eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

Ev sadece sizin degil esinizle birlikte yasiyorsunuz ve evinize esinizin annesini getirmek istemesi gayet dogal.madem bu kadar duskunsunuz esinizle birbirinize bazi seylere kstlanmak zorundasiniz.esiniz sizin annenizi istemese buda sizin zorunuza giderdi.evlilik fedakarlik ister ki uzun yillar surebilsin..

çpk teşekkür ederim size ve yorum yapan tüm arkadaşlara. eşimle konuştuk akşam hiç konuşmadık ben küçük kızla ilgilendim eşimde büyük kızın dersleri ile ilgilendi. birbirimizi görmezden geldik selamlaşmadık bile. bu sabah işe gelince aradı eşim. (ikimizde farklı kurumlarda kamuda memuruz) benim önceliğim sensin bana lazım olan sensin dedi. ama geçmişe sünger çekip annemle ilişkini biraz daha yumuşatmanı istiyorum dedi. bende aynı şekilde kendisini çok sevdiğimi ve durum için üzülmemesini herzaman olamayacağını ama zman zaman kv ye gidip onuda davet edeceğimi söyledim. bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek. rabbim hiç kimsenin evinden huzur ve mutluluğu eksik etmesin.

Eşinizin şu cümlesi bile yeterli; bakın önceliğim sensin demiş. Kaç erkek söyler bunu? Ben de eşim için adım attım kv ile barıştım, şimdi kv gene küstü eşime havale ettim kendi görsün ilgilensin onun sorunu. Siz yapın sizden çıksın....

çpk teşekkür ederim size ve yorum yapan tüm arkadaşlara. eşimle konuştuk akşam hiç konuşmadık ben küçük kızla ilgilendim eşimde büyük kızın dersleri ile ilgilendi. birbirimizi görmezden geldik selamlaşmadık bile. bu sabah işe gelince aradı eşim. (ikimizde farklı kurumlarda kamuda memuruz) benim önceliğim sensin bana lazım olan sensin dedi. ama geçmişe sünger çekip annemle ilişkini biraz daha yumuşatmanı istiyorum dedi. bende aynı şekilde kendisini çok sevdiğimi ve durum için üzülmemesini herzaman olamayacağını ama zman zaman kv ye gidip onuda davet edeceğimi söyledim. bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek. rabbim hiç kimsenin evinden huzur ve mutluluğu eksik etmesin.

Bence de olmasi gereken bu. Sevindin bu sekilde olmasina.

Sizi öyle iyi anlıyorum ki . Bazen ben de aynısını düşünüyorum aradan çekileyim bitsin gitsin diye . Arada kalan hep eşler oluyor ama annelerinin çeneleri de hiç durmuyor ki mübarek . Bak iyi mi ettin şimdi sözde oğullarını çok severler . Alsın oğlunu koynuna kına yaksın . İnşallah kv yüzünden yuvanız yıkılmaz :dua:

Konunuzda sanki kendimi gordum. Ben de kv-ye gitmiyorum ve gelmesine de izin vermiyorum. Ama kocam kizimla istediyi zaman gider, hic karismam. Sizden farkli olarak kocam annemi eve davet et ve ya git diye israr etmiyor. Arada anneme gidelim diyor yari gercek, yari şaka. Ben de tabi tabi, hemen diyorum gulerek ))) Kocam uzulmesin diye kv yuzunden kocamdan boşanmam. Kv-mi mutlu edemem)))

Boşanma kızz ne münasebet bak ben de bugün boşanmanın eşiğinden döndüm :KK70: konumda senden bahsettiler de bi gelip görmek istedim:confused:

Anlıyorum sizi ben de sizin gibi düşünüyorum esasen ama benim kv de ortası yok, yani ya küs düşman ya da aşırı yağlı ballı samimi olma çabaları, istemeseniz de baskı yapıyor. Mesela her gün ama her gün tam çıkış saatimde arayarak zorla yemeğe çağırması, bir kere gidemeyince aşırı baskı yapması, bir şeyi kafasına taktı mı size yaptırana kadar baskı yapması, yani kadınla ortalama ilişki yürütmekte zorlanıyorum. Tam normal kıvama geldi dediğim an (işte haftada 1 görüşme konuşma ortalama) kadın sorun yaratmaya başlıyor. Küsmek, aramalara mesajlara dönmemek, evine gidince kapıyı açmamak gibi..İnanın eşim içinde olsa bir yerde tıkanıyorum ve öfkeleniyorum. Dengesiz insanlarla çok zor, denge kuramıyorsunuz çünkü uç noktalardalar.

