Esimin kardesi bizde kalcakmis...

Yirmi senelik evli olsam belki kabul ederdim ama senin durumunda hayir. Asla evde rahat olamayacaksin. En basiti dustan bornozla cikamayacaksin, kocanin dizine uzanamayacaksin. Birbirinizle rahatça iletişim kuramayacaksiniz ve hatta rahatça kavga bile edemeyeceksiniz. Başka bir şehirden okumaya gelmiyor ki bu cocuk. Kabul etme ve kadarki olduğunu da eşine belli et. Her gün herkesin çocuğu okula gidip geliyor bir onun kardeşi değil. Çok istiyorsa servise yazilsin.

Ne kendi kardeşim kalsın isterdim ne de kaynım ismi bile çok itici kayın nedir ya 5 sene bir de 5 sene Kışkırtmakta istemem ama ergen erkek hiç çekilir dert değil.
Bir de eşine sormadan pata küte karar alan adamları çok fena yapasım var.

Bende öyle düsünüyorum yani mecburiyet degil kendi evinden dogru giderse 10-15 dakika fazla sürecek o 10 dakika icinde bende rahatimi bozmak istemiyorum

Evet keske öyle deseydim ama birden söyledince sasirdim donup kaldim hic birsey diyemedim ama bu konuyu önümüzdeki günler acacagim yine ve güzellikle dicem herseyi

Kabul etmemekte çok haklısın.Daha çok yeni evlisin üstelik.Bir zahmet gidip gelsin ulaşım araçlarıyla.Kendi kardeşim olsaydı diye düşünüyorum demişsin ama ben kendi kardeşim olsa da istemezdim.

Canim yol parasi önemli degil arada gelip kalsin onada birsey demem ama 5 senede cok uzun bir süre insanin evinde özeli hic birseyi kalmicak. Bide abartilacak kadar uzak degil okulu hani baska sehirden gelse okumaya tamam dicem

Benim kendi kardeşim aynı durumda ve aklımızdan bile geçmedi. Ne alakası var herkesin evi ayrı.

Oncelikle anlattığınıza göre sizde kalmadığında da gayet rahat gidebilir. 2 vesayiti bu kadar gözlerinde buyutmesbuyutmesinler. Bir de beraber kalınca genelde sorun çıkar memnuniyetsizlik okur kalan taraftan
Evet kendi evinden dogru gitse en fazla 15 dakika daha fazla sürecek daha yeni evliyiz zaten birbirimize alismaya calisiyoruz

Evet cok haklisiniz hic bir düzenimiz olmiycak bide ilerde cocuk olursa dahada zorlasicak. Ya bende öyle düsünüyorum zaten ne cocuklar nerden nereye gidiyor okumaya bi kardesimi gidemicek ama esim cok düskün ona ama bizi bu durumdq hic düsünmüyor

Yok artik 14 yaşında ergen çocukla yeni evli bir çift aynı evde olamaz..çok rahatsız edici.Kendi kardeşiniz bile olsa olmaz yani.
Bence politik yaklaşın eşinize. En seksi geceliginizi giyip "kardeşin gelirse bunlara veda etmem gerekecek hatta evimde çıplak gezme hayallerim vardı neyse napalim 80'lik karı koca gibi takılırız artik"gibilerinden taş atın.
Anlarsa ne ala..)

Hahahha güldürdünüz beni allahda sizi güldürsün iyi fikirmis denerim

Yok ne kiskirtmasi zaten bende istemiyorum yapamam tam ergenlik zamani bizim yanimizda ne isi var dogru bulmuyorum bende ayrica kendide rahat edebilecegini sanmiyorum

böyle birseyi kv dinizin felanda kabul etmeyip konuyu kapatmasi lazımdı.bence çok gereksiz bir durum.benzer bir durum basima geldi.esim yegenine bundan bir kac yil önce bizim bulundugumuz sehiri yaz bizde kalirsin demis.bunu bana cok normal birsey gibi dedi.ne olacak ki cocugun ne zarari olacak ki bize sabah cikar aksam gelir..ben duyunca once kisa bir sok yasadim sonra iki gün sustum.dedimki simdi parlarsam ben kötü olacagim.iki gun sonra dedimki.ben sana cok kırgınım sen böyle birseyin kararını nasil tek basima verirsin.bana emrivaki yapiyorsun.nasil alicaz sorumlulugunu.basina bir is gelse nasil hesap verecez.ihtiyaci olacak eksigi olacak karsilacak durumumuz var mi?varsa elinde gönder yardim et ama ayni evde olmaz.sende sabah cikip aksam geliyorsun dedim.önce hakli cikmaya calisti garip garip konustu ne diyeceğini bilemeden.sonra dedim senin degil benim yegenimde olsa durum degismez ben kimsenin sorumlulugunu alamam.kendime evime cocuguma ancak yetiyorum dedim.evde surekli suram mi acildi aman nasil otursam diye yasayamam delikanli bir genc o dedim.ise gitti.sonra düşünmüş ve mantıklı bulmus dediklerimi.pisman oldu bana söylediklerine.yani demem oki kisacasi erkekler herseyi dusunemiyor malesef.bazen gözlerine kulaklarina sokmak gerekiyor.ama hakliyken haksiz duruma düşmeden siz üstelik yeni evlisiniz.güzelce anlatin yine israr ederse tepkinizi koyun.merak etmeyin unutulur gider sonradan yasayacaginiz sorunlardan cok daha kolay atlatilir..bu arada benim kv dem felan duysa esime kizardi.konu kapandi bizde o gün.umarim sizdede oyle olur

Hahahha güldürdünüz beni allahda sizi güldürsün iyi fikirmis denerim
Valla ben ciddiyim. Yaptım ben bunu yeni evliyken eşime. Annesi zırt pırt gelir en az bir hafta bizde kalırdı. Birgun bunu söyledim. Çıldırdı eşim.))
Annesi o zamandan sonra pek gelemedi bize artık oğlu ne dediyse

Siz ne güzel haletmissiniz olayi insallah bizdede öyle olur bende önce güzellikce anlatacagim baktim anlamiyor tepkimi koyucam gercekten ayni evin icinde olmaz yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…