Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Merhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.

Dün eşim anlattı. Geçen gün işyerinde karşılaşmışlar. Eşim evimize yakın bir yere spor için gittiğini söylemiş açık hava daha önce de bizi giderken görmüştü yolda kısa ayaküstü konuşmuştuk. O da demiş ki eski eşim hem sabah giderdi spora hem de akşam giderdi. Ben işten gelip yemek hazırlardım o da spora giderdi demiş. Ne alaka sana niye eski eşini anlatıyor dedim ben de anlam veremedim dedi eşim.

Bir de dün eşim eve çıkarken karşılaşmışlar apartmanın önünde. Eczaneye gidiyormuş o kişi. Burnundan estetik ameliyat olacakmış ama burnu kalın deriliymiş. Üç ay ilaç kullanacakmış ameliyattan önce. Ve bugünden için de misafirleri gelecekmiş. Sabah kahvaltıya arkadaşları gelecekmiş sonra öğleden sonraya başka arkadaşları gelecekmiş. Akşam da yakınlarda bi cafede fotoğrafçılık kursu varmış oraya gidecekmiş.

Sizce bu kadar ayrıntı vermesi normal mi. Eşime dedim ki neden bu kadar ayrıntı veriyor sana. O da herhalde hayatım yolunda imajı çizmeye çalışıyor dedi.

Bir ara da üçümüz görüşelim isterseniz demiş. O eşim ben. Evde buluşacakmışız.

Bugüne kadar hiç takılmamıştım ama bilemedim biraz abartı geldi bana. Sizin güzel düşüncelerinizi merak ettim.

Edit: boşanmış olduğu ayrıntısını vermiş olmama takılınmış ama açıklık getiriyim. Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.

Son düzenleme:
Merhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.

Dün eşim anlattı. Geçen gün işyerinde karşılaşmışlar. Eşim evimize yakın bir yere spor için gittiğini söylemiş açık hava daha önce de bizi giderken görmüştü yolda kısa ayaküstü konuşmuştuk. O da demiş ki eski eşim hem sabah giderdi spora hem de akşam giderdi. Ben işten gelip yemek hazırlardım o da spora giderdi demiş. Ne alaka sana niye eski eşini anlatıyor dedim ben de anlam veremedim dedi eşim.

Bir de dün eşim eve çıkarken karşılaşmışlar apartmanın önünde. Eczaneye gidiyormuş o kişi. Burnundan estetik ameliyat olacakmış ama burnu kalın deriliymiş. Üç ay ilaç kullanacakmış ameliyattan önce. Ve bugünden için de misafirleri gelecekmiş. Sabah kahvaltıya arkadaşları gelecekmiş sonra öğleden sonraya başka arkadaşları gelecekmiş. Akşam da yakınlarda bi cafede fotoğrafçılık kursu varmış oraya gidecekmiş.

Sizce bu kadar ayrıntı vermesi normal mi. Eşime dedim ki neden bu kadar ayrıntı veriyor sana. O da herhalde hayatım yolunda imajı çizmeye çalışıyor dedi.

Bugüne kadar hiç takılmamıştım ama bilemedim biraz abartı geldi bana. Sizin güzel düşüncelerinizi merak ettim.
Kimi insan konuşmayı sever vs. Bizim de etrafimizda var boyle konuskan tipler ama esinden boşanmış diye endişelenmedim. Ne evli insanlar var, neler yaşıyor.

Ben mi çok safım anlamadım . Benim garibime gitmedi hem iş arkadaşı hem komşu olduğunuz için samimi davranmış . Benim annem de böyledir o gün ne yapacak kim gelecek vs söyler komşuya falan . Bazı insanlar böyledir bir kötü niyet yoktur bence . İlerde daha farklı şeyler söylerse bilemem ama bu söyledikleri garip gelmedi bana

Geveze biri olabilir bilemedim. Eşinizin gelip noktasına, virgülüne muhabbeti size anlatması da çok alakasız. Ne yapıyor şu kadını gördüm şöyle dedi böyle dedi mı diyor. Siz mı soruyorsunuz yoksa ee kimlerle ne konuştun diye :KK70:
Ortamı kızıştırıyor :d
Bana itaat et yoksaaa kaparlar beni diyor her hal.

Benimle muhabbet etmeyip sadece eşimle muhabbet eden kişiyi sorgularım. Kaldı ki eşiniz de yüz veriyor ki her muhabbette daha da ayrıntı veriyor. Bir de eşiniz neden size anlatıyor. Çok garip bir olay. Sanki işin aslı bu değil gibi?

Benimle muhabbet etmeyip sadece eşimle muhabbet eden kişiyi sorgularım. Kaldı ki eşiniz de yüz veriyor ki her muhabbette daha da ayrıntı veriyor. Bir de eşiniz neden size anlatıyor. Çok garip bir olay. Sanki işin aslı bu değil gibi?
Allahh geldi Calciiii.
Şimdi seceresini döker :D sen gelince ekşın oluyorrr.

Ama eşinin yanında değildik kiii. Nasıl bu kadar emin oldun ?
Eğer birşey yapacak kadar zeki olsa her ayrıntıyı eşine anlatmazdi bence ya . Ondan şey ettim .suçlu psikolojisinde olsa napacsksin işte gördüm iyiymiş diye gecistirir . Hedefe koymazdi kadını.

Aynı ben. Erkek arkadaslarımın basını sisiririm böyle. Evli erkek arkadaslarımında sisiririm. Misal geçen birini gördüm yolda esini almaya gidiyormus. Bende iskembe aldım. Nereye sen nereye derken konu açıldı.
İşkembe aldım eve gidiyorum dedim. İşkembe mi kadınlığından utan o ne öyle işkembe sevilir mi dedi. Bende basladım yapılısı lezzeti falan. Sen şimdi sarımsakta yemezsin nasıl yaşıyosun böyle ya diye sohbet devam etti en sonunda detayı ayrıntısı derken iş güç naptınlı nasılsınlı devam ettik.

Kadının marsını çok merak ettim şimdi. Mars başak veya ikizlerdir o şimdi. Genelde böyle detayın anası olup cıkıyoruz. Ben bir şey göremedim yani kadında. Samimiyet kurmaya çalışıyor demek ki tarzı bu. Siz istemezseniz uygun bir dille konuşabilirsiniz.

Back
X