Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

Cildiririm tabiki bide herkese acik yapmis terbiyesiz. Nispetmi bu. Cok cok kiskanc kadinlar icin bu is ayrilmaya kadar gider cunlu bu saatten sonra insan kil kapar. Kirk yarar. Uzaktan bir gozlemleyin ikisini bakalim. Esiniz paylasamayacak kadar korkuyosa eli bele atmacak. Digeride evli bir adamin resmini atacak herlese acik yapacak esinin gorecegibi dusunup varsayarsak fazla cesaretli geldi bana. Milletin kizi ne cesaretli yahu ben evli is arkadaslarina birak dokunmayi aksam is konusumda bile arayamazdim esi yanlis anlar aman bir msj atmiyayim sabah mesaide gorur soylerim diye..bak normal arkadaslardir muhtemelen ama belliki samimiyetin dozu yok. Ona dikkat et diyorum

Katılıyorum 12 yıldır çalşyrm
Böyle gevşeklik duymadım
Benim de aynı okulda 4. Yılım; erkek olan aşırı gevşek bi hocamız var ve anaokuluyuz,samimi olmak için ortamlarımız oluşuyor (mutfak gibi oyun alanı gibi) Ama daha hiç samimi fotoğraf çekilmedik ki o gevşek biri olmasına rağmen ne o talep etti ne biz.
Resmî bir durumda çekilinenler hariç onlarda da gayet resmî duruyoruz (23 nisan öğretmenler günü gibi)
Hatta geçen yıl fidan diktik onda da fotoğraf çektik her birimiz ayrı gayrı duruyoruz öyle dipdibe de değiliz 4.yılımız olmasına rağmen ancak eşim bu akşam o fotoğrafı hatırlattı “fidan bahanesiyle fotoğraf çekmiştiniz” dedi

Detaylar yeterince mesaj veriyor bence. Beline sarilmismi, yoksa eli bayanin sirtindami? Sirf sirtinda eli duruyor ise bu aralarinda bir mesafe var demektir ama basbaya sarilmissa laubali iliskiler var demektir. Otururken koluna girmeside cok yakin olduklarini gosteriyor. Aldatma soz konusu oldugunu sanmiyorum ama baya icli dislilar galiiba. Esinizin hayir diyemem ayip dedigine bakmayin yalan. Elini kadinin beline sarmasini hanimefendimi istemiste kiramamis? Sacmalik. Bu fotografi gormenizin bir sebebi var, Allah bosa karsiniza cikarmamis esinizi guzel bir sekilde uyarin. Ama guzel bir sekilde

Ya kaç yıllık iş arkadaşı olursa olsun bana öyle temaslı kadın erkek arkadaşlığı çirkin geliyor.. Yani bana göre evli bir insan kimse ile temaslı bir arkadaşlık kuramaz.. Kadının beline elini koyması falan kadının koluna girmesi ne bileyim ya ilginç.. Orada siz olsaydınız o kadın aynı şekilde yaklaşacak mıydı eşinize?? Ya da eşiniz aynı şekilde kadının beline elini koyup poz verebilecek miydi?? Önemli olan nokta burası bence eğer cevabınız hayır ise sizin ilişkiniz için de bu normal bir durum değil sonucu çıkar.. Mesela benim eşim asla ben varken öyle davranamaz ben yokken de davranmaz ama davranırsa da Allah cezasını versin ne diyeyim.. Kadın evli mi bekar mı bilmiyorum gerçi eşim böyle bir poz verdikten sonra öenmli olmaz bekar mı evli olması ama bekarsa bana göre daha büyük sorun.. Kocanız sizi aldatmadı o kadınla tabi ki abartmamak lazım o kadar değil ama yaptığı da son derece saçma gereksiz ve çirkin duruyor baktığım zaman.. Ya da ben aşırı tutucu bir kadınım..

Aynen bu fikirdeyim ben de..
Ben ordayken yapamayacağın şeyi (saygın ve sevginden) ben yokken de yapma diyorum..
Kız koluma girince ayıp olur diye itmedim ya da terslemedim diyor ya da belime girince ben de sap gibi kalmamak için yani yine ayıp diye ben de elimi attım beline diyor

O zaman siz de eşinizden şüphelenme konusunda yerden göğe kadar haklısınız.
Şayet eşiniz poz verirken kendinde meslektaşının belini, kolunu tutmayı hak görüyorsa, size de aynı konuda güvenmelidir. Arkadaşlıklar bu tarz beden dili gayet normal, siz istemezsiniz o da kendi özgürlüğünüz.
Dediğim gibi... o sizi sorguya çekiyorsa, siz de ona olan güveninizi bir sorgulayın. Hatta mümkünse ona sert bir duruş gösterin ve sizde görmek istemediği şeyleri bir daha yapmaması gerektiğini söyleyin. Hayret bir şey. Erkek yapınca okey, kadın yapınca "o kim? neden böyle, neden şöyle?"

