eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

gecmişte kaldı unut artık diyor. ama olmuyor bende böyleyim işte sevmediğim insana seviyormuşum gibi davranamam
Psikolojide geçmişe takılı kalmak da bir rahatsızlık, normal değil boşanmayı dusuneceginize iyi bir tedavi görün.
Takıntılarıniz böyleyse sadece Kayinvalidenizle sınırlı değildir diye düşünüyorum.

Tatlim inan bana bu yasadigini hemen hemen herkes yasiyordur ama hicbirimiz bosanmayi dusunmuyoruz. Bu evliligin cilvesi tek kotu yanlarindan birisi kayınvalide sorunu. Sen sevmiyor olabilirsin ama onlar da esinin anne ve babasi. Masallah evlatlariniz da varmis bak biz evlat istiyoruz olmuyor o yuzden kiymetini bil elindekiler icin sukur et. Evlatlarin icin onlarin ruhsal sagligi ve gelecekleri icin anne baba ile yasama hakkini ellerinden alma.

kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.
ay saçmalamayın nolur ya ! madem eşinizi bu kadar çok seviyorsunuz, iyi de bir adam belli ki, size baskı kurmuyor rica ediyor sadece, en azından onun gönlü olsun diye kayınvalidenizle ilişkinize bir şans daha verin derim ben, tamam içli dışlı olmayın ama arada çay kahve içmeye davet edebilirsiniz belki

Eşin de sizi aynı evde oturtup sizi bu kadar yüzgöz etmeseymiş. Kabahat eşinde.. Zamanında soğukluk girmesine ortam hazırlamayacaktı..
okadar çok pişmanki eşim. hep söyler hayatımdaki en büyük hatam annemle seni aynı evde yaşatmak oldu der. şimdi evlenen arkadaşlarına dostlarına tembih eder sakın aynı eve çıkmayın diye.

O annenin başka evladı var mı acaba eşide yok ölmüş kadın taminimce yapayalnız yaşıyo ve iki sokak ötedeki oğluna gidemiyo. Eşin bu durumun altında ne kadar ezilmiş ki göz yaşlarına boğulmuş Allah bile biz aciz kullarını affederken sen neden kayinvalideni affetmesin? Neyine guveniyosun aradan geçmiş kaç yıl neyin davası kızım bu akıllı ol yapıcı ol yıkıcı değil. Zora gelince by by mı bu kadar mı eşinizin hatırı. Kimse kv ye bayilmiyo formaliteden yapıyoruz ne yapıyorsak sende çabala bi zahmet hep rahatlık olmuyo. Çok çok kızdım size Allah akıl fikir ihsan etsin.
bir kızı bir oğlu daha var. ama ne diğer gelini nede damadı gelmez evine eşimin abisi bayramlarda çocuklarla yalnız gelir. ben diğer gelin ve damadına göre en çok görüşenim

Kayinvalidenize karsi cok dolusunuz.ona bir saat bile tahammulunuz yok .Yasadiklarinizi unutamamissiniz.Haklisiniz.Ama esinizi bu kadar sevdiginizi soyluyorsunuz,bosaninca nasil yasayacaksiniz onsuz? Bir saat de olsa idare edin kayinvalidenizi.Biraz daha verici olun bu konuda madem o bu kadar uzuluyor.
Dusundugunuz duzen bozulmaz.Bir kahvri etmeyle eskisi gibi cok gorusmus olmazsiniz.Kendinizi uzmeyin bosuna.

eşimin iyiliği için demişsin . Gerçekten eşin annesiyle mutlu olabilecek mi? Sen boşan sonra eşin tekrar evlensin. Sana dediklerinin hiç birini yeni eşine demesin . Sende otur ağla. Lütfen eşinin iyiliğini değilde kendini ve çocuklarını düşün

ben ıkı ay ıdare edecem.kendını frenle ıkı çocuk var kv yuzunden yuva bozulmaz.

Ayrılınacak bşy göremedim.

