- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi sufisentir
-
ailesı boşanma nedenını ögrenınce ne dedılerBunu ben baska konularda da gördüm ve belirttim. Bu benim başıma da geldi ve boşandım. Malesef düzelmiyorlar. Ben gay olmasından hep şüphe etmiştim ve yüzüne de suçlarcasına söylüyordum, aşırı tepki vermiyordu.. Siz "hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor" demişsiniz ama sizinki yine doktora gitmiş, kabul etmiş. Benimki hiç gitmedi kaç kere söylememe rağmen. Kızıyorum. Durumlarını çok iyi biliyorlar ve bile bile evleniyorlar...
Ben açıkladım; "oğlunuz iktidarsız" dedim. Annesi "hayır, oğlum iktidarsız değil" dedi. Ben de "Nerden biliyorsun yattın mı oğlunla, bu kadar taraf tutmayın" dedim. Oğlumu savunucam diye "iktidarsız değil" dedi.. Nerden bilebilir ki bir anne? Neyse sonra oğlunun açığını kapatmak için bana iftira attı. "Eve erkek aldın" diye. Sonrasında ertesi gün dava açtım.ailesı boşanma nedenını ögrenınce ne dedıler
eee kim kabul eder duyulursa rezıl olacak... iyi yapmışın söylemekle ıktıdarsızlık başka ısteksız başka .Ben açıkladım; "oğlunuz iktidarsız" dedim. Annesi "hayır, oğlum iktidarsız değil" dedi. Ben de "Nerden biliyorsun yattın mı oğlunla, bu kadar taraf tutmayın" dedim. Oğlumu savunucam diye "iktidarsız değil" dedi.. Nerden bilebilir ki bir anne? Neyse sonra oğlunun açığını kapatmak için bana iftira attı. "Eve erkek aldın" diye. Sonrasında ertesi gün dava açtım.
sana kesinlikle katılıyorum canm yanında mastürbasyon yapması böyle bişey olmaz adamı kendinden soğutur hem öyle bi aşşağlama yaşatcağına boşa daha iyi yaniya arkadaşlar nasıl öneriler veriyorsunuz allah aşkına, yanında mastürbasyon yap, başka erkekleri beğen filan. Erkekler cinsellik konusunda bizim sandığımızdan çok daha hassaslar. Böyle bi davranış direk adamın kendini yetersiz aşağılanmış hissetmesine, performans kaygısı yaşamasına sebep olur. Olacağı varsa da olmaz yani o saatten sonra
Yani hiç değil ama 1 yıl 3 ay da 10 kez falan olmuştur diyebilirim.Onların çoğu da benim çabalarımla yani.
Ne güzel en en azından boşanmış ve yeni bir hayata adım atmışsınız inşallah bundan sonrası çok güzel olur sizin için.Bunu ben baska konularda da gördüm ve belirttim. Bu benim başıma da geldi ve boşandım. Malesef düzelmiyorlar. Ben gay olmasından hep şüphe etmiştim ve yüzüne de suçlarcasına söylüyordum, aşırı tepki vermiyordu.. Siz "hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor" demişsiniz ama sizinki yine doktora gitmiş, kabul etmiş. Benimki hiç gitmedi kaç kere söylememe rağmen. Kızıyorum. Durumlarını çok iyi biliyorlar ve bile bile evleniyorlar...
Asıl sorun ona ve hayata karşı giderek daha öfkeli daha tahammülsüz olmam.Eskiye göre daha özgüvensiz hissetmem esas problem bu yani.Beni daha kötü, daha mutsuz bi insan yapıyor giderek.Bu arada annenize ve onun gibi düşünenlere aldırmayın. Çünkü durum gerçekten anormal. Evlilik cinsellik için yapılır ve cinsellik de bir ihtiyaçtır. Siz bunu yaşayamayacaksanız, sizin ihtiyacınızı karşılamayacaksa ve umrunda da değilse, çabalamıyorsa neden evli kalıp bir erkeğin kahrını vs çekeceksiniz ki?
Yani ben kimsenin kolay kolay boşanması taraftarı değilim, hep "mücadele edilmeli" derim ama şu bir gerçek ki düzelmeyecek. Sen de bir kadınsın arzulanmak istersin ve yaşamak istersin. Yaşın muhakkak gençtir. Bence bu cinsellik konusunu ciddi düşün derim . Benim boşanmadaki 1. sebep iftira 2. sebep cinsellikti. hayırlısı olsun hakkında...Ne güzel en en azından boşanmış ve yeni bir hayata adım atmışsınız inşallah bundan sonrası çok güzel olur sizin için.
