda kandırıldığımızın farkındalar. Ben eşime bu konuda daha ağzımı açmamışken başka bi konuda biz zenginmiyiz dedim diye laf sokmuş oluyorum küslük başlıyo. Bişey desem ben evime bakamıyormuyum diye üzülecek vallahi içim şişti

İşiniz çok çok zor. Her şey karın tokluğu değil ki? İnsan bir önünü görmek ister, geleceğe dair birikim yapmak ister, çocuk planlarken bile ölçüp tartıyor insanlar maddi durumunu, o çocukların geleceği için birikim yapmak ister. Ev almak ister, araba almak ister, o sene birikim yaparsa güzel bir tatile çıkmak ister. Bence adam akıllı bir konuşmayı hakediyor. Umarım bir yere varırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…