• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

sordum bu sabah. neden böyle tepki veriyorsun bana dedim o da yine başladı benim derdim cips değil senin söz dinlememen diyor benim her lafa bir cevabım varmış öyle diyor
Benim ki de böyle seninki yine cipsi bahane etmiş benimki genelde gece uyku tutmaz herşey normalken güzelken vir sabah uyanır sen 2 yıl önce şunu yaptın ailen bunu yaptı diye sabah sabah yada herhangi bir saatte sırf aklına geldi diye söylenmeye başlar insanı hayattan soğutuyor zaten evlilik de bitme noktasında

Hayır şimdi anlamadım cips koy diyor koyarken koyma diye bağırıyor
Ya başka bi konudan sinirli kavga çıkarmaya çalışıyor ya da dengesiz
1.aydan beri böyleyse ve kendini değiştirmediyse ben evliliğimi sorgulardım. İnsan kendini törpüler az da olsa. Ya kendini düzelt ya da ben tam da annenlerin geleceği zaman tatile çıkarım annenlere çay demlersin derdim. Çekilmez

sordum bu sabah. neden böyle tepki veriyorsun bana dedim o da yine başladı benim derdim cips değil senin söz dinlememen diyor benim her lafa bir cevabım varmış öyle diyor
O kafasına vurup ekmeğini alacağı aman beyim tamam beyim sen ne dersen doğrudur beyim diyeceği birini arıyormuş demek. Söz dinlememek ne demek siz çocuk musunuz. Cevap verilecek laf söylemeseymiş o zaman o sussaymış. Paşazade herhalde kendisi.

Cocuk da degil. Yasi da baya var. Bu anlik sinirleri yasi ilerledikce daha da cok katlanicak. Bir de ailesi yakina gelince onlari da arkasina alacak. Bence otur biraz dusun cips yuzunden koca bosanmaz ama bu beyzade karsisinda emireri istiyor. Evet efendim sepet efendim.
Meslegin de var.
aynen öyle bazen pijamalarını bile eline istiyor ikimizde çalıştığımız halde kendi 30 dk wcde gecirir benim hemen hazırlanıp ona kahvaltı hazırlamamı bekler sürekli bekler de bekler yıldım artık ya

Benim ki de böyle seninki yine cipsi bahane etmiş benimki genelde gece uyku tutmaz herşey normalken güzelken vir sabah uyanır sen 2 yıl önce şunu yaptın ailen bunu yaptı diye sabah sabah yada herhangi bir saatte sırf aklına geldi diye söylenmeye başlar insanı hayattan soğutuyor zaten evlilik de bitme noktasında
Ay bu ne
Nasıl dayanıyorsunuz Allah sabır versin

Şimdi o cips yiyordu sizde tabağın yanına diğer cipsten koydunu kendiniz yemek için o da koyma diye bağırdı doğru mu anladım
Hem de size s.tir git dedi

konu basit bir kapris değil saygısız terbiyesiz olması
Söz dinlemiyorsun ne demek al buradan da anlaşılıyor saygısız olduğu

onun sizin sözünüzü dinlemesi gerekiyor kendisi reşit gibi durmuyor da

'' sen anlamıyorsun söz dinlemiyorsun diksin asisin burnunun dikine gidiyorsun ''

benimkiside aynı. sonra birde günlerce küser. artık bir yerden sonra insanın ömrü çürüyor. aynı şeyi o yapsa sorun yok, ama sen yapınca olay oluyor.
Allah yardımcın ve yardımcım olsun.

manyak bunlar ya allah bildiği gibi yapsın hepsini

Şimdi o cips yiyordu sizde tabağın yanına diğer cipsten koydunu kendiniz yemek için o da koyma diye bağırdı doğru mu anladım
Hem de size s.tir git dedi

konu basit bir kapris değil saygısız terbiyesiz olması
Söz dinlemiyorsun ne demek al buradan da anlaşılıyor saygısız olduğu

onun sizin sözünüzü dinlemesi gerekiyor kendisi reşit gibi durmuyor da
evet aynen öyle oldu 1 yılda çöktüm sayesinde yüzümün rengi gitti onunla uğraşmaktan mutsuz sürekli birinin arkasını toplamaya çalışan bir insan oldum

'' sen anlamıyorsun söz dinlemiyorsun diksin asisin burnunun dikine gidiyorsun ''

benimkiside aynı. sonra birde günlerce küser. artık bir yerden sonra insanın ömrü çürüyor. aynı şeyi o yapsa sorun yok, ama sen yapınca olay oluyor.
Allah yardımcın ve yardımcım olsun.
koskoca adamların eften püften sebepten böyle küsmesi cidden sinirime dokunuyor benimkide öyle yesin içsin yatsın eline bide telefonu ver 20 gün konuşmaz

aynen öyle bazen pijamalarını bile eline istiyor ikimizde çalıştığımız halde kendi 30 dk wcde gecirir benim hemen hazırlanıp ona kahvaltı hazırlamamı bekler sürekli bekler de bekler yıldım artık ya
Niye boyun eğiyorsun?
Ben çalışmıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum ilk zamanlar ilk ben kalkardım kahvaltı hazırlardım çorap isterdi parfümünü getirmemi söylerdi bende severek yapardım sonra birkaç beni üzdüğü olaylardan sonra kalkmadım özür diledi bende yavaştan ona ittim işleri. Mesela alarm çalıyor kalkmıyorum uyandırmaya çalışıyor çay koy kalkcam diyorum çay kaynadı diyor demle kalkarım diyorum domates salatalık kesiyor bende kalkıp ekmeği ısıtıyorum çayları bardağa koyuyorum bunu yapana kadar o da hazırlanıyor. Eğer beni kırmasaydı ilk baştaki düzen devam ederdi ama şimdi bunu değiştirdim. Kimse kusura bakmasın o üzsün ben ona olan fedakarlıklarıma devam edeyim. Yok öyle dünya. Sen tüm bu kaprislere rağmen neden aynı şeylere devam ediyorsun?

Back
X