EŞİMİN İSTEDİĞİNİ Mİ YAPMALIYIM YOKSA KENDİ iSTEDİĞİMİ Mİ?

eşim izin alamıyor hastane için. bir de doktora yapıyor ewe çok geç geliyor. gelince de ders çalışıyor. şuan eşim şehir dışında o yüzden annemdeyim. eşim kendisi bırakıyo buraya ewde yemek bile yiyemiyorum oğluma bakmaktan. çünkü sürekli kucak isteyen bir bebeğim var.o da arada dinlen annene bırakayım da bir kaç gün diye borakıyor. öyle yani sürekli kalmıyorum annemde

Anladım canım, annene yakın olma konusunda eşinle konuş. Çok haklı olduğu bir konu yoksa,siz taşındığınızda onun işine çok ters olmayacaksa ikna edersin bir şekilde. Ama onun rızası olmazsa da inatlaşma derim. Zaten yarım günmüş işin,bakıcıya verirsin evde kamera bulundurursun. İyi bir muhitte bir eve geçersin.Emin ol bir yere taşınırken iyi yetişmiş,terbiyeli çocukları olan ailelerin,güzel parkların olduğu bir semt daha önemli

teşekkür ederim. şuan oturduğumuz yer güzel bi muhit zaten. eşimle de genelde konuşarak hallederiz sorunları. ben fikrimi söylerim kafasına yatarsa yapsın yapmazsa canı sağ olsun. tek bakıcıya bırakan ben olmayacağım sonuçta. tavsiyeler bakıcı yönünde anladığım kadarıyla.

Sizin dediğiniz daha mantıklı gibi bakıcılara bu devirde güvenilmiyor.Eşinizde anlayış gostersın .Anneniz yada ailenizden hoşlanmıyor mu eşiniz??

Bakiciyla ugrasmak zorunda olan, piskolojisi yipranacak olan sensin. Esune anlatmaya calis kendi istedigini yap.

Noktası, virgülüne kadar katılıyorum.
Tam rahat edecekleri dönemde bir de torun bakmak durumunda bırakılıyor insanlar.

Noktası, virgülüne kadar katılıyorum.
Tam rahat edecekleri dönemde bir de torun bakmak durumunda bırakılıyor insanlar.
ben de bebeğim olmadan önce aynen böyle düşünüyordum ama bebeğim olunca ne kadar pimpirikli bir insan olduğumu fark ettim. tekrar belirtmek isterim ki bakmak için annem ısrarcı ilk ve tek torun.

Çocuğu olup da bakıcıya teslim etmeyenler ne kadar da rahat konuşuyor. Ben aradığımı. 3. Bakıcıda bulabilmiştim harika biriydi. Ama ondan önceki 3 günde kızımın huyunu değiştirmişti. Hiç gülmez boş boş bi noktaya bakar olmuştu. İki doktora götürdük o zaman. Sonra bakıcıyı gönderdik düzeldi. Artık naptıysa. Siz yarım gün çalışıyormuşsunuz anneniz de istiyormuş bence annenizi tercih edin. Ben de anneleri zorlamama taraftarıyım ama bazıları çok seviyor istiyor . Mesela benim kızım şu an tam gün kreşe gidiyor. Ama annem geldiğinde öğlen üşenmeden gidip alıyor hiç zoru olmamasına rağmen. Ki bunu da uzun süre yapıyor her gün
Çünkü geldiğinde az durmuyo. Yani siz içinizden geleni yapın annenizin isteği doğrultusunda eşinizi boşverin. İşe gittiğinizde çocuğunda aklı kalacak ooan sizsiniz

annem çok istiyor ama eşim istemezse ikisinin arası açılsın istemem bir orta yol bulmaya çalışıcsm. bakıcı bulma işini eşime paslamak gibi

Canım imkan varsa bakıcı en mantıklısı
ama şu da var tabi anneanne babaanne gibi can ciğer bakar mı
ben de bebek bekliyorum. Benimki ne de bakıcı bakacak

Kardeş eşine benim yadadiklarimi anlat. Bakicim ogluma altına kaka yapiyir diye öyle kkiziyormus ki.üstelik oğlum yeni iki yasina girmisken. Poposu hep pisikti ben de hassa diye boyle oluyor zannediyorum meğer altuni geç temizlediği için böyle olmuş bunu yaz tatilinde benimleyken hic pisik olmamasından anladimm. İyi bakici vardır elbet ama denk gelirse olur da bakici tutarsan mutlaka kamera koy evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…