Esimin kardesi bizde kalcakmis...

Aaa cok sevindik boyle tatli tatli konusarak halletmeniz cok iyi olmus.agzinizin tadi bozulmasin.

Ne münasebet
Kendı kardesımde olsa kabul etmezdım

4 sene 5 sene dıyorsunuz bide
1 hafta olsa tamamda

Beş yıl bu yahuu 3 5 gün değil ki! kabul etmemen çok normal bence bunun teklif edilmesi yanlış. yurtlar var artık orda kalabilir

Hadi hayirli olsun :) Esin anlayisliymis hemen hak verdigine göre. Demek ki o an düşunememis

Madem o odadan yatak odasına geciliyor o zaman o bos odayi doldurun tani istiyosaniz esnize duzgunce neden istemediginizi anlatin ama daha yeni evlisiniz ya ben olsam bende istemem

4. Aylık evlisiniz ve eşiniz size sormadan mı böyle bir karar alıyor?
kendi kardeşiniz için düşünseniz bile eşe sormadan böyle bir karar alınmamalı.Eşinizin yanlışı var o konuda.Ayrıca ailesi de izin vermemeli yeni evli bir çifte böyle uzun yatılı misafir göndermeye.Bilemeyiz hayat ne gösterir.Biz 3 sene misafir kabul etmek istemedik.Gelen misafir en fazla 16 gün kaldı.Zorlandık onda da...Çünkü çocuğumuz olmuyordu,rahat hareket edemiyorduk,eşimle tartışıyorduk,misafirlerin masrafları da bizde tabi iyice borca girdik tövbe ettik geçen yaz...Eşin sana sormuyorsa sen de ona sormadan hayır diyebilirsin.Evde yemek yapacak olan sensin senin adına karar vermesi yanlış.

Hem yeni evlisiniz, hem ortada abartilacak zorunlu bi durum yok, hem liseli genc bi delikanli (kotu bi ima yapmiyorum kesinlikle, zor bi donem ve genc bi kadin evliliginin ilk yillarini kayni evdeyken diken ustunde gecirmek zorunda degil) hem de esiniz de rahat edemeyecek kardesi bile olsa.. Senin kardesin benim kardesim meselesi degil bu..
Belki de esiniz orda soyleyivermistir, mantikli düşününce hem aile hem esiniz hem de belki de cocuk da istemeyecek.. Kavga etmeden, sakince anlatin derdinizi..

Benim kuracağım cümleleri yazmışsınız.

Milletteki rahatlığa bak ya hadi o küçük kocanızda iyi niyetli ( pek öyle düşünmüyorum ama), annesi babası nasıl gönderiyor onu sizin evinize. Ben depremden sonra her Allahın günün 35 km yol teptim okul ve dershane için kız başıma kimse de gel kızım bizde kal demedi. Kabul etmeyin erkek çocuğu gider gelir nolacak. 5 sene nasıl kalır sizin evde. Hem bu çocuk büyüyecek delikanlı olacak o yüzden kırmadan dökmeden kibarca eşinizle paylaşın. Kız çocuk olsa eyvallah ama. Yine de siz bilirsiniz.

Ah bu eslerimiz bizim kardeşimiz olsa bunu istemeye bile belki cesaret edemeyecez, haklisin canim 5 yil hic kolay değil, bir ay olsa idare et diyecem ama bu durumda kabul edilir şey değil, düşünsene esin eve gelecek karsilarken sarilamayacaksin, belki de kardeşi kapiyi acacak esin sana uzaktan slm verip kardeşiyle sohbete başlayacak, özel gecelerden bahsetmiyorum bile, istediginiz gibi disari cikamayacaksiniz cunku evde kardesini yalniz birakmak istemeyecek, bunlari acik bir şekilde esinle paylaş bence, senin düşüncelerini bilsin.

Valla ben olsam hemen hiddetlenip hayır demezdim sanırım. Ne yapardım söyleyeyim geç çıktığında zorunlu olduğu zamanlarda tabi ki kalsın ama hep kalması bizimde özel hayatımızı aksatmazmı kocacım:) derdim. Yapıcı birşey söyleyin yani. Çocukta okula gidiyor yazık onada hiç istenmiyor elektriği vermeyin.

Atalarımız boşuna dememiş ev üstüne ev olmaz diye. Herkes kendi evinde rahat etmek ister.

Ben de yillarca kaynim kaldi. Herseye yardim eder biz okuldan gelesiue aksamdan kalan bulaşık lari felan topar yiyecek Biseyler hazirlardi. Evu temizlerdi. Ama biz en büyük kavgalari onun yüzünden ama dile getirmeden yaptik. Ister istemez geriliyosun. Evde sen belki ciplak geziceksin belki salonda koyun koyuna yatip film izloceksin. Eve geliyosun salonda yatan biri. Tv izliceksin karismasa da anliyosun begenmiyo felan. Belki o aksam todt yiceksin ama 3 kisi gecistirelil olmuyi. Sen yeri geliyo e kurusu hesapliyosun o sigara iciyo yada didardan yemek söylüyor sinir oluyosun felan ... Yani oyle cok ki. Kendi kardesin de olsa cok xok cok zorunlu haller dışında asla evimde birini ustemiyorum. Siz de bunu guzelce belirtin. Cok soguk havalarda yagmurda camutda kalsin siz de. Ama temelli asla. Hele ki liseli bur ergen asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…