Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar,
Sanırım dün sizinle benim konumla ilgili konuştuk ya da bana yorum attınız çok hatirlayamadim. Bugün sizin başlığıniza denk geldim sanki beni anlatmışsınız bu kadar olur :) Cümlesi cümlesine aynı bir durum. Bazen diyoru ki keşke benim de herkes gibi kv gorumce sorunlarım olsaydı da kocamla cinsellik açısından bir sorunum olmasaydı... Karı koca olamadiktan sonra diğer her şey tam olsa da bir işe yaramıyor.

baştan sona konunuzu okudum , uslubunuz çok hoşuma gitti :)

Ne yaptınız, hayatınız ne durumda merak ettim. ayrıldınız mı? en son mutluyum yazmışsınız yoksa her sey yolunda mı?
Çok teşekkür ederim:)
Konuyu açalı 10 yıl olmuş boşandım bu mesele yüzünden 3 yıl sonra da 2 evliliğimi yaptım mutluyum çok şükür.
Konu çok eski hortlasın istemiyorum ama size de cevap yazmadan duramadım :)

Yıllar evvelki hislerimi hatırladım çok çaresiz hissediyordum. Halbuki hayatta her şeyin çaresi varmış yaşayarak öğrendim.
Naçizane bu sorunu yaşayanlara tavsiyem kendinizi yıpratmadan senelerinizi harcamadan boşanabiliyorsanız boşanın.
Düzelecek adam kendini belli ediyor zaten,çabalıyor,terapisi alıyor, çözüm arıyoruz yani.

Her şey cinselllik değil hayatta elbet.
Fakat hiç cinsellik olmayınca evet hayatta her şey cinsellikten ibaretmiş gibi hissediyor insan ve sorun sizi yiyip bitiriyor.

Mune konumu kapatabilir misiniz rica etsem çok eski konu çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…