eşimin işi :(

Ablamın eşi öyle herif yan gelip yatıyor. Borçlar aldı basını gitti. 7 sene annemle oturdular annem 56 yasında kadın çalışıp onlara bakıyordu. En sonunda yeter dedi evden gönderdi. Dedik çalışır artık ev kirası faturalar kim odicek. Yok hala çalışmıyor. Ablam 50 kiloya düştü garibim. Cocuğu birsey ister para yok,ev sahibi kira ister yok. Adam birde rahat ki hiç dert etmiyor. Yüzüne tükür yağmur sanar o kadar pişkin. Biz nereye kadar yardım edebiliriz. Benim esım sabah 4 kadar çalışıyor. Ona desem ablama yardım edelim. Ben sabah a kadar çalışayım onun kocası yan gelip yatsın birde ona bakayım oldu der. Der yani haksızda sayılmaz. Allah yardımcınız olsun valla. Çalışmayan adam zorr

Aynen abisinin pavyon borclari yuzunden battilar zaten. Odemeye yardim edicek simdi. Bu borc bitince ilerde boyle bisey yaparsan direkt terk ederim dedim ama bakalim neler olcak...

Aile işini biliyorum, tecrübelerimiz oldu. Kar elde etmek için devamlı karın bölüşülmesi yerine maaş verilmesi, yanında yıllık prim gibi ortaklığın olması normal. Çünkü her elde edilen bölündüğünde işte biriken bir para kalmıyor geriye. Ama aile işinde şeffaflık esas. Yoksa ilişkilere yansıyor bu. Eşiniz için tavsiyem; demek yok ki babam vermiyor yerine, beraber oturup hesap kitap yapıp işin, edilen katın ve harcamaların farkında olsunlar. İşin beyin aşaması ve harcamaları ve sorumluluğu bir tek kişideyse, o ki işin sahibi benim, siz de maaşlı çalışanımsınız diye hak iddia eder. Bunun yerine beraber düşünsünler, en azından şeffaf olsun, sizin de içiniz rahat eder. Kendi bütçenizi bilmeniz lazım kendi işinizse

Tam ustune bastin canim benim esiminde isi yok anlat bakalim?
İşi var da bazen keşke çalışmasa diyorum. Arada bir kavga ediyolar bu sefer bitti diyo geliyo tam huzur bulsam derken yine barışıyolar. Sen nasıl davranıyosun eşine maaş almadığı durumlarda

Bazi seyleri sanirim sevgililerle kotu olmamak yada pesinen onlarin gozunde onyargili gorunmemek icin konusmuyoruz...
Yada bir algi vardir ya daha sevgilisisin karismak ne haddine fln diye..
Oyle degil iste o isler.
Ben sahsen herseyi konusma taraftariyim..
Aklimin takildigi noktalarda da oyle yapmaya calisiyorum..
Sevgilim de iki yil abisinin dukkaninda calisti..
Sukur ki batma durumlari fln olmadan benimki kendi isinin pesinden gitmeyi secti ve bankaci oldu..
Ben o gecis doneminde kendisinede dedim abisinin yanindaki isine gecici gozuyle baksin ileriki zamanlar icin kesinlikle istemiyorum diye..
Bazi aile ve kultur farkliliklarimiz da var onlarida gun gelince konusmayi dusunuyorum..

Uzun oldu biraz da sozun ozu daha tabiri caizse manitayken cizgiyi belirlemek lazim diye dusunuyorum.

Bugün bunu ben de düşündüm ama ben liseden mezun olduğum günden beri çalışıyorum okurken yazları bile çalıştım hiç parayı dert etmedim para konuşmayı da hiç sevmem. Bana sevgiliyken bunun geçici bi iş olduğunu ilerde kendi işini kuracağını söylemişti. Ben de hiç sormamıştım nasıl yapacaksın diye çünkü ben çalışıyorum maddi sıkıntımız olmaz ne yaparsa yapsın diye düşünmüştüm. Çocuk da düşünmüyodum o zaman yani bugünleri yaşamam sanıyodum düşüncesizlik etmişim

kocan paracıkları başka bi yerde savuruyor olmasın bence kayınpederinle bi konuş işler kesatmı anlamaya çalış derim

[QUOaslında gece, post: 39646229, member: 377773"]arkadasim peki bu ortaklikta bir amac var mi? Mesela biz kaynimlarla ortagiz. Ortaklik herkesin evi olana kadar devam edecek para bankada birikiyor. Simdi 2 ev kaldi Alinacak. Onlar insallah alindiktan sonra ayda kazanilan para bolusulecek.. Eger boyleyse azcik dişini sık, sabret.
Ama yok ömür boyu boyle olacaksa cekilmez. .[/QUOTE]
Hmm aslinda kimsenin hakkı yenmeyecekse güzel yöntem faize girmeden , bankalara bi başkaldırı peki herkes aynı meblagda mi ev aliyo

Tum sayfalari okumadim, ilk birkac sayfa okudum. Ona gore yorum yapiyorum. Calismayan deyince ben tembel bir adamdan bahsedeceksiniz sandim. Calisip da eline az para gecen adammis sizinki. Bazi yorumlarinizdan anladigim, kayinpederin isi zaten kotuye gidiyormus. Hani cok kazanip da sizinkine az veriyor degil sanirim. O zaman yapacak bir sey yok. Esiniz ya bir seyler yapip babasini ve kendini kurtarmaya bakacak, ya da baska is bulacak.

Eşin tembel mi mesleği mi uyduruk? Acaba hangisi?

Erkekler babalarının yanında çalışmamalı hiç mutlu hikayeler duymadım baba sizi kandırmış bu böyle devam eder eşinde rahatına düşkünse babasına laf söyletmez işin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…