- 24 Haziran 2011
- 23.542
- 49.159
- 798
- Konu Sahibi sufisentir
-
Hiç mi kendisi istemedi bu kadar zamanda? Ya da olduğu zamanlarda görev gibi mi yapıyor yoksa bi şeyler hissediyor mu sizce?Yani hiç değil ama 1 yıl 3 ay da 10 kez falan olmuştur diyebilirim.Onların çoğu da benim çabalarımla yani.
Peki senin evlenmeden önce birlikteliğin olmuş muydu eşinle?Yoksa evlenince mi değişti?Ya bu yazıyı sanki iki sene önceki ben yazmışım gibi. Her şey o kadar ama o kadar aynı ki inanamazsın..
Ben eşimin gay olduğunu düşünmeye başlamıştım açıkçası
Sanırım bu ilişkiyi bir yerlerde kötü olarak kodlamış küçükken. Sürekli bunun kötü olmadığını, normal ve olması gerektiğinden bahsettim ben. Bu yönde telkinler verdim. Zamanla çözüldü şimdi de mükemmel değil ama en azından daha istekli :)
Bazen 50 yaşımıza geldiğimizde ben gayim hayatımı yaşayacağım demesinden korkmuyor değilim
Bence terapilere devam edin, iki seansta çözülmez böyle şeyler. Sende çok üsteleme, çünkü ben ne zaman üstelesem ve kafama taksam daha kötü oluyor. Kendini serbes bırak ve kocanın iyi yönlerini görmeye çalış.
Zamanla umarım daha iyi olur <3
Evet ürolog tüm testleri yaptı ve fiziksel bi sorun yok.Zaten gece ereksiyonları filan gayet normal.Ama hiç istek hissetmiyor bilemiyorum ben de şaşırmış durumdayımErkekler kadinlar gibi degiller belli araliklarla vucutlarindan fazlaligi atmak zorundalar. Ya sperm uretmiyor ki urolog bir sorun yok demis, diger ihtimal de enerjisini farkli sekilde bosaltiyor.
Bilemedim ki yapabilir miyim böyle bir şey?Utanabilirim sanki yapamam gibi geliyor.Ama belki sarsıcı olabilir onun açısından denemek gerek aslında.O zaman siz de onun yanında o uyanıkken kendi işinizi kendiniz halledin
Belki bu durumdan rahatsız olup harekete geçer
Evet ürolog tüm testleri yaptı ve fiziksel bi sorun yok.Zaten gece ereksiyonları filan gayet normal.Ama hiç istek hissetmiyor bilemiyorum ben de şaşırmış durumdayım
Bazen görev gibi yaptığını hissediyorum.Ama bazen daha istekli gibi hissediyorum.Ya da tamamen görev bana çaktırmıyor bilemiyorum.Ben kavga edince ve boşanmak istediğime dair konuşmalar yapınca birkaç kez istedi.Ama öyle isteyince pek bir anlamı kalmıyor zaten.Beni kaybetmekten çok korkuyor.Bu korkuyla hareket ediyor gibi sanki.Hiç mi kendisi istemedi bu kadar zamanda? Ya da olduğu zamanlarda görev gibi mi yapıyor yoksa bi şeyler hissediyor mu sizce?
Evet çok enteresan değil mi ? Hiç böyle bi sorun yaşayacağımı tahmin etmezdim.Cok ilginc gercekten,nisanliyken istekli olup evlendikten sonra degismesi ve herhangi bir problemde yok valla bilemedim ki ne yapsan ne etsen
Peki senin evlenmeden önce birlikteliğin olmuş muydu eşinle?Yoksa evlenince mi değişti?
Kesinlikle ben de bu eşcinsellik durumunu çok sorguladım ve iyi niyetle sordum hatta.Ama inanılmaz sinirlendi ve kesin bir dille reddetti.
Aslında onu da düşündüm bahsettim konuşmaya çalıştım hatta çocukluğuna bile indim diyebilirimAncak kendisi böyle düşünmediğini söylüyor ama bilemiyorum.Bilinç altında neler biriktirdiğini bilemeyiz tabi tam olarak.
Üstelemediğim zaman iyice boşveriyor ve kendini salıyor ama.Aklına bile gelmiyor diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?