Eşimin kalbimi sürekli kırması

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
592
348
323
Selamlar hanımlar direk konuya geçiyorum..
Benim genel olarak hassas,alıngan bir yapım var ama bunu baya baya aştığımı düşünüyorum çevremdekiler de benim gibi düşünüyor bu arada..

Bu aralar biraz hassasım atama bekliyordum olmadı vs. Özelde iş bakıyorum.
Geçenlerde iş konusunda konuşuyoruz fln işte , özelde şartlar zor maaş az diye eşim ordan atladı "bu ne ya sen onca yıl universite oku sonra o kadar az para al ya benim çalıştığım yere gel istersen bizde o kadar alıyoruz" dedi resmen alay ederek. O kadar üzüldüm,kırıldım ki aşağılandım resmen ya ki eşim benim ne kdar hassas olduğumu bilir yani bilmesi gerekir kaç haftadır iş stresinden uyku uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli keyfim yok. Bilmiyorum ben mi çok hassasım yoksa eşim mi çok acımasız,kaba..
Bugünde arabayla geçerken önceden kısa süre çalıştığım okuldaki öğrencimi gördüm aa dedim bak benim öğrencimdi diye gösterdim bu ara bi kaç kez daha görmüştüm öyle dersine girdiklerimden dedim "sanki 40 yıllık öğretmensin he " dedi yine gülerek öyle kaldım dondum. Zaten bu konu benım hassas noktam üstüme çok geliyor bu ara çok düşüncesizce konuşabiliyor.. Daha 1 yıllık evliyiz ve çok severek evlendik niye böyle yapıyor bende mi sorun onunla paylaşımlarımı azaltmalı mıyım sizce herşeyimi ona anlatmamalı mıyım ?
Sonra da nıye surat yapıyosun durduk yere diyor bana kalbimin kırıldığının farkında bile değil..

(sadece bu konu değil eşim genelde odundur hiç alttan aldığını ,özür dilediğini görmedim )

Son düzenleme:
Ilk anlat ona kalbimi kiriyosun de ya da neden böyle yaptgini sor. hatta gerekiyosa biseyini anlatma eski ogrencimmis yada ozelde ise gircem falan birak anlatma .surat asiyosun dersede artik yapim bu dersin madem sana öyle davraniyor

eşinizin biraz yontulmaya ihtiyacı var trip atsan da anlamaz o fare dağa küsmüş misali. devamli olarak ciddi sekilde konuşup uyarmak (yontmak) lazim

Ilk anlat ona kalbimi kiriyosun de ya da neden böyle yaptgini sor. hatta gerekiyosa biseyini anlatma eski ogrencimmis yada ozelde ise gircem falan birak anlatma .surat asiyosun dersede artik yapim bu dersin madem sana öyle davraniyor
zaten trip fln işe yaramıyor ona göre huysuz ve mızmızın tekiyim.

eşinizin biraz yontulmaya ihtiyacı var trip atsan da anlamaz o fare dağa küsmüş misali. devamli olarak ciddi sekilde konuşup uyarmak (yontmak) lazim
birazda iletişim problemimiz var galiba oturup böyle şeyleri pek konuşmayız hep bi inatlaşma, küsme, kızma .

Aşağılık kompleksi var gibi geldi
Eşimde mi

Eşinin hiç alttan alan biri olmadığını söylemişsin. Bu konu çok büyük değil gibi eşinde ince fikirli biri değil bu yüzden surat asmak eşine bişey katmaz. Bilemedim ..

zaten trip fln işe yaramıyor ona göre huysuz ve mızmızın tekiyim.

birazda iletişim problemimiz var galiba oturup böyle şeyleri pek konuşmayız hep bi inatlaşma, küsme, kızma .

Eşimde mi
evlilikte çoğu mesele konuşarak halloluyor cnm. küsme, trip anca huzursuzluk getiriyor. o yüzden iletisimde olmayi dene. kafana taktigin herseyi açık net söyle. neye üzüldüğünü anlasin

Eşinin hiç alttan alan biri olmadığını söylemişsin. Bu konu çok büyük değil gibi eşinde ince fikirli biri değil bu yüzden surat asmak eşine bişey katmaz. Bilemedim ..
Ya kırıldığımı anlamasını istiyorum mesela bazen gider sessiz ağlarım ağlarım uyurum odamda ruhu bile duymaz.

evlilikte çoğu mesele konuşarak halloluyor cnm. küsme, trip anca huzursuzluk getiriyor. o yüzden iletisimde olmayi dene. kafana taktigin herseyi açık net söyle. neye üzüldüğünü anlasin
Söylüyorum bazen ama işe yaramadığını gördüğümde kendimi geri çekiyorum galiba bunaldım. Ama bunalmaktansa bunaltmaktan daha çok korkuyorum.

Bana bunları söyleyecek onu öyle bir küçük düşürürüm ki bir daha ağzını açamaz. Hadsiz.

Evet . Espriyle , gülerek .
Seni okudun da öğretmen oldun da bir şey olmadın diyerek ezmeye çalışıyor bence
Sanırım arada eğitim farkı var
evet aramızda o yönden fark var

Bana bunları söyleyecek onu öyle bir küçük düşürürüm ki bir daha ağzını açamaz. Hadsiz.

Bana sonra " çalışma o paraya değmez" gibisinden bir şey dedi. bende "iyi o zaman canıma minnet sen benim istediğim herşeyi yapabilirsen çalışmayayım" dedim baya bozuldu kızdı o zmn da ailesinin yanında gururu incindi beyfendinin tabi benim incinecek bir gururum yok zaten.

Esimizle de sakalasmayacaksak ölelim o zaman? Esiniz ya hu. Espri yapiyordur. Hic alinmam ben sahsen.

Bazı hödükler şaka yaptığını sanıp kalp kırıyor. Tez zamanda istediğin işe girersiniz umarım.

sanki 40 yıldır öğretmensin haa demesi çok yersiz ama sizin buna alınmanız çok daha yersiz.

Yapacagin tek sey onun anlamasini bekleme. Guzel basbasa yenen bir yemekten sonra konusmak istedigink soyle.

Tek tek kirildigin noktalari anlat. Suclayarak degil cozum odakli ol. Belki disardan onemsiz gozuksede iceriginde seni yaraladigini anlat. Dikkat etmesini iste.

Cok ise yariyor. Bizde de benzer sorunlar vardi hep karsimizdaki anlasin diye bekliyorduk. Aile terapisine gittigimizde ortaya cikti bu. 2 yildir dikkat ediyoruz ve cok ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…