- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.020
- 208
Ben böyle arkadaşlık tanımam
Biz de çalışıyoruz hiç böyle şeyler olmuyor. Sen de erkek arkadaşınla foto çektir belinden tutsun bak bakalım ne oluyor
Benim de aynı okulda 4. Yılım; erkek olan aşırı gevşek bi hocamız var ve anaokuluyuz,samimi olmak için ortamlarımız oluşuyor (mutfak gibi oyun alanı gibi) Ama daha hiç samimi fotoğraf çekilmedik ki o gevşek biri olmasına rağmen ne o talep etti ne biz.Katılıyorum 12 yıldır çalşyrm
Böyle gevşeklik duymadım
Ya kaç yıllık iş arkadaşı olursa olsun bana öyle temaslı kadın erkek arkadaşlığı çirkin geliyor.. Yani bana göre evli bir insan kimse ile temaslı bir arkadaşlık kuramaz.. Kadının beline elini koyması falan kadının koluna girmesi ne bileyim ya ilginç.. Orada siz olsaydınız o kadın aynı şekilde yaklaşacak mıydı eşinize?? Ya da eşiniz aynı şekilde kadının beline elini koyup poz verebilecek miydi?? Önemli olan nokta burası bence eğer cevabınız hayır ise sizin ilişkiniz için de bu normal bir durum değil sonucu çıkar.. Mesela benim eşim asla ben varken öyle davranamaz ben yokken de davranmaz ama davranırsa da Allah cezasını versin ne diyeyim.. Kadın evli mi bekar mı bilmiyorum gerçi eşim böyle bir poz verdikten sonra öenmli olmaz bekar mı evli olması ama bekarsa bana göre daha büyük sorun.. Kocanız sizi aldatmadı o kadınla tabi ki abartmamak lazım o kadar değil ama yaptığı da son derece saçma gereksiz ve çirkin duruyor baktığım zaman.. Ya da ben aşırı tutucu bir kadınım..Merhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Eşim yakın arkadaşız normal diyor ama bana normal gelmiyor..
Not:Fotoğrafları kızın İnstagram hesabında gördüm eşimde yok.
Aynen bu fikirdeyim ben de..Ya kaç yıllık iş arkadaşı olursa olsun bana öyle temaslı kadın erkek arkadaşlığı çirkin geliyor.. Yani bana göre evli bir insan kimse ile temaslı bir arkadaşlık kuramaz.. Kadının beline elini koyması falan kadının koluna girmesi ne bileyim ya ilginç.. Orada siz olsaydınız o kadın aynı şekilde yaklaşacak mıydı eşinize?? Ya da eşiniz aynı şekilde kadının beline elini koyup poz verebilecek miydi?? Önemli olan nokta burası bence eğer cevabınız hayır ise sizin ilişkiniz için de bu normal bir durum değil sonucu çıkar.. Mesela benim eşim asla ben varken öyle davranamaz ben yokken de davranmaz ama davranırsa da Allah cezasını versin ne diyeyim.. Kadın evli mi bekar mı bilmiyorum gerçi eşim böyle bir poz verdikten sonra öenmli olmaz bekar mı evli olması ama bekarsa bana göre daha büyük sorun.. Kocanız sizi aldatmadı o kadınla tabi ki abartmamak lazım o kadar değil ama yaptığı da son derece saçma gereksiz ve çirkin duruyor baktığım zaman.. Ya da ben aşırı tutucu bir kadınım..
Asla müsade etmez hatta Kıyameti koparır.
Ben bu fotoğrafları görüp sorunca, taa kaç yıl önce iş gereği gittiğim seyahatte uçakta yanımda öğrencimin mi erkek iş arkadaşımın mı yanıma oturduğunu sorgulamaya başladı.
Asla müsade etmez hatta Kıyameti koparır.
Ben bu fotoğrafları görüp sorunca, taa kaç yıl önce iş gereği gittiğim seyahatte uçakta yanımda öğrencimin mi erkek iş arkadaşımın mı yanıma oturduğunu sorgulamaya başladı.
Aynen bu fikirdeyim ben de..
Ben ordayken yapamayacağın şeyi (saygın ve sevginden) ben yokken de yapma diyorum..
Kız koluma girince ayıp olur diye itmedim ya da terslemedim diyor ya da belime girince ben de sap gibi kalmamak için yani yine ayıp diye ben de elimi attım beline diyor
Bukadar samimiyete bence gerek yok asla izin vermezdimMerhaba herkese,
Kısaca anlatacağım,Eşimin 3 yıllık kadın iş arkadaşıyla yakın çekilmiş fotoğraflarını bu akşam gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.
Aslında toplamda 5-6 kişi var fotoğrafta ama ikisinde de eşimle kadın Yanyana ve birinde belini tutmuş kadının diğerinde de eşimin Eli cebinde kadın koluna girmiş..
Si aynı şekilde fotoğraf cekilfinizde eşiniz e normal gelir m8?Merhaba herkese,
Hayat tarzımız benim yapmama asla izin vermez..
Ben de sordum olamaz dedi ama kendi fotoğrafı için normal diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?