Ben kendisine mücadele etmedin çabalamadın diyince doktora gittim ya daha napim diyor.İşte şimdi bitkisel aldığı ürünü kullanıyo ama pek bi işe yaradığı yok gibi.
Eşim de çok gönüllü gitmedi zaten doktora benim ısrarlarımla gitti ve doktorun dediklerini uygulamadı da aylarca bekledi uygulamak için ben çok büyük kavga edince ancak aklına geldi böyle bi sorun yaşadığımız.
Sizin hikayenizde çok üZücü gerçekten bu sorunu yaşayan çok fazla insan var.Bebeğinizde olmuş sizin sağlıkla büyütün inşallah.Bu konuda yalniz degilsin arkadasim seni cok iyi anliyorum en cokta eain tarafindan arzulanmamak kahrediyo insani bazen baska bayan arkadaslarla oturuldugunda bu konularin muhabbeti geciyo o anki ezikligimi anlatamam birde bunu anlatan bayanlar oyle fiziki olarak yada bakim olarak cekicide degiler yani anlamadim gitti bende iki yillik evliyim ayni sen gibi daha ilk gunden yani dusun ilk gunden tam 1 ay sonra benimde tecrubem yoktu tabi boyle oluyo heralde falan dedim dugun sonrasj telase hic aldirmadim derken dort aylik evliyken hamile kaldim tam dokuz ay hamilelik surecinde ben diyim iki sende uc o kadar hamileligin vermjs oldugu degisjm psikolojisiyle hep agladim begenilmiyorum diye herkesi kiskaniyodum onun rsim yuzunden cunku oz guvenim kalmamisti hep bi begenilmeme varsi dogum oldu dogumdan sonra duzelir ben normale bi doneyim belki ondandir dedjm ama yok cocugum 14 aylik oldu hala konusmak falan hep bahane en cokta sinir bozan bu tiplerin cok iyi olmasi ayni bizi anlatmissin disardan herkes kizim cok sanlisin valla solede bi koca herkese lazim dedikleri cinsten ama ne yazziki bi zaman sonra insan hirsla kinleniyo iyi taraflarini goremiyo iscten icten buyuyp giden kizginlikta saygiyi sevgiyj hizla baltaliyo ben bi cozum bulamadim bende giyemedigim alipta oylece koydugum ic giyimlerime uzelerek bakiyorum seni cok iyi anliyorum ama sanirim sorunun anahtari birtek esinde benim sorunumunda esimde halbuki ne kadar seviliyolar ne varki cokmu birsey istiyoruz ha bu arada mesele de o iki dkklk is deil insani yaralamasi ve eksik hisetmesi kusurlu bulmasi kendini degersiz lik hissetirmesi bu yanibende cok uzuluyorum
Yani bi 3 ay yaklaşmadı diyebilirim evet.O da kendi durumuna üzülüyor ama işte çözüm odaklı değil malesef.
cinsellik için evlilik bitirilmezmi eee ozaman kardeş kardeş yaşıycaksak neden evleniyoruzki dinen bile boşamaya hakkı var..sırf cinsellik icim adamdan ayrılıcaksan yuhh yana sen burda taşlarlar tabiri yerindeyse esinle baska sorunu yok kaynana elti görümce yok maddi sıkıntı yok eeee daha ne istiyosun
allaha sükret sükret cinsellik icin evlilik bitirilmez
emin ol bundan kacarsın karsına cıkanın öyle dertleri olurki ben ne yapmısım diye yanarsın
Aynen bende dedim ya insan artik iyi tarafini goremiyo yani anlamiyorum bari net bi sorun soyleki insan o cizgiden ilerlesin bazi kisiler diyo ya hani dert degil diye onu yasayan bilir bence benim o konudaki mutsuzlugum hayatima cok yansiyo hep kendimi yargilarken buluyorum kendimi cok uzucu sizi cok iyi wnliyorum evlilikten sogutuyo insani bu sorunYani ben kimsenin kolay kolay boşanması taraftarı değilim, hep "mücadele edilmeli" derim ama şu bir gerçek ki düzelmeyecek. Sen de bir kadınsın arzulanmak istersin ve yaşamak istersin. Yaşın muhakkak gençtir. Bence bu cinsellik konusunu ciddi düşün derim . Benim boşanmadaki 1. sebep iftira 2. sebep cinsellikti. hayırlısı olsun hakkında...
