• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

koskoca adamların eften püften sebepten böyle küsmesi cidden sinirime dokunuyor benimkide öyle yesin içsin yatsın eline bide telefonu ver 20 gün konuşmaz
saygısızca konuşmuyor ama tribinden kaprisinden de nefes alınmıyor. bence değişmezler.

Niye boyun eğiyorsun?
Ben çalışmıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum ilk zamanlar ilk ben kalkardım kahvaltı hazırlardım çorap isterdi parfümünü getirmemi söylerdi bende severek yapardım sonra birkaç beni üzdüğü olaylardan sonra kalkmadım özür diledi bende yavaştan ona ittim işleri. Mesela alarm çalıyor kalkmıyorum uyandırmaya çalışıyor çay koy kalkcam diyorum çay kaynadı diyor demle kalkarım diyorum domates salatalık kesiyor bende kalkıp ekmeği ısıtıyorum çayları bardağa koyuyorum bunu yapana kadar o da hazırlanıyor. Eğer beni kırmasaydı ilk baştaki düzen devam ederdi ama şimdi bunu değiştirdim. Kimse kusura bakmasın o üzsün ben ona olan fedakarlıklarıma devam edeyim. Yok öyle dünya. Sen tüm bu kaprislere rağmen neden aynı şeylere devam ediyorsun?
öyle lanet biriyle evliyim ki balayından dönünce evde bi kaç tane toz gördü diye bana senin temizliğini beğenmiyorum bu evi çekip çeviremiyorsun diyen bir adamla evliyim. o zaman bırakmam gerekirdi onu sürekli özgüvenimi zedeliyor hiç kendim olamadım onun yanında. ki kendisi bir kez olsun kalkıp yemek yapmaya yardım dahi etmemiştir

aynen öyle bana bu sabah diyor ki seni akıllı sandım ondan evlendim bende allah razı olsun dedim kendisini ne sanıyor acaba
Hımm demek ki sende yok diye benimle evlendin açığını kapatmak için deseydin. Adama bak :KK67:

Eşiniz sizi çok sessiz bulmuş eziyo. Baltayı kafasına geçirin ( mecazi anlamda), ettiği bi lafa bin pişman edin. Bi yerini bilsin. Kahvaltı, yemek, çamaşır, temizlik yapmayın. İyi bi silkin şöyle adam olsun kendine gelsin. Bidaha bi laf etmeye kırk kere düşünür.
bu yaşadığımız kaçıncı olay saymayı bıraktım artık ben ona fena bi darbe koyucam da nasıl olucak bilmiyorum

merhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorum :63: bi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.

ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde

eşinizin söylemi vs zaten falso

ama akşam o cipsi gerçekten kendinize mi koydunuz o yesin diye mi koydunuz

buraya eşim cips yiyordu diğerini de sordu yazmışsınız

o sorunca siz de tabağına biraz diğer cipsten koymuşsunuz

o da ben var mı diye soydum koyma demiş

o anda siz de sana değil kendime koydum demişsiniz

o cipsi ona mı koydunuz kendinize mi zira sigara içiyormuşsunuz o anda

benim cipsim onun çikolatası içerikli bir konu daha vardı

benim sevdiğimi de yiyor vs vs diye konular da vardı

bir şey var mı diye sorarsam ve birisi tabağıma o şeyi koyarsa ben de koyma derim

hem eşinizin kahvaltıyı vs sizden beklemesinden şikayetçisiniz hem de cips koyuyorsunuz

bence henüz oturtamamışsınız ilişkiyi

eşinizin saygısız söylemlerine ilişkin tepkinizi gösterin ama karşılıklı birbirinizden beklentilerinizi de somutlayın

şikayetçi olduğunuz hususları söyleyin, adamın tuvaletine vs de çok karışmayın :)))

eşinizin söylemi vs zaten falso

ama akşam o cipsi gerçekten kendinize mi koydunuz o yesin diye mi koydunuz

buraya eşim cips yiyordu diğerini de sordu yazmışsınız

o sorunca siz de tabağına biraz diğer cipsten koymuşsunuz

o da ben var mı diye soydum koyma demiş

o anda siz de sana değil kendime koydum demişsiniz

o cipsi ona mı koydunuz kendinize mi zira sigara içiyormuşsunuz o anda

benim cipsim onun çikolatası içerikli bir konu daha vardı

benim sevdiğimi de yiyor vs vs diye konular da vardı

bir şey var mı diye sorarsam ve birisi tabağıma o şeyi koyarsa ben de koyma derim

hem eşinizin kahvaltıyı vs sizden beklemesinden şikayetçisiniz hem de cips koyuyorsunuz

bence henüz oturtamamışsınız ilişkiyi

eşinizin saygısız söylemlerine ilişkin tepkinizi gösterin ama karşılıklı birbirinizden beklentilerinizi de somutlayın

