Eşimin kadın iş arkadaşıyla yakın fotoğrafları

İş yerinde doğum günü kutlamaları olduğunda toplu foto çekildiğimizde erkek kadın farketmeksizin eller omuzlarda kol kola resim çekilebiliyoruz aslında çok anormal gelmedi ama evli bir adamın böyle şeylere dikkat etmesi gerekir bence duracağı yeri bilmeli üç beş gün trip atın Sert yapın haddini bilsin.

Eski erkek arkadaşımın iş yerinde bi kız vardı,böyle iş yerinde doğum günü falan olduğunda topluca fotoğraf çekinirlerdi ve o kız her seferinde benimkinin dibinde olurdu.Belki 5-6 kez bu duruma şahit oldum başlarda yakıştıramadım,kendime fesat damgası vurmak sanırım daha kolay gelmişti çünkü...Kızın yapmadığı kalmadı bizi ayırmak için çoook sonra dank etti...Bilemedim açıkçası günahlarınıda almak istemem ama bu kadar samimiyet hoş değil.

Ben kızı tanıyorum ama benim sadece iş yerine giderken selam vermişliğim var.
Fotoğrafları görene kadar şüphem hiç yoktu.

Bir insan yakın arkadaş olarak tanımladığı bir kişiyle sadece işte görüşmez ki. Sosyal hayatında da olur o kişi dolayısıyla sizin kerelerce bir araya gelmiş olmanız, eşinizle arkadaşlığından emin olmanız gerekirdi. Ben sanmıyorum aralarında bir şey olsun dediğim gibi göstererek yapmazlardı diye düşünüyorum ama belli de olmaz bu işler. Siz bence çaktırmadan takibe alın eşinizi

Bende hoşlanmazdım.Bu fotoğraflar ne zamandan?Yenimi çekilmiş.
Bazı iş ortamları laubali oluyor.Yani el şakaları,fiziksel temaslı muhabbetler...Hiç sevmem.
Aynen böyle bir ortam ama eşimi hep uyarıyorum ona rağmen selfie de çekiyor yemeğe de gidiyor..

Sende yakın arkadaşınla öyle fotolar çektisen eşin normal karşılar mıydı yoksa tek melek kendisi mi erkekler arasında ya da arkadaşı senden daha mı güvenilir bu konularda sorarım ey ahali.

Sende yakın arkadaşınla öyle fotolar çektisen eşin normal karşılar mıydı yoksa tek melek kendisi mi erkekler arasında ya da arkadaşı senden daha mı güvenilir bu konularda sorarım ey ahali.
Asla müsade etmez hatta Kıyameti koparır.
Ben bu fotoğrafları görüp sorunca, taa kaç yıl önce iş gereği gittiğim seyahatte uçakta yanımda öğrencimin mi erkek iş arkadaşımın mı yanıma oturduğunu sorgulamaya başladı.

Kola girme olayı samimi arkadaşlıklarda olabilir, ancak bel kısmının bi hassası var. Bir hizaya kadar "Arkadaş" sarılması sayılabilir de (Sırta doğru), onun bi çizgisi var işte, oradan biraz aşağıdaysa o arkadaş sarılması olmuyor pek.
Beldeki tutuşu irdelerdim muhtemelen.

O halde siz de kıyametleri koparacaksınız. Madem çifte standart var buna meydan vermeyin.

Tipik suçunu bilen ve suç bastırmaya çalışan erkek modeli. Evli adamın sarmaş dolaş kadın arkadaşı olamaz kimse kusura bakmasın, madem kadın arkadaş meraklısıydı ona buna belden sarılmalı pozlar verecekti evlenmeseydi geze toza eğleneydi senin suçun ne. Yaptığı davranış çok yanlış. Arkadaşlar hele ki biri bile evliyse asla dokunarak foto çektirmezler eşi kıskanır diye düşünürler. Bu ne sorumsuzluk, kim olsa kıskanır.

Hayat tarzımız benim yapmama asla izin vermez..
Ben de sordum olamaz dedi ama kendi fotoğrafı için normal diyor.
Kusura bakma ama esinin zihniyeti Kendisi yapar, yakin arkadasim normal der. Ama sen asla yapamazsin kiyamet kopar hmmm. Bu zihniyetten herseyi bekle derim ben. Tetikte olmani tavsiye ederim.

Aynen böyle bir ortam ama eşimi hep uyarıyorum ona rağmen selfie de çekiyor yemeğe de gidiyor..
Çok rahatsız edici.Karşı cinsten dost olmaz mantığındayım.Mesafe hep iyidir,insanı yanıltmaz,şaşırtmaz.
Ben eşinizin o kişi ile arkadaşlık dışında bir iletişimi olduğunu düşünmedim.Anlık poz verilmiştir,denk gelmiş olabilir.

Fotolarda ayaktalar mı oturuyorlar mı? Otururken kola girme varsa sıkıntı baya. Çünkü ayakta poz verirken sap gibi durmamak için kişiler kol kola girebilir, sırt ya da belden tutabilir ama otururken kafaları birbirine yaklaştırmak yeterli olur. Onun dışında eşinizin bu kadınla iletişimi, konusu geçtiğinde oluşan mimikleri, görsel olarak kadını beğenip beğenmediğine göre de yorumda bulunabilirsiniz. Çok aklınıza takılıyorsa peşine düşün derim. Hisler genelde yanılmaz.

Ayaktalar.
Hislerim aldatmaz diyor ama kırıyor bu tavırları.
İnsanlara hayır diyemeyen bir tip.Ayıp nasıl koluma girme derim diyor.

Ayaktalar.
Hislerim aldatmaz diyor ama kırıyor bu tavırları.
İnsanlara hayır diyemeyen bir tip.Ayıp nasıl koluma girme derim diyor.
Peki fotodaki diğer kişilerde kol kola mıydı? Beş altı kişiler yazmışsınız ya. Eğer öyleyse normal bence ya. Belini de tutuş şeklinden anlarsınız zaten doğal bir durum mu yoksa yanlış bir şeyler var mı diye.

Tamamı öyle değil.yani ikisi iki fotoğrafta da yanyana ve samimi olunca çıldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…