amaaaannn güzelim bu erkeklerin aklı aynı çalışıyor yemin ederim, eşim de ne zaman çalışmayı düşünüyorsun tarzında bi konuşma yaptığımda aç mısın açıkta mısın derdin ne demişti banaKarnı aç kim varmış. Elbet karın doyuyor. Tek sorun eşinizin babasından çekinmesi
Sonucta mesleği var, babasıda olsa profosyonel düşünmesi lazım. Masaya yumruğunu vurup önüne bakmalı
Amann doğrusu şu bu diyoruz da.... bu erkeklerin aklı yok yeminlenn
Bende babamla çalışıyorum erkek kardeşimde tabi.ikimizede maaş sigorta telefon faturalarımız yatıyo.şimdi evlendim işten çıktım ama hala eski düzen yani maaşım çalışmadığım halde yatıyo
Canım yalnış alıntı yaptım herhalde ben konu sahibi değilim benim şikayetim yok eşimin işi kendine aitsen de ki eşine ''babamın işleri aksamış bana bir süre maaş vs veremeyecekmiş'' de ve o parayı köşeye koy ya da annene söyle o biriktirsin senin için. kredi kartından falan aynı şekilde maaşın varmış gibi harcamaya devam et..eşini zora sok bir kaç ay
borca girince anlar eşin ne oldugunu..
öyle babanın parasıyla kocaya bakarsan sallamaz tabi iş falan
Düşündüm tabiki düşünmezmiyim ama işleri iyi parası olmasa o kadar alımı yapamazdı ama yaptıktan sonra şimdi kötüleştiyse ve ben isyan edersem zor zamanında yanında olmamış olucam ben kötü olurum bu durumda. Çok kararsızımAcaba kayınpederinin durumumu kötü bunu düşündünüz mü
Canım yalnış alıntı yaptım herhalde ben konu sahibi değilim benim şikayetim yok eşimin işi kendine ait
Nasıl atlattınız o günleri sabretsem hep böyle olacakmış gibi görünüyor. Dedikleri gibi isyan etsem kötü ben olurum halden anlamayan kötü gelin kötü kadın olurumamaaaannn güzelim bu erkeklerin aklı aynı çalışıyor yemin ederim, eşim de ne zaman çalışmayı düşünüyorsun tarzında bi konuşma yaptığımda aç mısın açıkta mısın derdin ne demişti bana
Onu söyledim geçen gün evi bile buldum gösterdim borca girersek baban vermek zorunda kalır sıkışmayınca ev alınmaz dedim ama ikna olmadı. Az daha sabret belki babam bize iş kurar dedi ya resmen hayal dünyasında yaşıyorBence sen eşinle ciddi ciddi konuş ev almak istediğini ya da bi köşeye para koymak istiyorum de bakalım ne dicek
atlatamadık ki.Nasıl atlattınız o günleri sabretsem hep böyle olacakmış gibi görünüyor. Dedikleri gibi isyan etsem kötü ben olurum halden anlamayan kötü gelin kötü kadın olurum
Çok tatlı yorumlar yazılmış teşekkürler güldürdünüz beni :) hemen anlatıyım eşim babasıyla aynı dükyanda çalışıyor aslında yüksek lisans mezunu ama babasının işleri çok iyi yani beraber çalıştıklarında iyi kazanıyolar o yüzden başka bi iş düşünmemiş. Neyse biz evlenirken bunlar atıp tutuyolardı şöyle zenginiz böyle kazanıyoruz ne kazanırlarsa ikiye bölüyolardı sonra babası dedi ki maaş vercem çok sana bu para biz bozulduk tabi kabul etmek istemedik ama sabredelim dedik. Ortalama bi memur maaşı almaya başladı. Şimdi ise 4 aydır maaş almıyo eşim. İste diyorum olmaz parası olsa verirdi demek ki yok diyo. Babası günlük eline biraz para veriyo kiramızı ödüyo karın tokluğuna çalılıyoruz anlayacağınız. Ben ağzımı açmıyorum üzülmesin diye ama ne zaman para konusu açılsa bi ihtiyacın mı var söyleyim babama karnın tok şükret diyo. Ben parasında değilim ama böyle söylemesi zoruma gidiyor nasıl konuşacağımı şaşırdım ne söylesem sen bana laf mı sokuyosun param yok diye çıkışıyo. Ne diyeyim ben şimdi buna kandırılmış gibi hissediyorum kendimi
kayınbabana sor bakalım kapitone kefen mi yaptırıyormuş şöyle cepli mepli...
kocanda az adam olsun yüksek lisansı falan boşuna mı yapmış okul okuduysa aklı vardır diye düşünüyorum..
madem babasında para yok o da para kazanabileceği bir işe geçsin babasıda kazandığı ekmek parasını kendi yesin.
Desene dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok..atlatamadık ki.hala yaşıyoruz daha ne kadar yaşarız bilmiyorum. ama dediğin gibi isyan ettiğim anda aç mısın açıkta mısın laflarından tut, ne nankörlüğüm kaldı ne bencilliğim ne paragözlülüğüm.. artık ağzımı açmıyorum sadece bekliyorum.
Aynen benim eşimde abisiyle iş yaptılar.abisi sefasını sürdü biz cefasını çektik.allahtan işler kötü gittide kurtulduk dükkandan. Eşim başka bi işe girdi halen daha toparlanmış deyiliz ufak tefek borçlarımız kaldı.bidaha akrabayla abilerle iş yapmakmı tövbeler olsun eşiminde aklı başına geldi ama olan bize oldu çektiğimi ben bilirim.Benim sevgilim de babasi ve abisuyle is yapiyodu. Allahtan battilar da kendisi baska bi ise giri cok da iyi oldu
aynen öyleDesene dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?