İsterseniz pijamayı göğsünüze kadar çekin, farketmez. Her şekilde olur o iş.Şimdi soruyorum size karısını seven cinselliğe önem veren her şekilde onunla birlikte olmaz mı?
İşte artık çocuğum olduğu için her seferinde hazırlanamıyorum ve her seferinde beyfendinin istediği gibi olmadığım için benimle birlikte olmak istemediğini açık açık söylüyorKendisine “insan” olduğunuzu hatırlattınız mı?? Çocuğunuz varsa ve her seferinde hazırlık yapmayı başarıyorsanız tebrik ederim. Arayı bulamazsanız lazer epilasyon yaptırın bari işiniz kolaylaşır
Dediğiniz gibi seven insan sevdiği çuval giysin yine umursamaz diye düşünüyorumİsterseniz pijamayı göğsünüze kadar çekin, farketmez. Her şekilde olur o iş.
Eşiniz görselliğe çok önem veriyor demek ki. Sevgisiyle direkt alakası olmayabilir ama cinsellikte şartları var demek ki. İlginçtir ki, sizden istediği hassasiyeti kendisi göstermiyor. Bence siz de şartlarınızı koşun. Her şey karşılıklı sonuçta..
Keşke kendisi de o kadar dikkatli olsa asla değil sevişirken leş gibi ter kokar sesimi çıkartmıyordum ama artık söylüyorum çok kötü kokuyorsun diyorumNe kadar kötü bir durum ya hu. Sanki reklam arasını değerlendirmek ister gibi.
Tamam herkes tabi ki tertemiz bir kişiyle birlikte olmak ister ama bu hep olamaz ki.
Kendisi bu kadar dikkatli mi cidden? Sizde ondan taleplerde bulunun ve bir süre isteklerini yapmayın bence.
Bu ne ya hu sevişmeye bile hazırlanmak nedir? Robotmuyuz biz?
Bencilliğe bakar mısınız, tamam eşler birbirini isteklerine kulak vermeliler, kişisel bakım önemli ama her seferinde kıyafet değiştirmek zorunda bırakmak nedir?İşte artık çocuğum olduğu için her seferinde hazırlanamıyorum ve her seferinde beyfendinin istediği gibi olmadığım için benimle birlikte olmak istemediğini açık açık söylüyor
Şu anlattığını olay o kadar basit bir olay ki ama inanın evlendiğimden günden beri hayalim bu eşimin koltukta pijamalarla otururken gelip sulanması yaniEvet bu işte bi gariplik var bence kendimden bahsederek yazıyorum bakımlı bir kadın değilim ufak bebeğim var artı gene hamileyim hiç de halim Yok zaten.
Ek olarak kötü bi vücudum var Sedef hastayım ama koltukta otururken olsun üstüm başım vasat vaziyette olsun eşim hep asılır bana sulanır :)
Her ilişkimizde on dakika olmaz genelde gayet de mutlu oluruz ikimizde
Eşinizin yaptığı büyük bencillik zaten çocuk uyudu uyanacak tedirginliği de oluyor insanda
Yapmayın sizi böyle istesin ne münasebet canım kendi özen gösteriyor mu peki size karşı
İncinmekte çok haklısınız eşine çok sinir oldum
Çok fazla önemsemez yani ben daha romantik olmaktan yanayım kendisi hızlı hızlı acelesi varmış gibi yapar. Zaten olay benim istediğim gibi gelişmediği için artık yalan söylüyorum orgazm oldum diyeYani sizi önemsemiyor mu ? İşini bitirip banyoya koşuyor demişsiniz ya. Sizin rahatlamanızı sağlamıyor o halde ?
Bana garip geldi. Eski alışkanlık olabilir mi ? Çocukluyken hele sizin yaptığınız çok zor bi şey. Ben olsam yapmazdım. Keyfi bilir derdim.
Yorumları merakla bekliyorum.
En sinir olduğum erkek modeli.Keşke kendisi de o kadar dikkatli olsa asla değil sevişirken leş gibi ter kokar sesimi çıkartmıyordum ama artık söylüyorum çok kötü kokuyorsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?