Eskiden aralarında bişey oldugundan mı süpheleniyosunuzMerhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Eşim yakın arkadaşız normal diyor ama bana normal gelmiyor..
Not:Fotoğrafları kızın İnstagram hesabında gördüm eşimde yok.
Hayır sadece iş yerinden tanışıyorlarEskiden aralarında bişey oldugundan mı süpheleniyosunuz
Kadın evli mi suan acaba, boyle samımı resımlerı silmediğine göre bekar olmalıHayır sadece iş yerinden tanışıyorlar
BekarKadın evli mi suan acaba, boyle samımı resımlerı silmediğine göre bekar olmalı
Ben kızı tanıyorum ama benim sadece iş yerine giderken selam vermişliğim var.Siz tanımıyor musunuz bu kişiyi? Eşinizin söylediği gibi yakın arkadaşıysa sizin zaten aralarındaki yakınlığı biliyor olmanız lazım. Bele dokunma, kola girme temasları bana arkadaşlar arasında anormal gelmiyor. Aralarında bir şey olsa kadın herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir sosyal medya hesabında paylaşmazdı diye düşünüyorum. Siz aralarında başka bir ilişki olduğundan mı şüpheleniyorsunuz?
Sadece tahmın, eskıden aralarında yakınlaşma olmus olabılır, hep ıkısı yanyana diyorsunuz ve koluna girmiş diyorsunuz, şuan bişey yoktur belki ama eskiden olmustur
Hayat tarzımız benim yapmama asla izin vermez..Bu benimsediğiniz hayat tarzı ile alakalı bir durum.
Eşiniz sizin iş arkadaşınızla benzer pozunuzu görse, bunu normal karşılayacak bir adamsa sorun yok.
benimsediği hayat tarzı budur.
Yok, mümkün degil derse, kendisinin nasıl bir niyeti varmış ki siz söz konusu olduğunda mümkün degil diyor onu sorarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?