• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kabak tadı veren şakası

Bana bir kere yapıldı o şaka çünkü cevabını aldılar.
Kaynana ve eltisi eşime Gel sana ikinci kadını alalım dediler. Amaan dedim ona kadın çoksa bana da koca çok.

Bir daha böyle bir şaka yapan olmadı.
çok terbiyesizce bir durum . bir de bunu kadınların agzından duymak kadınların dile getirmesi, normalleştirmesi çok kötü

Evet durum tam da bu aslında. Ben daha akıllıca bişey söyleyip masada dumur etmek istiyorum utandırmak anlamında. Hani haksız duruma düşürmek gibi
Aynı cevabı vererek aynı seviyeye düşmeyin.En güzeli şöyle 15 gün terk edip onu muhteşem ailesi ile başbaşa bırakın..

Ama evden değil, ailesinin yanında geviş getirdiği sırada terk edin ki kendine gelsin.

güzel ülkemizin içinde bulunduğu şartlar bu erkeklere böyle konuşma cesareti veriyor. daha fazla birşey yazmayayım. ne kadar hadsiz çirkin bir konuşma. eşinize haddini bildirin lüften. bir daha ağzını açamasın. naif durursanız üzerinize gelirler. şaka bir kere yapılırsa o anda şakadır. bunu sürekli dile getirmek şaka olmaktan çıkar nezdimde. kayınaile de ne kadar küstahmış. asıl onların eşinize oğlum ne biçim konuşuyorsun demesi lazım.

Öyle yapmayı çok düşündüm zayıf düştüğümü anlasınlar istemediğim için yapmadım ama inanın dünden beri ağlama modundayım
Zaten zayıf gördükleri için sizi bu şakayla eziyorlar.
Tam olarak ne zaman güçlü durmayı düşünüyorsunuz?

Bence her şakanın ciddiyet payı vardır. Boyle bir isteğin var sanirim, ben engel olmayım ama simdi 1. Yide bulman gerekecek diyebilirsin.

çok terbiyesizce bir durum . bir de bunu kadınların agzından duymak kadınların dile getirmesi, normalleştirmesi çok kötü
Çünkü karşıda iyi niyetli insanlar yok.
Dinsizin hakkından imansız gelir, arsızın hakkından utanmaz gelir.

Kocası adam olsa,eşinin ailesi insan olsa zaten böyle cümle kurmazlardı.

Benim tarzım bu. Herkesin anladığı dilden cevap veririm.

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?
Çok nadir yapılır böyle şakalar ama ben alınmam, alınıyorsanız yapmamaları gerekiyor. Bu kadar bıktıysan boşanalım bana uyar deyin, keşke o masadan kalkıp gitseydiniz. Bunu haketmişler.

Zaten zayıf gördükleri için sizi bu şakayla eziyorlar.
Tam olarak ne zaman güçlü durmayı düşünüyorsunuz?
Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum ya dünden beri moralim bozuk ağlıyorum resmen. Ama onun yaptığı şakanın aynısını yapıp onun gibi basitleşmek de istemiyorum çünkü biliyorum ben yapınca başka bi boyuta geçilecek ben haksız konuma düşücem. Böyle bişey diyeyim beni yüceltsin onları küçültsün istiyorum

Çünkü karşıda iyi niyetli insanlar yok.
Dinsizin hakkından imansız gelir, arsızın hakkından utanmaz gelir.

Kocası adam olsa,eşinin ailesi insan olsa zaten böyle cümle kurmazlardı.

Benim tarzım bu. Herkesin anladığı dilden cevap veririm.
Haklısınız inanın şuan hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum

Ben seni boşar evlilik cüzdanını veririm koltuğunun altına o zaman alırsın ikinciyi ben de ikinci kocayı alırım böyle densiz şaka yapmayanından deyin. Kırılıyorum üzülüyorum dedikçe daha çok yapar bu tipler. Ha bu arada şaka olduğunu da hiç sanmıyorum malesef imkanı olsa alır gerçekten. Öyle bi tiple evlisiniz.

Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum ya dünden beri moralim bozuk ağlıyorum resmen. Ama onun yaptığı şakanın aynısını yapıp onun gibi basitleşmek de istemiyorum çünkü biliyorum ben yapınca başka bi boyuta geçilecek ben haksız konuma düşücem. Böyle bişey diyeyim beni yüceltsin onları küçültsün istiyorum
O zaman dürüst olacaksınız. Aile yemeğinde bir daha bu şaka yapılırsa bu kadar saygısızlık yeter. Bir daha bu eve gelmem kimseyle de hiçbir şekilde konuşmam.
Ne evinize gelirim, ne evime gelin diyeceksiniz.

Ben nagparim hic bilmiyorum ama bana o şakayı yaptığına yapacağına pişman ederim. Hic birsey yapmasam, o saka yapılırken o kadar çok istiyorsanız tepe tepe kullanın, turşusunu kurun simdi oglunuzun derim, kalkar giderim. Onada sakin pesimden gelme 3 mu aliyorsun 5 mi alıyorsun, git ne halin varsa gör. Sakin yanima geleyim deme, vakitte kaybetme, aramaya git derim. Bırakır giderim.

Canım seni üzmek istemem ama bu şaka değil seni şimdiden gercek olacak birşeye alistiriyorlar ailece

Back
X