Aynen zaten o şekilde insan evli oldugunu anlamıyor. Ev arkadasıymıs gibi oluyorsunuz allah herkesın derdine care olsun ne diyelimAynen bende dedim ya insan artik iyi tarafini goremiyo yani anlamiyorum bari net bi sorun soyleki insan o cizgiden ilerlesin bazi kisiler diyo ya hani dert degil diye onu yasayan bilir bence benim o konudaki mutsuzlugum hayatima cok yansiyo hep kendimi yargilarken buluyorum kendimi cok uzucu sizi cok iyi wnliyorum evlilikten sogutuyo insani bu sorun
Benimde aklıma nedense bu geldiHemcinslerinden hoşlanıyor olabilir mi? Peki masturbasyon yapıyor muymuş sordunuz mu?
Ben de tüm ihtimalleri göz ardı etmemek için bu ihtimali de düşündüm elbette.Ancak ona dair hiçbir iz yok.Hatta kendisi homofobik bile diyebiliriz.İnternet geçmişi,hal ve davranışları,giyim kuşam vs. her şey beklenildiği gibi.Eğer eşcinsel olsaydı şu yaşına kadar bi şekilde açık verirdi veya bi yerden anlaşılırdı bu diye düşünüyorum.Benimde aklıma nedense bu geldi
Eşinin bi eşcinsel olabileceği ihtimalini söylemek istemedim aklımdan geçtiği sırada ama biri söylemiş meğersem
Hem düşünceli hem tatlış hem etinden hem suyundan bir kocaya alışkın değilizde biz
Bütün bunların yanında cinsel isteksizlik olunca insanda bi acaba şeysi oluşuyor
Haftada 2 süper bi rakam bence hiç mi hiç sorun edilecek durum yok ortada.Hatta haftada bir bile normal bana göre.bende 1.5 senedir evliyim. ilk başlarda mükemmeldi. sonralarda bayaa azaldı. benim isteklerim sonucu olmaya başladı sadece. ben de hemen beni mi beğenmiyor? aseksüel mi? ilk zamanlarda neden öyle değil di? sonradan mı gay oldu? Allahım o kdr çok soru sordum ki kendime. Şimdi yazınızı okuyunca eşime haksızlık ettiğimi düşündüm. Siz evlendiğinizden beri 10 kez demişsiniz. benim haftada iki olunca az deyip sorun yapıyordum.
Ama meğer sorun eşimin iş yaşamındaymış. iş değiştirdi bikaç aya güzel kazanç sağlamaya başlayınca gözü beni gördü. resmen aaa evde bir kadın varmış dedi. şimdi çocuk istiyoruz. tedavi görüyoruz ( sebepsiz çocuk olmama durumu var. ).
O zamanlarda yaşadıklarımı hatırlıyorum. Nasıl kendimi kötü hissettiğimi...
Çok haklısın. Bıkmakta, eşinden uzaklaşmakta, iyi yanlarını görememekte...
ama çözüm bulamadığında, kendine yazık etme.
Bir ömür bununla savaşabilir misin?
Evet çok mantıklı bi yaklaşım bu.Ama benim çevremde bizlerden çok daha sağlıksız beslenen sürekli alkol sigara vb. kullanan insanlar var.Ve benim bildiğim kadarıyla da bu tarz sorunlar yaşamıyorlar.Biz sigara alkol kullanmayan görece sağlıklı beslenen insanlarız aslında bilemedim.Sorun daha içselmiş gibi geliyor bana.Ama çok yüksek ihtimal eşim aseksüel bence cinsellik onun hayatında sonuncu sırada çok fazla yer kaplamıyor gibi hissediyorum ben.Erkekler artık kadınlaşıyor mu acaba? Bu isteksizlik nedir? Radyasyona maruz kalmalar, hormon dengesine kadar kadar alt üst eden beslenme bozuklukları, sentetik ve kimyasal madde içeren yiyecekler, stres, düzensiz uyku... Bütün bunlar bizi erkekleştirip onları kadınlaştırıyor mu ne oluyor böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?