Özel hayat biter diyen hanımlar çocuk sahibi değil galiba. Zira kendi çocuğunuz varken de istediğiniz gibi dolaşıp çılgınlar gibi sevişemiyorsunuz.
bu bayan yeni evli ama.çocugunun yanında rahat giyinebilirsin ,eşine sarılırsın öpersin, rahatca uzanırsın ama ergen kaynının yanında bunları herkes yapamaz.bence sizde birkez daha düşünün
Doğru doğru, o şartları atladım ben.Evet
Ben araya yazdım kendi çocuğumdan kaçacak delik arıyorum konu sahibi daha çocuğu yokken ergen ile aynı evde neden bu sıkıntıya girsin
Bir kaç yıl Nasıl isterse öyle yaşadın çocuksuz
Bence evde ergen kayın olsa biter özel hayat
Bir de mesela kendi çocuğumun yanında bornoz ile banyodan çıkarım da kaynımın yanında sıkıntı olur
O ergen konu sahibi genç vs vs
sizin söylediğiniz şey bana psikologun tavsiyesiydiSormaya cesaretim yok.inşallah biz karımla fantezi yapicaz sen git dememiştir. :)
Yurtdisinda yasiyoruz Burda liseler 3-5 yilarasi degisiyor onun gidecek olanida 5 seneAman kalsın nolcak ben olsam kabul ederdim. Anlamadığım liseler 4 yıl değil mi, neden 5 dediniz?
net bir şekilde, kırıp dökmeden anlatmaya çalış. inşallah konu k.validenlere aksedilmeden çözüme ulaşır. dediğin gibi düşüncesizlerse, oğlum kardeşini kıyamaz ama yengesi istemedi olarak algılanır. çocuğa da öyle anlatılırsa arada sürtüşmenin olacağı bir ilişkiniz olur. kolay gelsinBiraz düsüncesiz ailesi yani kalsin diyebilirler o yüzden esim onlara bise demeden ben esimle bu konuyu konusmalayim
allah akıl fikir versin, bir anne oğlunun sorumluluğunu neden yengesine bırakmak ister ki? sonra da şikayet, memnuniyetsizlik, akabinde huzursuzluk.Bazen erkekler,neyin nasıl cözüleceğine değil de,cıkmaz sokağa nasıl girilir,ona odaklanıyorlar.Olmaz,ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun...Çünki sorun,masada ki bir tabak kaşık sorunu değil...
Bu durumu yıllar önce eltim yaşamış.Diğer kaynım okula giderken onda kalmış,kadına bravo ki,buna sabretmiş ama sonuç, o evdeki her konudan kayınvalidemin haberi olmuş,artı yemek seçen bir çocukmuş.Evimizde her gün bal börek mi yiyoruz,o da herkes gibi pişiriyormuş...Kayın validemin bana o yılları anlatım biçimi şu olmuştu;çocuğun gönlünü yaptıgı mı vardı,sebzeyi sevmiyordu benim oğlum ne yani,sevdiğini pişirseydi o da
Hani benimki kaynım değil de kaynımın oğlu olduğu için, ben 35 o 15 olduğu için benim oğlum gibi o da. O yüzden benim tereddütüm yok açıkçası. Oğlumun yanında da mesela babasını anca yanağından öperim, yine sarılırım ama belli ölçülerde herkesin yanında nasıl sarılabileceksem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?