• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

Sonra nasıl oldu iyi ki ayrıldım diyor musunuz bir de seviyor muydunuz
Çok seviyordum hala özlediğim günler oluyor
Ama hic pişman olmadım iyi ki boşandım o siddet hic bitmeyecekti çünkü
Yine bir gün siddet uyguladı komşumuz aileme anlattı olaylar ordan sonra jet hızıyla gerçekleşti bana kalsa hala anlatmazdım da komşumuzun anlatması beni bu yola koydu iyi ki de koydu

Diğerini getirmek icin soylene soylene kaltiysan yada mimiklerinle falan delimiain bunu yesene iste gibilerinden bi kuble yaptiysan ona dellenmiştir.

Yada kulaga cok alakasiz gibi gelsede cInselliğinizle ilgili bir sorun yatiyordur altinda.

merhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorum :63: bi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.

ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde
Tam bir değişikmiş.Daha guzel kelımeler solerım ama yasak .Bende bılmıorum canım nerden buluyoz.Ama işte gelınce basa napacan

Bence siz hatalı davranıyorsunuz
Şöyle ki şimdi o vır vır ötüyor ya sizde onun gibi cevap veriyorsunuz
O küfür ettiğinde bile küfür ederek cevap veriyorsunuz
O kadar yüzgöz olmuşsunuz ki
Hani derlerya ağır ol molla desinler
Onun tarzıyla değil akıllı mantıklı ciddi ve sakin öyle bir cevap verin ki neye uğradığını şaşırsın
Eşiniz gibi davranan bir hadsiz vardı, sadece terbiyesiz dedim, o gün bugündür görüşmüyoruz
Ben kocanızın düzeleceğine inanmıyorum o radde çoktan geçilmiş
Ama tokat niteliğinde bir karşılık hakediyor

Çok seviyordum hala özlediğim günler oluyor
Ama hic pişman olmadım iyi ki boşandım o siddet hic bitmeyecekti çünkü
Yine bir gün siddet uyguladı komşumuz aileme anlattı olaylar ordan sonra jet hızıyla gerçekleşti bana kalsa hala anlatmazdım da komşumuzun anlatması beni bu yola koydu iyi ki de koydu
Şuan iyi ve mutlu olmanıza sevindim daim olsun

merhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorum :63: bi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.

ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde
Okurken sinir geldi. Niye böyle bir insanla evlisiniz?

öyle lanet biriyle evliyim ki balayından dönünce evde bi kaç tane toz gördü diye bana senin temizliğini beğenmiyorum bu evi çekip çeviremiyorsun diyen bir adamla evliyim. o zaman bırakmam gerekirdi onu sürekli özgüvenimi zedeliyor hiç kendim olamadım onun yanında. ki kendisi bir kez olsun kalkıp yemek yapmaya yardım dahi etmemiştir
Sevmiyor seni iki kelimelik özet.

Diğerini getirmek icin soylene soylene kaltiysan yada mimiklerinle falan delimiain bunu yesene iste gibilerinden bi kuble yaptiysan ona dellenmiştir.

Yada kulaga cok alakasiz gibi gelsede cInselliğinizle ilgili bir sorun yatiyordur altinda.
söylene söylene olmadı aksine keyifliydim surat falan yapmıyordum
valla cinsellikten yana benim şikayet etmem gerek onun değil ben zorlarsam oluyor çünkü

Bence siz hatalı davranıyorsunuz
Şöyle ki şimdi o vır vır ötüyor ya sizde onun gibi cevap veriyorsunuz
O küfür ettiğinde bile küfür ederek cevap veriyorsunuz
O kadar yüzgöz olmuşsunuz ki
Hani derlerya ağır ol molla desinler
Onun tarzıyla değil akıllı mantıklı ciddi ve sakin öyle bir cevap verin ki neye uğradığını şaşırsın
Eşiniz gibi davranan bir hadsiz vardı, sadece terbiyesiz dedim, o gün bugündür görüşmüyoruz
Ben kocanızın düzeleceğine inanmıyorum o radde çoktan geçilmiş
Ama tokat niteliğinde bir karşılık hakediyor
ben ona hep öyle davrandım ama ondan da anlamıyor kaç kere konuştum ben senin eşinim böyle en ufak şeyde s.ktir git diyemezsin bana dedim saygıyı yitirmemeliyiz dedim o inadına yapar gibi yaptı artık susmuyorum çünkü çizgiyi aştı herşey bıktım

Bu adamin saygisi hic mi yoktu sonradan mi oldu boyle? Sevgisi biten insanlar bahane arar bitirmek icin. Sorsaydiniz derdi neymis? Otu boku bahane edecegine adamsa ne istedigini acikca soylesin. Kivirmasin.
Insan severse evde bos yere huzursuzluk cikarmaz, karsisindakini de kirmaz. S.ktir git ne demek ya? Begenmiyorsa buyursun o gitsin.

Bu adamin saygisi hic mi yoktu sonradan mi oldu boyle? Sevgisi biten insanlar bahane arar bitirmek icin. Sorsaydiniz derdi neymis? Otu boku bahane edecegine adamsa ne istedigini acikca soylesin. Kivirmasin.
Insan severse evde bos yere huzursuzluk cikarmaz, karsisindakini de kirmaz. S.ktir git ne demek ya? Begenmiyorsa buyursun o gitsin.
ona göre o herkese aşırı saygılıdır kimseye saygıda kusur etmez bana da saygısızlık yapmıyor ona sorarsan ben söz dinlemiyorum ona sinir oluyor sözde.
ama en başından beri böyleydi eve ayı alıp beslesem daha saygılı davranırdı

Back
X