Çocuklarla eşiniz istediği zaman gider. Birbirinize zararınız olmuyorsa eşinizin annesiyle görüşme zorunluluğunuz yok.

Sevgi gostermek zorunda degilsiniz. Ama esinizin hatri icin belki kirk yilda bir kahvaltiya cagirmaya katlanabilirsiniz diye dusunuyorum.
Bosanmalik bir durum yok bence yapmayin abartmayin lutfen.

Bu sıkıntiyı yasayan bilid elbet
Ama esinizle tek sorunuuz buysa aile danisnanlari var gidin ondan destek alin
Ne biliyim sizin illede annesiyle ayni ortamda bulunmak zorunda olmadiginixi
Onhn zaten annesinin evine gidip gelebildigini
Evinizin sizin oldugu istemediginiz kisilerin giremiyicegini
Ast olan hayattaki sorunun nasil cozulecegj vs yani akli selim bir ogut lazim
Esinizede uzuldum ama sunu rahatca söyleyebilirim iki ogul annesi olarak
Benim yuzumden asla evlatlarim mutsuz olmamali esleride.
Kendi evleri kendi mutluluklari
Ister gelir ister gelmez
Vede oglumada erkek kardesimede sunu soylemisimdir
Anneniz babaniz kardesleriniz icin asla esinizi uzmeyin ast olan sizin mutluluğunuz.eger mutlu olmak istiyorsaniz sorunu cozun buyutmeyin
Aynen simdj sizde sorunu cozun buyutmeyin

Bu sıkıntiyı yasayan bilid elbet
Ama esinizle tek sorunuuz buysa aile danisnanlari var gidin ondan destek alin
Ne biliyim sizin illede annesiyle ayni ortamda bulunmak zorunda olmadiginixi
Onhn zaten annesinin evine gidip gelebildigini
Evinizin sizin oldugu istemediginiz kisilerin giremiyicegini
Ast olan hayattaki sorunun nasil cozulecegj vs yani akli selim bir ogut lazim
Esinizede uzuldum ama sunu rahatca söyleyebilirim iki ogul annesi olarak
Benim yuzumden asla evlatlarim mutsuz olmamali esleride.
Kendi evleri kendi mutluluklari
Ister gelir ister gelmez
Vede oglumada erkek kardesimede sunu soylemisimdir
Anneniz babaniz kardesleriniz icin asla esinizi uzmeyin ast olan sizin mutluluğunuz.eger mutlu olmak istiyorsaniz sorunu cozun buyutmeyin
Aynen simdj sizde sorunu cozun buyutmeyin
çpk teşekkür ederim size ve yorum yapan tüm arkadaşlara. eşimle konuştuk akşam hiç konuşmadık ben küçük kızla ilgilendim eşimde büyük kızın dersleri ile ilgilendi. birbirimizi görmezden geldik selamlaşmadık bile. bu sabah işe gelince aradı eşim. (ikimizde farklı kurumlarda kamuda memuruz) benim önceliğim sensin bana lazım olan sensin dedi. ama geçmişe sünger çekip annemle ilişkini biraz daha yumuşatmanı istiyorum dedi. bende aynı şekilde kendisini çok sevdiğimi ve durum için üzülmemesini herzaman olamayacağını ama zman zaman kv ye gidip onuda davet edeceğimi söyledim. bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek. rabbim hiç kimsenin evinden huzur ve mutluluğu eksik etmesin.

benim korkumda bu biliyormusun. sanki birkere kapıyı açtığım zaman o kapı birdaha kapanmayacak gibi geliyor.

Ya ben sizi ve korkularınızı çok iyi anlıyorum. Eşinizle sakince oturup konuşun, ailesine çok saygı duyduğunuzu eşinizin hatrı için çok sık olmasada görüşeceğinizi söyleseniz? Kv habire arayıp baska yapan bir tip değilse olur gibi sanki. Eşiniz de benim eşim gibi duygusal ve illa iyi olunsun istiyor anladığım kadarıyla.

Back
X