Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Erkekler kadinlar gibi degiller belli araliklarla vucutlarindan fazlaligi atmak zorundalar. Ya sperm uretmiyor ki urolog bir sorun yok demis, diger ihtimal de enerjisini farkli sekilde bosaltiyor.

Peki senin evlenmeden önce birlikteliğin olmuş muydu eşinle?Yoksa evlenince mi değişti?
Kesinlikle ben de bu eşcinsellik durumunu çok sorguladım ve iyi niyetle sordum hatta.Ama inanılmaz sinirlendi ve kesin bir dille reddetti.
Aslında onu da düşündüm bahsettim konuşmaya çalıştım hatta çocukluğuna bile indim diyebilirim Ancak kendisi böyle düşünmediğini söylüyor ama bilemiyorum.Bilinç altında neler biriktirdiğini bilemeyiz tabi tam olarak.
Üstelemediğim zaman iyice boşveriyor ve kendini salıyor ama.Aklına bile gelmiyor diyebilirim.

Cok ilginc gercekten,nisanliyken istekli olup evlendikten sonra degismesi ve herhangi bir problemde yok valla bilemedim ki ne yapsan ne etsen

Erkekler kadinlar gibi degiller belli araliklarla vucutlarindan fazlaligi atmak zorundalar. Ya sperm uretmiyor ki urolog bir sorun yok demis, diger ihtimal de enerjisini farkli sekilde bosaltiyor.
Evet ürolog tüm testleri yaptı ve fiziksel bi sorun yok.Zaten gece ereksiyonları filan gayet normal.Ama hiç istek hissetmiyor bilemiyorum ben de şaşırmış durumdayım

O zaman siz de onun yanında o uyanıkken kendi işinizi kendiniz halledin

Belki bu durumdan rahatsız olup harekete geçer
Bilemedim ki yapabilir miyim böyle bir şey?Utanabilirim sanki yapamam gibi geliyor.Ama belki sarsıcı olabilir onun açısından denemek gerek aslında.

Ya acaba çocukluğunda cinsellikle ilgili psikolojik travma geçirmiş olabilir mi ? Yani onu cinsellikten iğrendirecek bir olay, biliyorsunuz çocukken şekilleniyor böyle şeyler..

Sende azdirici ot karışım bunları yedir birde tvdeki erkekleri falan Beğen belkide gaza gelir bende evlilikten sonra öyle oldum ama bebek ev iş arasindaydim birde eşini dilinle kirma

Siz birçok şeyi düşünmüş ve çözümünü aramışsınız ancak psikolojik destek konusunda daha sabırlı olmalısınız.Önce teşhis sonrası ona uygun tedavidir.Teşhis bazen uzun sürebiliyor.Anlattığınıza göre gayet güzel bir hayatınız var ve bu problemin olması size de tuhaf geliyor.Eşimin Suratında bi bıkkınlık ifadesi oluşuyor demişsiniz ordan bişeylere varılabilir.Özellikle bazı şeyleri denerseniz ilişkiden tiksiniyor mu yoksa gay liğini mi örtmeye çalışıyor onlara bakmak lazım . Adamın zevk aldığı ve tiksindiği yada istemediği şeyleri bulmaya çalışın

Hiç mi kendisi istemedi bu kadar zamanda? Ya da olduğu zamanlarda görev gibi mi yapıyor yoksa bi şeyler hissediyor mu sizce?
Bazen görev gibi yaptığını hissediyorum.Ama bazen daha istekli gibi hissediyorum.Ya da tamamen görev bana çaktırmıyor bilemiyorum.Ben kavga edince ve boşanmak istediğime dair konuşmalar yapınca birkaç kez istedi.Ama öyle isteyince pek bir anlamı kalmıyor zaten.Beni kaybetmekten çok korkuyor.Bu korkuyla hareket ediyor gibi sanki.

Cok ilginc gercekten,nisanliyken istekli olup evlendikten sonra degismesi ve herhangi bir problemde yok valla bilemedim ki ne yapsan ne etsen
Evet çok enteresan değil mi ? Hiç böyle bi sorun yaşayacağımı tahmin etmezdim.

Keşke bizim sorunumuzda bu olsaydı seni sewiyor kaynana qörumce derdi yok hafta da bir yapiosan sorun etme .

Kız büyü neyim mi yaptırdılar noldu adama? Öncesinde iyidiyse.
Bizde de öncesinde iyiydi ama biz farklı yerlerdeydik o yüzden ne desem çok sağlıklı değil.
Bence hocalara filan da baktır. Kem göz çoooookkk....

ya arkadaşlar nasıl öneriler veriyorsunuz allah aşkına, yanında mastürbasyon yap, başka erkekleri beğen filan. Erkekler cinsellik konusunda bizim sandığımızdan çok daha hassaslar. Böyle bi davranış direk adamın kendini yetersiz aşağılanmış hissetmesine, performans kaygısı yaşamasına sebep olur. Olacağı varsa da olmaz yani o saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…