Esimin kardesi bizde kalcakmis...

ayy sizinkide iyiymis valla benim eşim olsa öyle evde gezilir mi çarpılırsın derdi:))

Daha yeni evli adam tam idrak edememiş heralde yalnız yaşamadığını.Sormadan etmeden dan dun girmiş olaya.
Olacak iş değil zatende ben en çok o öyle söylediğinde diğer aile fertlerinin ne dediğini merak ettim.Çocuğun da istemeyeceğinden eminim.Kv kp ne dedi o an?

Hic yaklaştirma.
Kendi gitsin gelsin. 14 yaşinda. Bebek degil.
Anasi cok düşünüyorsa okulun yakinindan ev tutsun.
Anasi degilde babasi cok düsünüyor ilk 2 oglunu hic sevmez ama bunun icin deli olur sinir oluyorum evlat ayrimi yapiyor bende kendi kendime diyom babasi o kadar düsünüyor gelsin yakindan ev tutsun o zaman benmi düsünecem bebek degil sonucta

Kendi kardeşinizin yerine koymayın bence aynı olmaz çünkü siz kardeşinizin yanında rahat giyinip rahat konusabilirsiniz bir yere kadar. Ama o size yabancı bir erkek olucak üstelik ergen bir erkek..Yani sizde kalmış olsa bile büyük ihtimal eşinizle bu yüzden cok sorun yasıycaksınız en basta bunu engelleyin.Gidecek yeri olmasa zor durumda olsa mecbur katlanılır ama şuan bi zorunluluk yok kendi evleri gayet ulaşılabilir yerde::.

Sorumluluktan gir. Ben bu çocuğun sorumluluğunu alamam de. Sende alamazsın de. Tut ki okulda bir sorun oldu. Arkadaşlarına uydu. Her şey olabilir. Lisede öğretmenim. Bazı çocuklar gerçekten çok sakin çok iyi niyetli. Onların başına da o yüzden iş geliyor. Aman diyeyim.

esimde gecen dediki cocuk hergün okadar yolu nasil gidip gelsin bizde kalir bende orda hic sesimi cikarmadim

Keske itiraz etseydin. Arkadasim git gel 3 saat yol gidiyor mesela 3 arac degistirerek. Onun kardesinin 10 dk fark edecek abartmasin

Yoo kimsede topa tutmazdı pek okumuyorsunuz kkyi galiba. Cogunluk esi hakli bulurdu.

Ayrica konu sahibinin dediği gibi cok birsey farketmiyormus.

Koca 4 sene bu yahu. Ne kadar düşüncesiz esin. Madem okul onlara uzak geliyor ona gore okula yakin bir yere tasinsinlar 4 yil içinbi zahmet. Tanıdıklarımdan oyle yapanlar var. Çocuğun yükünü sana atmak da neymis.

Çocuğun yaşadığı yerde eğitim imkanı olmaz ya da eğitim imkanı olur da kalacak yeri olmaz anlarım ancak zaten okulu ve evi arası trenle 10 dakikaymis ne gerek var abisinde kalmasina

Niye kabul edeyim? Alemin enayisi ben miyim? Benim kardeşimle onun kardeşi bir mi?? Onun kardeşinin hoşuma gitmeyen bir davranışı olsa nasıl söyleyeceğim? Hele ki 4 aylık evli olucam da kabul edicem, tabii tabiii. 100 odalı bi evim olursa düşünebilirim belki. Hayır görümce olsa gene anlarım da sen daha kocana alışamamışs, daha kocan saba yabancı, o yabancı bir erkeği eve getirmekten bahsediyor. Çok düşüncesiz, çok bencilce. Madem o kadar uzak evleri taşınıversin anası babası. Benim de kaynım var, üniversite mevzusunda Ankara olursa gelir kalırsın bizle falan dedi kardeşine, bozuntuya vermedim. Yaşnız kalınca da öyle bir şey olamayacağını belirttim. Kadınım ben ya, özelim olsun isterim, pedlermi rahat rahat çöpe atmak isterim, sütyensiz gezmek, kilodumu istediğim gibi asmak kurutmak isterim. Daha buna benzer çok örnek var. Onu da geçtim başkasının çamaşırlarını yıkayacaksın, benim için mide bulandırıcı bir şey, her ne kadar yıkanmış olsa da.

Bilemiyorum, kabul etmek için en ufak bir sebep bulamadım. Bence ne yapın ne edin kabul etmeyin.

mantıksız bir şey, eşin işgüzarlık etmiş. k.validen ve k.pederin akıllı insanlarsa, ne münasebet evi var onun der ve izin vermezler. yok hepsi saçmalıyorsa, olayın kontrolü sana düşüyor. bir günlük iki günlük misafir değil ki. o gelir, o yaşta bir gencin arkadaşları olur, onlar gelir. erkek çocuklarının dağınığı, işi bitmez. nerden bakılsa elde kalıyor.

Biraz düsüncesiz ailesi yani kalsin diyebilirler o yüzden esim onlara bise demeden ben esimle bu konuyu konusmalayim

Ben yerinde olsam eşime hangi odada kalacak? Oturma Odası yatak odasıyla iç içe bizim özel hayatımız nasıl olacak diye sorardım. Erkekler genelde ince düşünemediği için bunlar aklına gelmemiş olabilir. Bi de Şakayla karışık 4 yıl çocuk bekleme benden yan odamda bir ergen varken yapabileceğimi sanmıyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…