Eşimin istekleri

Eşin filmlerde falan yaşıyor heralde
Cinsel yönden zaten tatmin edemiyor seni
Önce kendine baksın
Sen bunu söylesen git boşan o zaman der eminim
Kimse kendine bakmıyor bu devirde zateb
Herkes mükemmeli isterken biraz kendine baksa keşke

Benim de eşim ister bazen süsleneyim eğlenelim falan filan devamlı olmasa da haftada 1-2 böyle olurdu bir ara sinirlendim yorgunum git giyin gel vs demesine rağmen gitmedim ona da böyleyken beğenmiyor musun olmuyor mu dedim o da tabiki de olur ben sadece eğlence katmak için istiyorum dedi ama o şekildeyken bile bayağı sırnaştı şimdi çok zorlamıyor giyin gel diye spontone gelişiyor çoğu zaman sizin eşiniz çok tuhaf

Karisini seven ve arzulayan adam her sekilde ister karisini, epilasyon yapmamis olsa bile hijyen temizlik vs tabiki onemli ama her anda kaymak gibi olunmuyor malesef:))seven kadin veya erkek bunlara takilmaz net!
Esinizin farkli fantezileri var,cinsellikle ilgili konusabiliyormusunuz?isteklerinizi kolay dile getirirmisiniz?
Ozel olacak ama esiniz sertmi sevisiyor?
Cvbi evet'se esiniz yatakta dominant bir kadin istiyor demektir..
Peki sizde durumlar nasil?zevk almadiginizi soyluyorsunuz ve sizin icin sevismek iskenceye donusmek uzere,bu noktada mutlaka esinizle konusmaniz gerek hemde acil..

Sizinde ondan talepleriniz olsun. Eksi taraflarını yüzüne vurmaktan çekinmeyin. Ter kokuyorsun , ağzın leş gibi, kılın tüyün var gibi

Paşaya bakar mısınız? Kendisi neymiş acaba? Birilerinin erkeklere kadınlarında insan olduğunu, aynı kendilerinde olduğu gibi tüylerinin çıkabildiğini, tek bir tüy görünce ağdaya koşmadığımızı ve bizim de tatmin edilmeye ihtiyacımız olduğunu anlatması lazım.

Hayır bir de özel tercihleri var jilet asla, ille de ağda olacak diye. Versin parasını gidin bir hastanede lazer epilasyon yaptırın en pahalısından. Kendisi de envai çeşit yerlerdeki kıllarını tüylerini temizlesin duş alıp traş olsun, takım elbisesini giysin öyle sevişin.

Çok fazla önemsemez yani ben daha romantik olmaktan yanayım kendisi hızlı hızlı acelesi varmış gibi yapar. Zaten olay benim istediğim gibi gelişmediği için artık yalan söylüyorum orgazm oldum diye

Soyleme iste yalan.Ugrastir onu.O kadar hazirlandim karsiligini istiyorum de.Adam da kendini bi halt saniyor kendisini gaza getirmen icin seni zorluyor.Halbuki sen diplerdesin.O da seni zirveye tasidigini saniyor.

Benimkinin beni boşaması lazım desenize

Tamam eşinin fantezisi var, olabilir de bacım ama bu nasıl bir anlayışsızlık. Vallahi onun bana yaptığını ben de ona yapardım.

Ne bileyim; tüy istemiyorum. Ben zevk alamıyorum. Bana zevk vermiyorsun. İlişkiden önce tırnaklarına oje sürsene, ojeli erkekler çok seksi oluyor. Kaslı erkeklere daha çekici. Dudağında kıpkırmızı ruj olduğunu beni öyle öptüğünü düşünsene falan filan. Resmen erkeklik gururuna oynardım. Erkeklere de string oluyordu galiba. Vallahi adamı delirtirdim.

Kocanız sizi şişme bebek olarak görüyor, olay bu.

Aranızda sevgi, saygı olmadığı açık.

Yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
Bende böyle bir kadın değildim arzuları ara sıra fantazileri olan bir kadındım ama eşimin bu istekleri ve çocukta olduktan sonra aşırı isteksizleştim hiç yapmasak aramam yani.
Ama işte ben bu sorunun üstüne gitmek istiyorum. Eğer bişeyler yapmazsam ya eşimle bir ömür boyu kardeş kardeş yaşıycaz ya da birimizden birimiz aldatılıp boşanıcaz. Bir çözüm yolu arıyorum. Kendisine bir psikiyatriste gitmeyi teklif edeceğim bakalım ne diyecek

Evet hemde aşırı sert sevişiyor. Bunu istemediğimi söylediğimde biraz durulup sonra tekrar başa dönüyoruz

Daha da şaşırmam diyorum burda bişey okurken
Yok yine dumur olacak bir konu oluyor
Arkadaşım sen robot musun
Ne demek git hazırlan
İstemezse yapmasın
Ter kokan bir adam için kendini bu kadar yorma
Arşa çıkmış adamın k.çı

İşte artık çocuğum olduğu için her seferinde hazırlanamıyorum ve her seferinde beyfendinin istediği gibi olmadığım için benimle birlikte olmak istemediğini açık açık söylüyor

ayyy birkerede sen söyle bende seni böyle görmek istemıyorum , diye
bu ne yaa haa arada hazırlık yaparsın fanztazi olsun falan diye kocanda abartmış ,
valla senın yerınde olsam bütün eksik yanların ısıralardım

6 ay terapi görmeden ayaga kalkamazdı

Arada böyle özenle hazırlanmak ve planlı gerçekleşmesi güzel olur ama her seferinde olmasını kimse istemez. Ben olsam soğurum artık. Aman kim uğraşacak şimdi hazırlanmayla derim ertelerim sanırım. Bazen insan sadece rahatlamak istiyor yani

Adam böylesine beceriksiz olmasa belki siz de hevesle hazırlanacaksınız. O sizin nasıl kadınlık gururunuzu kırıyorsa siz de erkeklik gururuyla oynayın. Acımasız olun. Bir gün hazırlanın tam onun istediği gibi sonra da başlasın eleştiri yağmuru. Düşündüklerinizi söyleyin yani. O kadar hazırlandım bu muydu şimdi? Benimle de ilgilenmen lazım deyin. Belki bu konuda biraz beceri kazanırsa siz de tolerans gösterebilirsiniz. Kalbini kırın derim ben. Öyle üstüne gidin ki ne yapacağını bilemesin. Beceriksiz olduğunu fark edip kaçmaya çalışsın ama siz yine hazırlanın. O kadar uğraş uğraş 5 dakika bile sürmesin neydi bu şimdi demekten çekinmeyin. Yoksa kendinde kusur aramaz ve düzelmez. Keşke 3 yıl boyunca rol yapmasaydınız kendinize yazık etmişsiniz.

Keşke kendisi de o kadar dikkatli olsa asla değil sevişirken leş gibi ter kokar sesimi çıkartmıyordum ama artık söylüyorum çok kötü kokuyorsun diyorum
Hatanız büyük. Sizin canınız yok mu, leş gibi ter kokan bir adamla birlikte olmayın. Duşa sokun, sakal traşı olmasını isteyin, deodorant kullanmasını,düzgün giyinmesini söyleyin, utopik şeyler isteyin. Koltuk altına ağda yapmasını isteyin.

Töbeler olsun. Açık açık burada yazdığın şekliyle konuş tatlım eşinle. Bir de sakın orgazm taklidi falan yapma. Bilsin zevk almadığını. Bitince iyi de ben hiç bir şey anlamadım ki de. Kendi eksikliğini de bilsin

AYNEN OYLE İNSALLAH İKNA OLUR ANLATİN İKNA EDİN PSİKİYATR SART ESİNİZE EVLİLİGİN SELAMETİ İCİN!!!!

O zaman en baştan beri sizi sevmiyo? Bunu geçmişte düşünmediyseniz şimdi düşünmeniz de biraz tuhaf değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…