eşimin işi :(

Allah kolaylık versin ama senin gördüklerini eşin gömüyorsa yada senin duyduğun rahatsızlığı eşin duymuyorsa durumun değişmesi biraz zor gibi

Çok sinir bozucu bir durum ama bu kendimi sizin yerinize koydum ben de sorun çıkartırım eşime eşiniz iyi niyetinden babasının yaptığı yanlışı görmek istemiyor bu duruma bakmak istediği duymak istediği şekilde hareket ettiği için böyle davranıyor, ama çok anlamsız karın tokluğu ne demek yahu herkesin karnı doyuyor şükürler olsun insan evine bir şeyler alsın gezsin tozsun ister sadece ev kirasını ödüyor diye şükür mü diyeceksiniz ? Eşiniz okumuş aslında neden babasının yanında köreltiyor kendini inşallah yaşı gençtir de bu olanları ona farkettirir daha iyi bir yerde personel olarak çalışmasına ikna edersiniz Allah kolaylık versin

amaaaannn güzelim bu erkeklerin aklı aynı çalışıyor yemin ederim, eşim de ne zaman çalışmayı düşünüyorsun tarzında bi konuşma yaptığımda aç mısın açıkta mısın derdin ne demişti bana

canımm tercıhh meselesı ama ınannn hıcc sevmıyorumm ne ortak ısı ne babasının yanında calısma ısını...allahım konuştuğumla terbıye etmesın amaa..az olsun oz olsun benım olsunnn..konussanda senı dınlemezz aılesınede laf soettırmez ..dua et kendı gorsun bısılerı..yoksa daha zor günler beklıyoo senı..hele bırde çocuk varsa

Canım yalnış alıntı yaptım herhalde ben konu sahibi değilim benim şikayetim yok eşimin işi kendine ait

Acaba kayınpederinin durumumu kötü bunu düşündünüz mü
Düşündüm tabiki düşünmezmiyim ama işleri iyi parası olmasa o kadar alımı yapamazdı ama yaptıktan sonra şimdi kötüleştiyse ve ben isyan edersem zor zamanında yanında olmamış olucam ben kötü olurum bu durumda. Çok kararsızım

Canım yalnış alıntı yaptım herhalde ben konu sahibi değilim benim şikayetim yok eşimin işi kendine ait

aa iki arada yorum yapacagım diye karıstırmışım tüm konuyu.. kusura bakmayın ne olur düzenledim şimdi o mesajımı da:)

Nasıl atlattınız o günleri sabretsem hep böyle olacakmış gibi görünüyor. Dedikleri gibi isyan etsem kötü ben olurum halden anlamayan kötü gelin kötü kadın olurum

Bence sen eşinle ciddi ciddi konuş ev almak istediğini ya da bi köşeye para koymak istiyorum de bakalım ne dicek
Onu söyledim geçen gün evi bile buldum gösterdim borca girersek baban vermek zorunda kalır sıkışmayınca ev alınmaz dedim ama ikna olmadı. Az daha sabret belki babam bize iş kurar dedi ya resmen hayal dünyasında yaşıyor

Nasıl atlattınız o günleri sabretsem hep böyle olacakmış gibi görünüyor. Dedikleri gibi isyan etsem kötü ben olurum halden anlamayan kötü gelin kötü kadın olurum
atlatamadık ki. hala yaşıyoruz daha ne kadar yaşarız bilmiyorum. ama dediğin gibi isyan ettiğim anda aç mısın açıkta mısın laflarından tut, ne nankörlüğüm kaldı ne bencilliğim ne paragözlülüğüm.. artık ağzımı açmıyorum sadece bekliyorum.

Benim sevgilim de babasi ve abisuyle is yapiyodu. Allahtan battilar da kendisi baska bi ise giri cok da iyi oldu

Kapitone kefen ahahah

biz çekmesekte bilmesekte emin ol burda herseyi gördük duyduk okuduk agladık güldük sen anlat rahat ol. her türlü yardım ederiz

Desene dua etmekten başka yapabileceğim hiçbişey yok..

Benim sevgilim de babasi ve abisuyle is yapiyodu. Allahtan battilar da kendisi baska bi ise giri cok da iyi oldu
Aynen benim eşimde abisiyle iş yaptılar.abisi sefasını sürdü biz cefasını çektik.allahtan işler kötü gittide kurtulduk dükkandan. Eşim başka bi işe girdi halen daha toparlanmış deyiliz ufak tefek borçlarımız kaldı.bidaha akrabayla abilerle iş yapmakmı tövbeler olsun eşiminde aklı başına geldi ama olan bize oldu çektiğimi ben bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…