Esimin kardesi bizde kalcakmis...

Özel hayat biter diyen hanımlar çocuk sahibi değil galiba. Zira kendi çocuğunuz varken de istediğiniz gibi dolaşıp çılgınlar gibi sevişemiyorsunuz.

Evet

Ben araya yazdım kendi çocuğumdan kaçacak delik arıyorum konu sahibi daha çocuğu yokken ergen ile aynı evde neden bu sıkıntıya girsin

Bir kaç yıl Nasıl isterse öyle yaşadın çocuksuz

Bence evde ergen kayın olsa biter özel hayat

Bir de mesela kendi çocuğumun yanında bornoz ile banyodan çıkarım da kaynımın yanında sıkıntı olur

O ergen konu sahibi genç vs vs

bu bayan yeni evli ama.çocugunun yanında rahat giyinebilirsin ,eşine sarılırsın öpersin, rahatca uzanırsın ama ergen kaynının yanında bunları herkes yapamaz.bence sizde birkez daha düşünün

Hani benimki kaynım değil de kaynımın oğlu olduğu için, ben 35 o 15 olduğu için benim oğlum gibi o da. O yüzden benim tereddütüm yok açıkçası. Oğlumun yanında da mesela babasını anca yanağından öperim, yine sarılırım ama belli ölçülerde herkesin yanında nasıl sarılabileceksem.

Doğru doğru, o şartları atladım ben.
Tamamen kendime göre cevap verdiğim için öyle oldu sanırım. Bu durumda bende kabul etmeyebilirdim.

Sormaya cesaretim yok.inşallah biz karımla fantezi yapicaz sen git dememiştir. :)
sizin söylediğiniz şey bana psikologun tavsiyesiydi
benimde eşimin ailesi uzun süreli geliyordu

ailesi olmadığında öyle davranmamı ailesi olduğunda da ayy utanırım felan de demişti
o zaman gör bak kaç gün kalacaklar evinde dedi
şimdi evde yarı çıplak geziyorum

Aman kalsın nolcak ben olsam kabul ederdim. Anlamadığım liseler 4 yıl değil mi, neden 5 dediniz?

Bizim bir tanıdık da evlendikten 1 sene sonra küçük kaynını yanına göndermişler. Kaynı orta okul, lise ve üniversiteyi abisinin yanında okudu. Çok iyi bir meslek sahibi oldu, iyi bir yerde işe girdi. Yengesi evlendirdi istediği kişiyle. Özel günlerde yengesine pahalı hediyeler alır, yeğenlerinin masraflarına yardımcı olur. İşe girmelerini sağladı. Yeğeni evlenirken tüm beyaz eşyasını, küçük mutfak aletlerini filan almış. Ama akrabamiz her zaman söyler, çok saygılı bir çocukdu bana da yardımcı olurdu yoksa başka türlü olmazdı diye.

Ben olsam kabul edermiydim bilmiyorum. İnsan başına gelmeden birşey diyemiyor.

kendi kardeşim yada eşimin kardeşi bu durumda her türlü zorun da zoru kabul etmek istemezdim çünkü ulaşım var..
her ilk anınızda birisi olacak.
bebeğiniz olacak ergenliğe girmiş bir çocukla birlikte zorlanacaksınız.
yeri geliyor evlenmeden önce ailemizin evinde ergen kardeşlerimize katlanamıyoruz, anne baba otoritesi olmasına rağmen söz dinletemiyoruz.
abi-yenge kavramı onun için otoriteyi temsil etmeyecek.
eşinize size olan zorluklarından değil de kardeşinizin gelişimi, söz tutması açısından ailesinin yanında kalmasının daha faydalı olduğu ile ilgili yönlendirebilirsiniz çaktırmadan.

Sanırım ben kabul edemezdim
Özel hayat diye birşey var
1-2 ay diye birşey olsa neyse de bilemedim....

hayatta kabul etmezdim. ne halt yerse yesin, elalemin çocuğuna yemek yap, temizliğini yap, her masrafı size girecek ayrıca. rahat edemeyeceksin kendi evinde. yeni evlisin üstelik 4-5 sene ne demek. kabul etme, yarın pişman olursun...

valla bizim kültürümüzde ki bu kalma mevzusunu hiç sevmiyorum.eskiden bizim yanımızda hem annemin hem babamın yakınları kalmış.aman nolcak diye diye.o üzülmesin bu kırılmasın.aradan yıllar geçti, herkes düzenini kurdu unutuldu o günler.çoğu da bakmasaymış dedi.annem kanser oldu ve öğrendiğinde babama dediği,senin taraf benim taraf geçti ömrüm dedi canım annem.senin bu yıllarını kim verecek geri?

Kardeşim de görev nedeniyle benim bulunduğum şehre gelecek düzenini kurana kadar bi süre bizde kalacak, kayınvalidem kardeşin o senin devamlı kalsın dedi olmaz dedim kardeşim de olsa bana doğru gelmiyor ki eşimin kardeşinin de kalmasını kabul etmezdim. Herkesin bi düzeni var o da benimle kalmak istemez zaten.

Lise yıllarındaki bi ergenin problemleriyle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Ve ne kadar zor olduğunu ancak ergen bi erkekle yaşayan bilir. İnanılmaz zor. Hem de daha 4 aylık evlisiniz yahu. Birkaç aylığına hadi en kötü 1 yıllığıma gelecek olsa tamam da 5 yıl ne demek ayıptır. Daha yeni evlisiniz. Asla kabul etmeyin asla

Biraz düsüncesiz ailesi yani kalsin diyebilirler o yüzden esim onlara bise demeden ben esimle bu konuyu konusmalayim
net bir şekilde, kırıp dökmeden anlatmaya çalış. inşallah konu k.validenlere aksedilmeden çözüme ulaşır. dediğin gibi düşüncesizlerse, oğlum kardeşini kıyamaz ama yengesi istemedi olarak algılanır. çocuğa da öyle anlatılırsa arada sürtüşmenin olacağı bir ilişkiniz olur. kolay gelsin

allah akıl fikir versin, bir anne oğlunun sorumluluğunu neden yengesine bırakmak ister ki? sonra da şikayet, memnuniyetsizlik, akabinde huzursuzluk.

Siz orada olmasaydınız okumucak mıydı bu cocuk? Ben kabul etmezdım, kendı kardesımıde kabul etmezdım gercı kardesım yok ama bir ay iki ay degıl ki senelerce... Olmaz.

sizin için öyle ama sizin bakacağınız çocuk da ergen
bence siz de düşünmelisiniz ben küçük çocuğum varken ergen bir çocuğu yatılı olarak aşmayı düşünmezdim
4-5 yaş tam fallik dönem ve diğeri de ergenlik döneminde ikisi de cinsel kimlik bakımından önemli dönemler
annesinin ve ya babasının yanında neden kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…