Esimin izin vermeme olayi sizce ??

Gidicem yarin da kayit olucam biraz yer artik inat olmasada inada bindircem onun dedigi oyle yada boyle olmucak umursamicam onu adam edicem onu

Ne diyeyim, başını koru olur mu? Kapıya yakın dur bir de ki hemen açıp dışarı kaçabil.
Ozellikle tepkisi ne olcak bakicam duruma gore.ama sosyallesmek benimde hakkim haksizmiyim ya sebepde solemiyor sacma oldu kendi gitsin bana gelince ykk

Kendisi bi naneler yiyor demek ki.. kisi kendinden bilir isi.. bence git yazil yani ne yapacak seni baglayacak mi

Bu kadar lafı uzatmaya gerek yok bence. Yazılıcam desen kafi.

eskiden annem babamdan "izin" alırdı... babamda hayır derdi. küçükken böyle böyle devam ettiler. sonra annem izin almayı bıraktı "gidiyorum, yapıyorum"a döndürdü... babam ses çıkarmadı... erkekler netlik seviyor sanırım

benim araba kullanma isteyim var daha öncede konu açmıştım. eskiden araba kullanayım mı dediğimde hayır derdi.. meğer benim arabayı alıp kaçırmamı bekliyormuş.. sorduğumda "istemiyor görünüyormuşum"

kısacası gidiyorum, yazıldım gibi net cümlelerle konuşun. ama bir soğuyun inat haliniz geçsin. net konuşun artık. diğer türlü çok çocukça oluyor ya...

Yanlis tabiki ee benim calismamada karsi koysun ozaman ona niye karsi koynuyoda buna karisiyor anlamiyorum
çalışıyorsunuz üstelik
ona giderken bişey yok da spora giderken mi sorun
yarın inşallah yazıldım diye mesaj yazarsınız buraya :)

Suan sinirlerim yatisti be gidip sadece sporumu yapmak istemiyorum he esim uzatmicakmi uzaticak neden cunki onun dedigi olmadi diye ama sorunyok umursamicam ne olursa bakalm

çalışıyorsunuz üstelik
ona giderken bişey yok da spora giderken mi sorun
yarın inşallah yazıldım diye mesaj yazarsınız buraya :)
Yok suan calismiyorum evet yazilcam resjmi ayarladm ikametgai kaynim cikarttiriyor yarin eltimle gidicem hatta eltimde spora yazilcak ama esim uzaticak sen benm sozumu dinlemesin ve bana defol git dedin dicek ama az bile yaptm konusmucam o konusana kadar sabah dedm asla sana yanasmicam sen yanassanda yanasmicam dedim cunki yildim artk bencil olusndan

Kendisi bi naneler yiyor demek ki.. kisi kendinden bilir isi.. bence git yazil yani ne yapacak seni baglayacak mi
Hahir baglayamaz gunduz kendisi iste nasilsa anneme babama birakcam bisaat gidicem bende onu dedim bi haltlar var demekki benim gitmemi istemiyosun sole sebebini dedim erkekler kadinlar ayni yerde degil farkli gunlerde daha ne istemiyosun diyorum benim dedigim olcak sindi gidip yazilcam ve dedigi olmadi diye defol git dedm diye uzaticak ama asla yanasmicam konusmucam onada bi dank etsin bencilligini torpulesin

siz gerçekten gitmek istiyor muydunuz? yoksa inat için miydi? bence kendinize sorun...

siz gerçekten gitmek istiyor muydunuz? yoksa inat için miydi? bence kendinize sorun...
Tabikide gitmek istiyorum ama suan sabah tehditbetti gitte gorelim diye napabilicek sanki onu merak ediyorum gitmek istedigim icin tartisma yarattim zaten ya ben gidicem ya sen gitmiceksin dedim sonuc itibari ile kavgaliyiz konusmuyoruz yarin gidicem belgeler hazir yarin vericem kayit olucam oda catlasin patlasin herlde biri beni kandiricak dusuncesinde nebilim ben

babam mısın izin isteyeyim hayatı paylaşan iki bireyiz demeniz lazım tabii ki ortak konularda insan birbirine sorar ama sadece sizi ilgilendiren bir hobi spor vs için izin almak nedir ya

Onceki konularimda itekleme vurma gibi seyler yasandi sonra daha olmadi aybi seyler ama sabah kolumu tutarak azarladi sacma sapan yukseldi bende defol git dedim
O zaman yorum yapıp seni sıkıntıya sokmak istemiyorum. Sadece boşanmayı düşünmüyorsan bile tekrar çocuk yapma bu adamdan lütfen.

O zaman yorum yapıp seni sıkıntıya sokmak istemiyorum. Sadece boşanmayı düşünmüyorsan bile tekrar çocuk yapma bu adamdan lütfen.
Cocuk yapmayi dusunmuyorum benimle muhatap olma artik dedi isten geldi yatti direk bende meraklin degilim dedim az bile senin yaptiklarina benim defol git demem dedim evde durmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…