Mesajlariniz icin herkese ayri ayri tesekkür ederim bu aksam esimle bu konuyu insallah konusacagim. sonucu burada paylasirim
Ben kendi kardeşimi de eşimin kardeşini de kabul etmedim. Sonradan kalpler kırılacağına, huzurlar bozulacağına baştan bozulsun.
eşimle ortak karar olarak, kardeşim İstanbul'a iş için ilk geldiğinde birkaç ay bizde kalsın dedik, birkaç ay ite kaka anlaştık. sonra annem de geldi ve birkaç ay içinde eşimle ailem birbirine girdiler.Mesajlariniz icin herkese ayri ayri tesekkür ederim bu aksam esimle bu konuyu insallah konusacagim. sonucu burada paylasirim
ergenler küçük akraba çocuklarını oyun bahanesiyle taciz edebiliyor.Benimde kaynımın oğlu (15 yaşında) bu yaz bizde kalacak. Ve belki de temelli kalacak (anne babası boşandı).
4.5 yaşında bir oğlum var. Abi kardeş olurlar birbirlerine diye düşündük. Hem ben atanamamış öğretmenim. Çocuğa derslerinde yardım ederim, iyi yetiştiririm, ona daha çok faydalı oluruz diye düşünüyorum.
Eşimde ailemden herkesi kabul edebilecek potansiyelde biri olduğu için bi sakınca görmedim ben.
Aynensizin söylediğiniz şey bana psikologun tavsiyesiydi
benimde eşimin ailesi uzun süreli geliyordu
ailesi olmadığında öyle davranmamı ailesi olduğunda da ayy utanırım felan de demişti
o zaman gör bak kaç gün kalacaklar evinde dedi
şimdi evde yarı çıplak geziyorum
sizin söylediğiniz şey bana psikologun tavsiyesiydi
benimde eşimin ailesi uzun süreli geliyordu
ailesi olmadığında öyle davranmamı ailesi olduğunda da ayy utanırım felan de demişti
o zaman gör bak kaç gün kalacaklar evinde dedi
şimdi evde yarı çıplak geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?