Eşimin işleri artık çileden cikartiyor

Benim eşimde böyle tantunidir dönerdir pizzadır cart curt evde yapar hep çok lezzetli oluyor evde yapılan orası ayrı ama o sadece yapar pişirir birde küçük afacan var oda çok obur masadan yiyen kalkıyor. Tezgahta uçuyor zaten o mutfağa girince. O karın tokluğuyla o mutfağa girişmek çok zoruma gidiyor ama bi çözüm bende bulamadım bana göre külfet o işlerle uğraşmak o heyecanlı heyecanlı uğraşıyor ooğoh diye diye 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ çocuğumuda kendine benzetti saat şuan 3.55 acıktım anne diye beni dürtüyor uykusunda hep yemek görüyor uyanınca şunu yiyelim bunu yiyelim diyor

Lahmacun pide makinasi var guzel yapiyor bir dakikada pismis oluyor. Disarida etler kullanlan malzeme o kadar kotu ki esiniz evde yapmasi iyi. Anladigim cimrilikten degil zevk icin yapiyor. Ama temizlik konusunu anlatmalisiniz. Yapiyorsa temizlesin.

Benim eşimde böyle tantunidir dönerdir pizzadır cart curt evde yapar hep çok lezzetli oluyor evde yapılan orası ayrı ama o sadece yapar pişirir birde küçük afacan var oda çok obur masadan yiyen kalkıyor. Tezgahta uçuyor zaten o mutfağa girince. O karın tokluğuyla o mutfağa girişmek çok zoruma gidiyor ama bi çözüm bende bulamadım bana göre külfet o işlerle uğraşmak o heyecanlı heyecanlı uğraşıyor ooğoh diye diye 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ çocuğumuda kendine benzetti saat şuan 3.55 acıktım anne diye beni dürtüyor uykusunda hep yemek görüyor uyanınca şunu yiyelim bunu yiyelim diyor
AA aynı ben 😀😅

bazen dışardan yıyelım derim 100 gr ete 30 tl verceğimize bir kılo et alır onu yerız diyor.adam haklı.
benim eşimde oyle yeterkı yapsın ben temızlerım.boşver ya taktığın şeye bak.

Eşimin ki cimrilik değil asla. Lezzet derdin de. Evdeki hoşuna gitti içini istediği gibi yapıyor hamurunu yine öyle.. yemeğe çıksak (ayda yılda bir) asla ucuza kaçmaz yaşadığımız yerin hep en lezzetli yemekleri olan yerine götürür. Aşırı tatlı duskunudur. Özel Tatliciya gideriz (çok şükür bunun ev yapımı olanını sevmiyor da ayda bir en az tatlıcı faslimiz oluyor :p) pintilik değil anlayacağınız. Hobisi mutfak. Uzak tutamıyorum. Bir kursa git diyorum. Keşke gitse.. orada biraz durulurdu belki.
İçini siz hazırlayın, hamurunu fırıncılar yapar. Cüzi Bi miktarda hem pişirir hem de sizin hamueunuzdan cok iyi olur usta yaparsa. Pişirim fırını deniyor bunlara. Tas ocakta pişirir onlar tadı da damağınızda kalır =)

Merhaba hanımlar...
Önceki konularımdan bilirsiniz eşim garip gurip işler çıkartır. Dometes sosları, meyve suları, nar ekşisi vs vs...
Geçen aylarda da canım lahmacun çekti gidelim dedim. İki lahmacun için gidip oturulmazmis ayipmis evde on numara lahmacun yaparız deyip, lahmacun yaptık hamurunu içini vs . Bugün de evde yemek de var adam tutturdu lahmacun diye.
Dun misafirim vardı yarın yine var. Bir yandan ev temizliği yapmaya çalışıyorum bir yandan çocukla ilgilenmek gerek, yarın okullar başlıyor öğretmenim haftanin ders hazırlığını yapmam lazım. Markete de gidilecek. Yapıyorsan yap ye temizle dedim. Yaptı yine. Her yer un. Yemedim. Son yaptığı lahmacun da fırını takop etmeme rağmen yandı biraz (elimi sürmek zorunda kaldım çünkü gel yardım et bı maydanoz yıka ayran yap vs dedi.) Hamuru kendi yaptı açtı içini koydu vs vs. Hep ondaydi o işler yani. Ama kim temizleyecek? Sinir oluyorum ya. Lahmacun da yanınca gönülsüz yaptın ondan oldu diyor. Deli olcam ya. Niye normal insanlar gibi bazen dışarıda yemiyoruz anlamıyorum. Niye evimizde lahmacun yapıyoruz biz manyak miyiz. Sinirlerim bozuldu çıktım evden.
Ben nasıl bu adamı mutfaktan uzak tutacağım :KK43:
Valla işiniz zor ve sinir bozucu.Acilen eşinize başka ilgi alanı bulmalısınız :)

Kıskandım ya.. bacım bosarsan haber et hele. Yemin ediyorum yemek yapmaktan nefret ediyorum. Yapan olsa da temizlesem keske

Back
X