Bu durumda olsanız ne yapardınız?
Küsmesini tercih ederim. Eşim de annesini tanıdığı İçin çok üstüme gelmezdi sanırım. Manik depresif yani :))

Küsmesini tercih ederim. Eşim de annesini tanıdığı İçin çok üstüme gelmezdi sanırım. Manik depresif yani :))

Ya bilmiyorum , eşim üstüme gelmiyordu ama ne olduysa 1 sene görüşmedikten sonra adam delirdi illa barışılacak diye baskı yapmaya başladı,belki de kv baskı yapmıştır herkesi işin içine katıyordu çünkü, şimdi gene korkum baskı yapacak diye :D Ama mesela eşimin bir arkadaşı vefat etmişti onunla ilgili bir konuda telefonda konuşurken 'annem sizinle görüşmüş' dedi karşı tarafa yani görüşüyorlardır eminim ama benim bildiğim kv beni rahat bırakmaz.

Ben mi çok pasif mişim siz mi tahamülsüz anlamıyorum . İki çocuğunuz var . Üçüncü kişiler için ilişkinizi mahvetmeyin . Çocuk için evli kalın demiyorum ama sevgi ve saygı olan bir evliliğiniz var. Eşinizin annesi sonuçta mecburen de olsa görmek zorunda kalınıyor. Ayda 1../2 sorun olmaz. Hem eşinizide kırmamış olursunuz. Ayrıca bir insanın dilindeyse boşanma kelimesi er yada geç bitiyor . Bence bunu silin aklınızdan . Mutlu olmaya bakın . Ben bu şekilde bitmiş evliliğimi ilk günlerine döndürdüm :) sevgiyle kalın

dün dedim boşanalım belki anneni sevecek onunla iyi anlaşacak birini bulursun dedim. boşanmayı düşünmeden önce neden çözüme gitmiyorsun diyor. onun çözüm dediği eskilere sünger çekip kv ile samimi olalım istiyor.
eşin düpedüz rol yapıyor bana göre sen eziyet çekerken annesine ağlasaydı keşke
mutluluğuma engel oluyorsun diye :kahve:

Eşiniz çok saçma davranmış bu neyin ısrarı
Yaptıklarını unutamazsınız görüşmek istemeyebilirsiniz bu sizin kararınız, durduk yere almadınızya bu kararı

Eşin ve çocuklarının senin üstünde ki hakları için kv ile görüşmelisin. Olan olmuş. Ne demek boşanacağım . Yani eşini kaybedecek yuvanı dağıtacak çocuklarını perişan edecek kadar. Samimi olma ama artık eşimi kırma . O kadın onun annesi sonuçta içi acır empati yapmalısın. Senin kırgınlığını anlıyorum ama tercihin bencilce.

Rahat battı der gibi halin var.Bakmış boşanmaya neden yok hadi şu eşimi benden kurtarayım :rolleyes: Madem eşini bu kadar düşünüyorsun onun sana yaptıkları karşılığında bi anasını da ayda yılda bir çok görme.Herkes neler neler yaşıyor yine 3. Bir kişi diye idare ediyo birbirinin sevgisi için.Ama kendini düşünme olarak gördüm ben bunu.Sadece eşini düşünmüş şeklinde gostermeyelim.Aldatmadan bile Boşanırken sırf çocuklarımın hatrına 1 kez daha affediyorum diyenler varken senin affedecek bir kocan da yok.Sevgisi bir an olsun eksilmeyen sana bağlı bir adam var.Aşırı annecillik goremedim burda..isten cikar cikmaz anasına gidenleri sabah eşiyle kahvaltidan once anasına kahve icmeye gidenleri okuduktan sonra.Senin eşinin ayda yilda bir annesini kahvaltiya cagirmani istemesini cok gormemeliydin.Sonucta sen kv ile ne yasadiysan yasadin ama cocuklarin babannelerini bilip tanimasina babannelerinin de torunlarini gormeye de hakki var.Gecmiste fazla takılı kalma bugununde mutlu olmaya çalış.Sonrasını düşün vicdanını rahatlatacak misin ortada 2 evlat tam da en önemli zamanları anne baba ayrı olacak.

Son düzenleme:
Back
X