• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kabak tadı veren şakası

Eskiden çekiniyordum ben de şimdi besmelemeyi çekip söylüyorum her seyi 🤷‍♀️ artık onlar düşünsün. Ve inanır mısınız bu tavrımı gördükçe sakladılar bütün değneklerini bir alttan almaya başladılar. 35 yılda öğrendiğim tek şey insanlar iyi niyetten asla anlamıyor ne kadar iplemezseniz o kadar kıymetli oluyorsunuz. 👍
O kadar haklısınız ki ne denir bilmiyorum. Başkasına yapılsa ben onu korurdum bu da benim saflığım malesef.

Öyle mi bende senin inadına gelinlik giyer evlenirim dedim o ikinciyi alicakmis bende durucakmisim yokya görürsün ozaman dedim duruyo muyum gelinle dugunmu yapıyorum sende onu boz bak bidaha yapiyomu

her şakanın altında bir ciddiyet yatar
söyleye söyleye normalleştirecekler size

Iyi bir laf sokmadan bu şaka adı altında geçen terbiyesizlikten vazgeçilmez. Laf sokun yani utansın burda çok güzel öneriler verilmiş.
Eğer üste çıkmaya çalışırsa sen kaç defa aynı şakayı yaptın bir kere şaka yaptım diye ne üstüme geliyorsun de.
Keşke dün masayı terk edip gitseydiniz

Bir şeyden hoşlanmıyorum diyorsa biri onun yapılmaması gerekir. Bu ister sözlü şaka olsun, ister el şakası, ister başka bir şey. İstemiyorum hoşlanmıyorum dediği an kapatılmalı konu. Sana göre komiktir karşındaki hoşlanmaz. Biraz birbirimizin sınırlarına saygı duyalım artık ya, yıl kaç oldu gerçekten.. Tavrınızı net belli edin açıkça konuşun. Hiç hoş değil cidden. Ağlıyorum demişsiniz bunu gördüğü halde hala aynı söze devam ediyorsa ne diyim bilemiyorum...

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?
Toplum içinde yapcak bi de He mi? Yok artık sizi yumuşak bulmuş kalkın gidin Kv den herkes buz kesilsin

E niye dut yemiş bülbül gibi kalıyorsunuz ki?
Eşiniz damatlık için lazım olur dediğinde anne benim gelinliğimde kalsın o zaman diyebilirdiniz.

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?
Hee sana 2.karı olmak icin kapiya sıraya durmuşlar zaten diyin sizde.Cahil kendini cok bilgili zannedermis esinizin de o hesap onunla evkenmek icin can atiyolar zannediyo galiba😂

Bence masadan kalkmaniz kendinize olan sayginizin gereğidir sizi küçük düşürmez. Ben öyle bir ortamda kalmaya devam Edip o muhabbeti onayladigimi hissettirmem

O kadar haklısınız ki ne denir bilmiyorum. Başkasına yapılsa ben onu korurdum bu da benim saflığım malesef.
Maalesef toplumumuzdaki saygı anlayışı çok yanlış. Siz de bu yanlışın içindesiniz. Size terbiyesizlik yapıldığında susmak saygı değil ezikliktir korkaklıktır, bunun ayırdına iyi varın.
Onlar size bir tokat atıyor siz diğer yanağınızı çeviriyorsunuz.

Bunlar hep kültür farkından
Eşinizin niyetini bilemem ama bazen iyi niyetli olunsa da boş konuşma ve aileden gördüklero saçma sapan cümleler kurabiliyorlar sonrada işte skaa yaptım sen alingansina felan vuruyorlar
Kesinlikle alttan almayın sesszi kalmayın bunlar efendilikten anlamazlar
Lafı yapıştırcaksin sen alindikca üstüne giderler.
Çünkü onlara göre normal konuşmalar.
Aile kültürü der geçerim.

Ben olsam ne düşünecek olurlarsa olsunlar damarına basardım. Üstüne giderdim, 2. Koca şakası yapardım. Onun damarına basıp onu rezil etmedikçe umrunda olacağını sanmıyorum tavrınızın.
Küserse de ben de küserdim. Şu an eşitiz benim de konuşmamam gerekiyormuş demek ki diye asla alttan almazdım.

Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır ablacığım. Demek ki bilinçaltında öyle bir şey var ki şakaya vuruyor. ''Sen ikinciyi alırsan ben de ikinciyi hatta üçüncüyü alırım, iştahlı kadınım'' diyin

Bir anda ciddi bir tepki vermeniz gerek ki ortamda rezil olsun bir daha da cesaret edemesin.
Terbiyesiz

Yalnızken yapsa bu kadar takılmazdım belki ama ailesinin yanında da tekrarlanınca gerçekten kırıldım. Eşim bu şakayı yapınca diğerlerine de malzeme veriyor. Dün bi yere gidecektik eşime üstünü değiştirmicek misin dedim oda ne var üstümde falan. 2. Muhabbeti açıldı. Eltim hemen damatlığın duruyodu onu giy dedi
Git sen kendi kocanın giydiği donla ilgilen edepsiz diyemediniz mi

E niye dut yemiş bülbül gibi kalıyorsunuz ki?
Eşiniz damatlık için lazım olur dediğinde anne benim gelinliğimde kalsın o zaman diyebilirdiniz.
Sustuğumu nerden çıkardınız? Diğer mesajlarda yazdım bende cevap veriyorum tek söylemediğim şey “bende 2.yi alırım tarzı” şeyler. Kınadığım şeyi kendim yapmak istemiyorum çünkü.

Back
X