Esimin izin vermeme olayi sizce ??

evet o kadar haklısın ki kalp kırmak istemeyen adam izin verir zaten konu sahibi de zannediyor ki kalbimi kırmamak için gitti yattı adam elimden kaza çıkacak diye gitmiş resmen
Dogru soluyorsunuz oyuzden gtti yatti uff ne olcak bilmiyorum ben artikk ne haki varsa gorshn ama artik dinlemicem

Soruyorum sebep yokmus. Dedm bole istemesigine gore gittigin yerde bisey var benim gitmemi istemiyosun dedim ya aksam aksam kes baslama bilmem ne dedi uzatirsan yatcam dedi uzattim ve gitti uyudu ama uzaticam o kendine vakit ayiriyosa bende ayiricam

Dogru soluyorsunuz oyuzden gtti yatti uff ne olcak bilmiyorum ben artikk ne haki varsa gorshn ama artik dinlemicem
bak kendin de farkındasın sana git diyemem spora şiddet görme ihtimalin var sonuçta ama yaşadığın normal değil bizde eşime cumartesi akşama kadar kızlarla takılmak için sözleştik diye haber verdim mesela cumartesi sabahtan kızlarla kahvaltıya gittik artından avm gezdik sonrada bir kafede oturduk baya saat 20.00 sıralarında eve geldim eşim bana karışmaz kıskanmaz da hiç kıskançlık mevzusu yaşamadım . 3.5 yıllık evliyim sadece 2 saatte bir 3 saatte bir oğlumla görüntülü aradılar mesaj attılar foto attılar oynarken ne zaman geleceksin diye sormadı bile olması gereken bu senin bu kadar ezilmenin tek sebebi çalışmaman ekonomik özgürlüğün olsa böyle olmazdı bence annen bakabiliyorsa işe gir çalış hem sosyalleşmek iş yerinde de mümkün

Benim eşim tam tersi spor git stres atar hem zinde kalırsın diyor. Eşler arasında izin alma olayını hiç anlamıyorum. Kimse kimsenin sahibi değil, oturulur konuşulur karar verilir.
benim ki de 1 hafta bir planım olmazsa sen stresini atamadın bu hafta kesin bana saracaksın diyor o yüzden hep destekler

Ben de valla.ama maalesef bizim ülkenin erkeklerinin çok büyık bir çoğunluğunun durumu bu.kabul etsen bir dert etmesen bir dert.eee insan seviyor da.iki arada bir derede kalıyorsun.

Hayır bunu kabul etmiyorum. Eşinizi kendiniz seçtiniz değil mi? Size izin vermeyi vermemeyi normal bulan bir adamla kendi hür iradenizle evlenmişsiniz. Siz de bu durumu normalleştiriyorsunuz büyük çoğunluğun durumu bu diyerek. Kadınlar klübünün veya sizin çevrenizin çoğunluğu bu olabilir ama benim çevremin değil mesela

izin almak mı? istersem gider yazılırım haber veririm bu kadar basit.

siz hangi kafadasınız biraz güçlü ve net olun. sevmiyorum böyle pasif kadınları yaa

Kolumu skti dayak yemedim yememde daha onu gecicek ben ona soyledim sabah.imkanim var ama yapamiyorum suan icin ama gidip o zumba dersine kayit olucam ne olcak ben ellerinden kayip gitcegimimi zannediyo ben anlamiyorum susmucam benim dedigim olucak
Kol sıkmak da şiddet yalnız. Dayak olması için ağzınızı yüzünüzü kırması mi lazım illa? Ama merak etmeyin, çok sürmez onu da yapar yakında. Ya dayak yememek için dediğini yapacaksınız ya da ayrılacaksınız. Dayağı yerim yapacağımı yaparım diyorsanız bari çocuk yapmasaydınız.

Çocuklarına bile artık “ sus, konuşma, beş kardeş geliyor bak aaa “ diye insanlar konuşmuyor, hangi devirdeyiz sinirlendirme beni diye bağırıyor, kestirip atıyor. Siz nasıl kendinize böyle bir şeyi normal kabul ediyorsunuz? Hala konuya yazana kadar bile izin istemek gerektiğini, kocanızın neden izin vermediğini düşünüyordunuz.
Evliliğinizde iletişim, saygı, güven yok, şiddet var.

Eşinizin cidden adam edilmesi gerek. Hangi mağarada büyüdü acaba? Tatlı tatlı uğrşamanız, öğretmeniz gerek ama acaba onda o kapasite var mı?

Ben senin daha önceli konunu okumuştum bu köpek yüzünden korkmuştun da eve gelince seninle didişmişti saçma sapan. Bence eşin normal biri dğeil benim eski sevgilimin de bu tarz hareketleri vardı üniversitedeyken çok saçma konulara sinirlenip hıncını benden alması falan tuhaf tuhaf davranışları beni bezdirmiştir. Sen şimdi bir kaç senedir belki yaşıyorsun ama bu tarz tavırları sen her bişey istediğinde veya ufak bir olay yaşadığınızda devam ederse seni bezdirecek ve sen artık psikolojik olarak iyi olmayacaksın bu yaptığı psikolojik şiddet ve bezdirme çabaları. Özellikle inatlaşır yazılırsan belkide kol sıkmanın ötesine geçecek morartma olacak falan bir süre sonra da sen o kızmasın sana zarar vermesin diye hep huyuna gidip susacak ve isteklerini dile getiremeyen o ne derse onu yapan biri olacaksın ben yaşadım ve hala atlatamadığım da ortada. Bence erkenden önlemini al. Asla boyun eğme ya onu bişeylere alıştır tavırlarını düzeltsin yada bu davranışları artarak devam ediyorsa ayrıl

Kol skma gibi seyler su son sene icinde cikti onceden hicboyle seyler yoktu kendi dedgmi yapucam banada zarar vermesine izin vermicem

Karsi koyucam bana zarar vermesine izin vermem sabah kesin dille uyardim yoksa ceker giderim kizimi alip ben ce beni kaybetme korkkusuda yok cunki beni hcibiseyle tehdit edemessin istedgini yap diyo mesela

Adam edilmesi sart dogru dediniz ne hali varsa gorsun umursamicam artik

Kol skma gibi seyler su son sene icinde cikti onceden hicboyle seyler yoktu kendi dedgmi yapucam banada zarar vermesine izin vermicem
Valla benimde ilk görüştüğümüz iki senede birşeyi yoktu sonra bi iş konusu patlak verdi nasıl değişti şiddeti oldu kol sıktı morartı öfke kontrolü yoksa bu büyük sıkıntı yani adam sinirlenenidir trafikte sinirlenebilir başka birine sinirlenebilir ama gelip senin üzerinde bir kuvvet uygulaması çok yanlış

Yanlis tabiki ee benim calismamada karsi koysun ozaman ona niye karsi koynuyoda buna karisiyor anlamiyorum

Sana zarar verirken senden izin aldı ya hep zaten değil mi?
Bacaklarına vururken, kolunu sıkarken izin aldı değil mi? İyi misin sen ya? Adam seni zaten dövüyor, psikolojik şiddet gırla.
Şu ana kadar kalk dedi kalkmadın diye, izinsiz bir şey yapmak istedin diye vurdu sana iki kez. Ama tutup da spora gidersen o istemezken, çok yüksek ihtimalle o senden izin almadan bir güzel dövecek seni. Benden demesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…