Eşinizden neden izin alıyorsunuz ki? Canınız gitmek istiyorsa gidin.Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
DogruEşinizden neden izin alıyorsunuz ki? Canınız gitmek istiyorsa gidin.
Kimin ne haddine size izin vermek?
Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Zumbaya yazilmak istiyorum.adam beni kale almadi. hem sosyallesirim iyi gelir sıkılıyorum birsaat nolucak anneme birakirim cocugumu birsaat. Acayip moralim bozuldu izin vermiyorum bitti dedi. Bende istemiyorum senin gitmeni ama sen gidiyosun dedim tamam uzatma kes bilmem ne dedi bana. Niye sosyallesip insan icine karismama izin vermiyosun ne olcak demekki bi haltlar var oralarda bana izin vermiyosun dedim. Sinirlenerek gitti yatti hic konusasim yok. Sizce nasil davranmaliyim haksizmiyim? Kendine gelince evet bana gelince hayir . Cok uzuluyorum kendisi kiskanc ama bu durum hic hosuma gitmiyor karismasi
Ne demek ne alakası var.Ne
Ne Alakasi var iste olan adama nasil cocuk bakitim ben
Evet var. Haftada iki defa birer saat zaten bilmem sebep yok istemiyorum diyor bende ya sende gitmicen ya ben gidicem dedim suan konusmuyoruz yarin gidip kayit yaptiricam zatenÇok güzel bir imkan. Zumba ve spor derslerinde giymek üzere, ayak bileğinizi doğru destekleyen bir spor ayakkabınız vardır umarım.
Ders saatleri size de uyuyorsa değerlendirin.
Eşinizin itiraz sebebi nedir ?
Tamam ben yazmadim aklima gelmedi gunduz saatlerinde oluyor zumba saatleriNe demek ne alakası var.
Adam evdeyken de pek ala gidebilirsin spora
Ayrıca işte olduğunu belirten bir yazı göremedim yazinda
Evet var. Haftada iki defa birer saat zaten bilmem sebep yok istemiyorum diyor bende ya sende gitmicen ya ben gidicem dedim suan konusmuyoruz yarin gidip kayit yaptiricam zaten
Konu dans olunca kıskanmış bence..ortak birşeyler yapsanız..siz de aynı spor salonuna gidin..Belediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Kadin ve erkek gunleri farkli ayri oluyor bilmiyorum neden istemiyor kadinlarin arasindaki yapicagim danstan kiskancak hali yok heraldeKonu dans olunca kıskanmış bence..ortak birşeyler yapsanız..siz de aynı spor salonuna gidin..
Dogru diyorsunuzEsinizin size saygisi yok. Hep bir hakimiyet kurma derdinde. Bu yeri geldiginde siddete veya asaglamaya da varabiliyor. Farkindamisiniz bilmiyorum, ama esinizin sizin öz güvenli veya gözünüzün acilmasini isteyecegini hic zannetmiyorum, cünkü "benim dedigim yapilacak" kafasinda. Ve ikinci cocuk konusunda umarim iyi önlem aliyorsunuzdur, cünkü daha eylülde acaba hanilemiyim diye konunuz var. Ben sizin yerinizde olsam genel olarak bu evliligin saglikligini bir düsünürüm. Mesele zumba ve spordan cok daha büyük
önce bir birey olun, kendinize ait bir hayatınız olsunBelediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
yaptırdınız mı kayıt?Dogru diyorsunuz
Gelişme var mı? Yazıldın mı?Yazilicam evet ama esim uzaticak kavgayi
Bu hem kıskançlık hem bencillik. Ne münasebet ayol? en başta spora giderken izin almak neden? kendinize bunu yaptırmayın.. siz bir bireysinizBelediye ye ait spora gidiyor kendisi ben ilk basta istemedim gitmesini kadinlar erkekler ayri farkli gunlerde oluyor. Bi avmnin bahcesine yapilmis yer bu spor alani kapali alan.hersey var ucretsiz.benimde ikibucuk yasinda kizim var bazen cok daraliyorum bende esime dedim
Eltimle bikacsaate kadar gidecegiz kayit olmaya onu bekliyorum esimle konusmuyoruzCanım gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?