• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kabak tadı veren şakası

Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum ya dünden beri moralim bozuk ağlıyorum resmen. Ama onun yaptığı şakanın aynısını yapıp onun gibi basitleşmek de istemiyorum çünkü biliyorum ben yapınca başka bi boyuta geçilecek ben haksız konuma düşücem. Böyle bişey diyeyim beni yüceltsin onları küçültsün istiyorum
Bi insan anasinin babasinin yaninda ben kari istiyorum demez diyin masada.

Bu şaka değil hadsizlik. Ben "sadece" kırılmam. Böyle bir şey yapsa eşim ki yapmaz o kadar densiz değil. O ailesinin yanında öyle bir hale getiririm ki onu, bir daha ağzına bile alamaz böyle bir şeyi. Cahillikten girer, hadsizlikten çıkarım. Sizin oralarda görgü öğretilirken ishal olup tuvalette kapalı mı kaldın sen diye sonlandırırım. İshal ağızlı insanlardan nefret ederim. Yazarken bile gerildim.

Bunlar hep kültür farkından
Eşinizin niyetini bilemem ama bazen iyi niyetli olunsa da boş konuşma ve aileden gördüklero saçma sapan cümleler kurabiliyorlar sonrada işte skaa yaptım sen alingansina felan vuruyorlar
Kesinlikle alttan almayın sesszi kalmayın bunlar efendilikten anlamazlar
Lafı yapıştırcaksin sen alindikca üstüne giderler.
Çünkü onlara göre normal konuşmalar.
Aile kültürü der geçerim.
Eşimin niyeti yok olsa onu da belirtirdim konuda. Meyili olsa zaten olacakları da biliyor.

Maalesef toplumumuzdaki saygı anlayışı çok yanlış. Siz de bu yanlışın içindesiniz. Size terbiyesizlik yapıldığında susmak saygı değil ezikliktir korkaklıktır, bunun ayırdına iyi varın.
Onlar size bir tokat atıyor siz diğer yanağınızı çeviriyorsunuz.
Hayır bana bunu söyleyeni korurum demiyorum kesinlikle. Atıyorum bi ortamda bi kadına böyle şaka yapılsa onun yerine ben bozardım. Bende sinirle baya söyledim bişeyler sonra kalktım öyle görüşürüz demeden

Yalnızken yapsa bu kadar takılmazdım belki ama ailesinin yanında da tekrarlanınca gerçekten kırıldım. Eşim bu şakayı yapınca diğerlerine de malzeme veriyor. Dün bi yere gidecektik eşime üstünü değiştirmicek misin dedim oda ne var üstümde falan. 2. Muhabbeti açıldı. Eltim hemen damatlığın duruyodu onu giy dedi
Siz ne dediniz peki o eltiye??
Haddini bil düzgün konuş terbiyesiz deseydiniz mesela!
Ailecek seviyesiz hadsizler

Benim eşimde yapıyor çok sinir oluyorum.
Bende diyorum ki ikinciyi alırım diyorsun ama alacağın zaman benim senin yanında duracağımı mı sanıyorsun ? Diyorum bazen de ee bizde ikinci kocayı alalım o zaman diyorum bozuluyor, kızıyor. Bende hiç sevmem. Kaç kere de dedim yapma diye ama anlamıyor. Sürekli yapmıyor ama mesela arada bi konu geçince vs diyor. Işte mesela birisinden bahsediyoruz 2 evli işte diyor bak öyle iyi sende yorulmazsın gibi gibi örnek veriyor. Hiç hoş bisey değil. Sende bende alayım o zaman 2.koca de bak nasıl kapatıyor çenesini lüzumsuzlar
Bu kocalar bu yüzleri nerden buluyor sende yorulmazsın mı 😳

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?
Eşim arada rus şakası yapardı. Ki karakteri bu şakayı yapacak biri gibi değil. Evlenince erkekler sapıtıyor mu ne. Anlamadım. Ben de devam edersen bu şakana yallah Rusya'ya dedim. Daha yapmıyor 4 yıllık evliyiz 2,5 yıldır yeltenmedi bu şakaya.

Bende buna kırılıyorum işte. Kaç kere söyledim rahatsız olduğumu.
Kırılıyorum falan demeyin,öyle ince düşünceli olsa o lafı etmez zaten.
İyi seni boşayım da istediğinle evlen güle güle deyin sert bir şekilde.Lüzumsuzlar

Son düzenleme:
Hayır bana bunu söyleyeni korurum demiyorum kesinlikle. Atıyorum bi ortamda bi kadına böyle şaka yapılsa onun yerine ben bozardım. Bende sinirle baya söyledim bişeyler sonra kalktım öyle görüşürüz demeden
Artık görüşmemeyi deneyebilirsiniz mesela. Bir süre aile toplantılarına katılmayın. Eşinize de bunun sebebinin bu eşek şakası olduğunu söyleyin.

Benim kv demişti şaka değil biliyorum hamileydim bir de.Yok öğretmen eşimin resmini görmüş bekar olsa evlenirim demiş.Acayip bozuldum gülerek dedim ki buyur sırada bekliyorlardı zaten birine baktın ikincisi kaldı demiştim.Esim gülerek tepki vermişti kv bin yanında ondan bozuldum.Sonra eşim Allah korusun ben başkasını istermiyim demişti o oldu.

Ben yemek dışında ev işini pek sevmem, nadir yaparım. Eşim de buna laf edip bir keresinde “ikinci bir kadın getirelim eve de o da bu işleri yapsın, böyle olmayacak” demişti.
Ben de “tabi canım, sen ikinci kadını bul, belli ki grup yapmaya teşnesin, ben de ikinci kocayı bulurum 4lü yaparız” deyip bir güzel ağız burun girmiştim laflarımla. O gün oldu, bir daha böyle bir şaka yapamaz. Ailesi zaten öyle kültürde değil, alakaları yoktur, yanlarında söylese annesi vurur ağzına, kapatır.

Size de aile yanında bu konuşulursa sadece kocayı değil, ona destek olan herkesi uyarmanızı tavsiye ediyorum. Bugüne kadar şaka olarak aldım ama suyunu çıkardınız diyin mutlaka. Özellikle eltiye, kaynanaya giydirin; kadın kadına destek olacakken böyle hadsizlik çok fazla. Mesela eltiye “abisi ikinciyi alınca seninki de ister, dikkatli ol” derim. Kayınvalideye de “babası oğluna özenip ikinciyi getirince ben hanginize anne diyeyim?” diye sorun bakalım.

Birdaha onsan icinde der zaten siz de onu bozup ben desrm hosuna gidrr mi deyip ortamdan ayrilın mal gibi kalsın orda akli basına gelir belki terbiyesizon

Back
X