Taaa bilmem kaç yil önceki uçakta yaniniza oturani sorgulamaya başlayip, fidan fotograflarina kadar geliyorsa mevzu orada birşey vardir kesin soyliyim. Fiziksel olarak aldatmiyorsa bile dişari taşmayan "iş yeri" flortu gibi bisey dönüyor orada.

Samimi olmayan kimse durduk yere birinin koluna beline atlamaz. Daha once öyle bir temaslari veya bunu yapacak yakinliklari olmasa oyle bir durum oluşmazdi. Eşiniz de tamm olarak uyduruyor.

Zaten o kadar eline koluna girecek samimiyette arkadas olsalar sizin de bu samimiyetten haberiniz olmasi lazimdi ve tanisiyor olurdunuz. O kadar samimi olan insan disarda da goruşurdu. Hiç normal degil nereden baksan.

Bukadar samimiyete bence gerek yok asla izin vermezdim

Si aynı şekilde fotoğraf cekilfinizde eşiniz e normal gelir m8?

Hayat tarzımız benim yapmama asla izin vermez..
Ben de sordum olamaz dedi ama kendi fotoğrafı için normal diyor.

Normal karşılayacaksam bile işin içine çifte standart giren bir şeyi kabul edemem.

Siz yaptığınızda kabul edemeyeceği bir şeyi o da yapamaz.

Çünkü aynı şeyi sizin yapmanızı istemiyorsa o davranışının altında olumsuz bir durum vardır ve kendisi de bunun farkındadır.

Sizin uçakta erkek yanına oturmak, iş yerinde mesafeli fotoğraf çekinmek gibi tamamen olağan davranışlarınızı sizi bastırmak için boşuna ileri sürmesin. Aynı değil çünkü.

Son düzenleme:
Olabilir mi? Olabilir. Normal mi? Kişiye göre değişir.
Elini beline koyması beni de rahatsız eder ama altında "aralarında bir şey mi var?" Diye de düşündürtmez. Gereksiz bir yakınlıktalar diye düşünürüm. Eşimi uyarırım. Çünkü bunu yapmaması gerektiğini düşünecek ama art niyetli olmayan pek çok erkek var.

Kıskanç degilimdir.Hatta forumdaki kıskançlık konularını okuduğumda acaba bende bir sorun mu var diye düşünürdüm hep.
Ama nedense Anlattığıniz durumu ben yaşasaydim , büyük arıza çıkartırdım.Rahatsiz etti beni.

Elini cebine atmis bir erkegin koluna girmek fazla samimi bir hareket. Keza esinizin kadini belinden tutmasi da. Bilmiyorum okurken bile rahatsiz oldum. Yakin arkadas olmak boyle incelikli dokunmayi mi gerektiriyormus. Esinizi ciddi sekilde uyarin ve cok rahatsiz oldugunuzu dile getirin. O kadinla arasina da mesafe koysun cunku kadinin hareketleri de masum degil bence.

El belde ? El kolda ? Hiç hoşuma gitmeyen şeyler. Sizde gidip yakin bir erkek arkadaşınızla eli belinizde eliniz kolunda fotoğraf çekilseniz esiniz kabul etmez açıklaması bile aptalca.

Eğer böyle bir şey yaşasaydim dünyayı ona dar ederdim. Bu çok kıskanç olmakla alakalı değil, aynı tepkiyi eşimin de vereceğini bildiğim için. Evlilikte çifte standart olamaz, kendinizi nasıl böyle ezdiriyorsunuz?

Eşiniz yapı gereği sakin kırmayan bir kişilikse karşıda ki bayanda rahat bir insanda eşiniz doğru söylüyor olabilir

Aralarında bişey olsa şüphelenirdiniz tel gizleme eve geç gelme v.s eşiniz doğru söylüyor olabilir emin olmadan suçlamayın bence

Bu devirde ahlaksız kadında çok fazla evli bekar demeden askıntı oluyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…