şikayetçi olduğunuz hususları söyleyin, adamın tuvaletine vs de çok karışmayın :)))
bira içiyorduk o esnada onun yediği cips azdı 1-2 taneydi hani bu bitiyor diğer cipsten var mı anlamında sordu bende kalktım boşalan tabağın kenarına o cipsten koydum olay bu şekildeydi yani biranın yanına atıştırıyordu

öyle lanet biriyle evliyim ki balayından dönünce evde bi kaç tane toz gördü diye bana senin temizliğini beğenmiyorum bu evi çekip çeviremiyorsun diyen bir adamla evliyim. o zaman bırakmam gerekirdi onu sürekli özgüvenimi zedeliyor hiç kendim olamadım onun yanında. ki kendisi bir kez olsun kalkıp yemek yapmaya yardım dahi etmemiştir
Haha benzer şeyleri yaşadım bende
Annemin evinde bana pek iş yaptırmazlardı odamı düzeltirdim sadece. Daha ilk defa bi evin komple temizliğinden sorumlu olmuşum alışma zamanı diye birşey var. Yardım et yapalım diyordum yardım ediyordu sonra anası danası mı ne öğrenmiş heralde adım kılıbığa çıktı dedi büyük bi kavga ettik gayet güzel evi terkettim pişman oldu yalvar yakar oldu döndüm geri ve benim kurallarım geçecek burası ananın evi değil olmayacak da dedim. Şimdi o süpürür ben silerim camları beraber sileriz çamaşır asar toplar. Bazı erkekler anneleri gibi olacağız sanıyor ama hayat müşterektir lafını ailesinden öğrenmemiş oluyorlar napalım. Onlara sevgiyi de desteği de aşkı da huzuru da biz veriyoruz kapıyı kapatınca sadece ikimiz varız başka kimse yok. Birbirimizi köle gibi değil yol arkadaşı olarak görmeliyiz. Bunu bin kere konuştum onla ya buna uyarız ya da yolları ayırırız kimse kimseye mecbur değil dedim ve şükür şu an tümseksiz ilerliyoruz. Sana tavsiyem tepkisiz kalma. Kavga et demiyorum etme zaten o çözmüyor. Ama doğru adımlar at seni hiç gitmeyecek köşede duran biblo sanmasın.

Siz de herşeyi kendiniz yapıyorsunuz öyle mi?

İkinizde işten geliyorsunuz, o koltuğa siz mutfağa mı oluyor? Diğer tüm işler sizde. Giyeceği kıyafete kadar istiyormuş.

Hizmetcisi misiniz siz onun? Biraz ağır yazdim ama kendinizi bu şekilde kullandırmayın.

Sen anlattikca ben sinirleniyorum bu adama. Balayindan gelince dedikleri karsisinda sen ne tepki verdin.
Ya kuzum sen bir senedir niye cekiyosun bu cehennem zebanisi kilikli salataligi
boşanma aşamasına gelindi çok üzüldüm ağladım birde henüz çok yeni diye sineye çektim ama hata etmişim tabi

Siz de herşeyi kendiniz yapıyorsunuz öyle mi?

İkinizde işten geliyorsunuz, o koltuğa siz mutfağa mı oluyor? Diğer tüm işler sizde. Giyeceği kıyafete kadar istiyormuş.

Hizmetcisi misiniz siz onun? Biraz ağır yazdim ama kendinizi bu şekilde kullandırmayın.
evet öyle oluyor geçen gün bir yerde bişey görmüş gene diyorki temizlerken şurayıda halledersin bende dedim ki gördüysen git süpürge orda temizleyebilirsin dedim başlıyor işte yine ben çok çalışıyorum pestilim çıkıyor bide bana kalk temizle diyorsun diye bıktım artık

