- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Aynen benim eşimde abisiyle iş yaptılar.abisi sefasını sürdü biz cefasını çektik.allahtan işler kötü gittide kurtulduk dükkandan. Eşim başka bi işe girdi halen daha toparlanmış deyiliz ufak tefek borçlarımız kaldı.bidaha akrabayla abilerle iş yapmakmı tövbeler olsun eşiminde aklı başına geldi ama olan bize oldu çektiğimi ben bilirim.
Merhaba eşi çalışmayan var mı veya babasıyla ortak geçinen maaş almayan? Ona göre anlatacam çekmeyen bilmez çünkü..
Arkadasim esinin isi yok degilmis, babasiyla calisiyomus adam cep harcligi ve kiralarini veriyormus o kadarAnlat canim tam ustune bastin!!!!!!!
İşi var da bazen keşke çalışmasa diyorum. Arada bir kavga ediyolar bu sefer bitti diyo geliyo tam huzur bulsam derken yine barışıyolar. Sen nasıl davranıyosun eşine maaş almadığı durumlardaTam ustune bastin canim benim esiminde isi yok anlat bakalim?
Kaynımda da var
Ben nolacaksam böyle dilimin ucuna ne gelirse söylüyorum, çoğu zaman gülüyorlar ama bazen de öldürmek isteyen oluyor
ben yazacaktım tam
rabbim hayırlı ömür versin
Bugün bunu ben de düşündüm ama ben liseden mezun olduğum günden beri çalışıyorum okurken yazları bile çalıştım hiç parayı dert etmedim para konuşmayı da hiç sevmem. Bana sevgiliyken bunun geçici bi iş olduğunu ilerde kendi işini kuracağını söylemişti. Ben de hiç sormamıştım nasıl yapacaksın diye çünkü ben çalışıyorum maddi sıkıntımız olmaz ne yaparsa yapsın diye düşünmüştüm. Çocuk da düşünmüyodum o zaman yani bugünleri yaşamam sanıyodum düşüncesizlik etmişimBazi seyleri sanirim sevgililerle kotu olmamak yada pesinen onlarin gozunde onyargili gorunmemek icin konusmuyoruz...
Yada bir algi vardir ya daha sevgilisisin karismak ne haddine fln diye..
Oyle degil iste o isler.
Ben sahsen herseyi konusma taraftariyim..
Aklimin takildigi noktalarda da oyle yapmaya calisiyorum..
Sevgilim de iki yil abisinin dukkaninda calisti..
Sukur ki batma durumlari fln olmadan benimki kendi isinin pesinden gitmeyi secti ve bankaci oldu..
Ben o gecis doneminde kendisinede dedim abisinin yanindaki isine gecici gozuyle baksin ileriki zamanlar icin kesinlikle istemiyorum diye..
Bazi aile ve kultur farkliliklarimiz da var onlarida gun gelince konusmayi dusunuyorum..
Uzun oldu biraz da sozun ozu daha tabiri caizse manitayken cizgiyi belirlemek lazim diye dusunuyorum.
Çok tatlı yorumlar yazılmış teşekkürler güldürdünüz beni :) hemen anlatıyım eşim babasıyla aynı dükyanda çalışıyor aslında yüksek lisans mezunu ama babasının işleri çok iyi yani beraber çalıştıklarında iyi kazanıyolar o yüzden başka bi iş düşünmemiş. Neyse biz evlenirken bunlar atıp tutuyolardı şöyle zenginiz böyle kazanıyoruz ne kazanırlarsa ikiye bölüyolardı sonra babası dedi ki maaş vercem çok sana bu para biz bozulduk tabi kabul etmek istemedik ama sabredelim dedik. Ortalama bi memur maaşı almaya başladı. Şimdi ise 4 aydır maaş almıyo eşim. İste diyorum olmaz parası olsa verirdi demek ki yok diyo. Babası günlük eline biraz para veriyo kiramızı ödüyo karın tokluğuna çalılıyoruz anlayacağınız. Ben ağzımı açmıyorum üzülmesin diye ama ne zaman para konusu açılsa bi ihtiyacın mı var söyleyim babama karnın tok şükret diyo. Ben parasında değilim ama böyle söylemesi zoruma gidiyor nasıl konuşacağımı şaşırdım ne söylesem sen bana laf mı sokuyosun param yok diye çıkışıyo. Ne diyeyim ben şimdi buna kandırılmış gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?