Haha benzer şeyleri yaşadım bende
Annemin evinde bana pek iş yaptırmazlardı odamı düzeltirdim sadece. Daha ilk defa bi evin komple temizliğinden sorumlu olmuşum alışma zamanı diye birşey var. Yardım et yapalım diyordum yardım ediyordu sonra anası danası mı ne öğrenmiş heralde adım kılıbığa çıktı dedi büyük bi kavga ettik gayet güzel evi terkettim pişman oldu yalvar yakar oldu döndüm geri ve benim kurallarım geçecek burası ananın evi değil olmayacak da dedim. Şimdi o süpürür ben silerim camları beraber sileriz çamaşır asar toplar. Bazı erkekler anneleri gibi olacağız sanıyor ama hayat müşterektir lafını ailesinden öğrenmemiş oluyorlar napalım. Onlara sevgiyi de desteği de aşkı da huzuru da biz veriyoruz kapıyı kapatınca sadece ikimiz varız başka kimse yok. Birbirimizi köle gibi değil yol arkadaşı olarak görmeliyiz. Bunu bin kere konuştum onla ya buna uyarız ya da yolları ayırırız kimse kimseye mecbur değil dedim ve şükür şu an tümseksiz ilerliyoruz. Sana tavsiyem tepkisiz kalma. Kavga et demiyorum etme zaten o çözmüyor. Ama doğru adımlar at seni hiç gitmeyecek köşede duran biblo sanmasın.
ne güzel yola gelmiş eşiniz benimki inat asla böyle bir değişim göstermez kirli çamaşırlarını sepete atmaktan aciz yerden topluyorum ya

ne güzel yola gelmiş eşiniz benimki inat asla böyle bir değişim göstermez kirli çamaşırlarını sepete atmaktan aciz yerden topluyorum ya
Benimki de çoraplarını iç içe geçirip atardı sepete
Bende alır direkt atardım öyle yıkanırdı kaç defa söylendi niye açmıyorsun diye bende dedim sende birbirine geçirmeden at o zaman. E annem tek tek ayırıyordu cepleri kontrol edip atıyordu diyordu. Kusura bakma ben kirlileri karıştırıp çorap ayıramam. Nasıl yıkanmasını istiyorsan öyle atacaksın çorapları ayrı atacaksın pantolon atarken de cebini kontrol et at bi zahmet dedim. Yine öyle atmaya devam etti bende inadına öyle yıkadım hep söylendi en son delirdim o zaman anana götür o ayırıp yıkasın dedim ufak bi cinnetti şimdi ayrı ayrı atıyor pantolon atarken ters çevireyim mi diye soruyor. Yontulması lazım malesef yontulmuşları kapmışlar çoktan. Sende alma yerden yıkanmasın kalsınlar orda. Ben sadece sepette ne varsa onları yıkıyorum burası kirli sepeti değil de geç.

bu yaşadığımız kaçıncı olay saymayı bıraktım artık ben ona fena bi darbe koyucam da nasıl olucak bilmiyorum
Ama bu adam şiddete de meyilli gibi geldi. Kendinizi koruyun. Daha fazla dayanamadığınızı anlatın güzellikle. Anlamazsa, eğer işinizde varsa ya da aileniz yanınızdaysa bişeyler düşünebilirsiniz. Ben böyle insanı iyi bilirim malesef insanı depresyona sokarlar ilaca başlatırlar. Sabrınız elbet son bulacak. Bu adam değişmezse sizi tüketir, siz diye bişey kalmaz. O yüzden kendinize bi hayat da kurmayı düşünebilirsiniz.

Benimki de çoraplarını iç içe geçirip atardı sepete
Bende alır direkt atardım öyle yıkanırdı kaç defa söylendi niye açmıyorsun diye bende dedim sende birbirine geçirmeden at o zaman. E annem tek tek ayırıyordu cepleri kontrol edip atıyordu diyordu. Kusura bakma ben kirlileri karıştırıp çorap ayıramam. Nasıl yıkanmasını istiyorsan öyle atacaksın çorapları ayrı atacaksın pantolon atarken de cebini kontrol et at bi zahmet dedim. Yine öyle atmaya devam etti bende inadına öyle yıkadım hep söylendi en son delirdim o zaman anana götür o ayırıp yıkasın dedim ufak bi cinnetti şimdi ayrı ayrı atıyor pantolon atarken ters çevireyim mi diye soruyor. Yontulması lazım malesef yontulmuşları kapmışlar çoktan. Sende alma yerden yıkanmasın kalsınlar orda. Ben sadece sepette ne varsa onları yıkıyorum burası kirli sepeti değil de geç.
helal olsun madalya verilecek kadınsınız ne güzel yapmışsınız valla oh okurken mutlu oldum ama benim savaşacak gücüm kalmadı bu adamla sanırım istemiyorum artık çünkü beni yıldırdı hiç evlenmemiş olmayı dilerdim

Back
X