Eşimin Kardeşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum. Bence herkes biliyordur, yok taklidi yapıyordur. Yarın bir gün damadın çocuğu diye getirirler belki,vardır planları.
Bilmiyorlarsa da beni kessen söylemezdim. Bu çok zor bir süreç, Allah bilir neler yaşadı. Ne yapmayı düşünüyor. Neden baltalayayim ki? Yazık, aldirmaktansa her şeye rağmen doğurmayı secmis. Bu kolay bir karar değil. Asla köstek olmazdım.

Kadın resmi nikahla evlenip ayrılmış bile olabilir. Kocasından ayrılırken : kocası ; baba evine gidersin ama çocuğu götüremezsin , çocuğuma ben bakarım diyen de var ; ana babası elin çocuğunu getirme , tek gittin tek gel diyen de var.

Eşinin ailesi zaten biliyordur diyen arkadaşlar çok olmuş. Birgün bu konular açık olarak konuşulacak kadar ortaya çıkarsa bilip bilmediklerini de yine buraya yazicam, güncelleme olarak :)
Yorumlar ve görüşler için teşekkürler herkese.

Ortaya çıkarsa zaten destek olurum. Ama kendim söyleyip bilmiyorlarsa ortaya çıkarmış olmak istemem. O yüzden de hiç karışmadım.

Kaç yaşındasınız ? Eşiniz kaç yaşında ?Kaç yıllık evlisiniz ? Çocuğunuz var mı ?

Görümceniz kaç yaşında ? Çocuğun kaç yaşında olduğunu düşünüyorsunuz ?

Ben zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu online 🤭
sizin dedektifçiliğinizle öğrenebildiğiniz bir şeyse sanmıyorum bu kadar sıkı gizlenen bir şey olsun eğer mevzuyu doğru anladıysanız tabi. Ama sorunuza gelecek olursam kadının bir bildiği var ki saklamış kimseye arkasından gidip de ispiyonlamak düşmez.

Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Çok aşırı zor bir soru.
Söylerdim. Çünkü bunu ben öğrendiğime göre bu konu konuşuluyor ki benim kulağıma gelmiş.
Hem eşim zor durumda kalabilir diye söylerim. Hem kardeşi tehdit edilebilir diye söylerim mutlaka. Çünkü bu bilgiyi bilen kişiler ondan kötü bir beklenti içine girebilir ortaya çıkarmak la tehdit edip.

Karışık anlatmış olabilirim.

sizin dedektifçiliğinizle öğrenebildiğiniz bir şeyse sanmıyorum bu kadar sıkı gizlenen bir şey olsun eğer mevzuyu doğru anladıysanız tabi. Ama sorunuza gelecek olursam kadının bir bildiği var ki saklamış kimseye arkasından gidip de ispiyonlamak düşmez.
Bende aynen böyle düşünüyorum. Bir yabancı rahatlıkla öğrenebildiyse ailesi de biliyordur.

Söylemezdim. Zaten baştan görümcemin hayatını, gizlediği çocuğunu bulacak kadar, didiklemezdim?! Eşinize söyleyip söylememe kararsızlığınızda görümcenizin çocuğuna "nasıl ne zaman hangi şartlarda" kavuştuğunu merak edişinizden!.. Öğrenmeden rahat edemem diyorsanız, direkt kendisini arayın öğrenin. Utanmıyorsanız..

Görümcemin özel hayati zaten benim için yine önemli değil üstelik böyle şeylere karşı ya da yargılayıcı yaklaşım sergileyen bir insan değilim, sadece benim yerimde olanlar ne yapardı merak ettim. Öğrenmek istediğim bir şey yok.
canınız sıkılmış dedikodu ve aile içi skandal arıyosunuz yani kısaca.

Kadın resmi nikahla evlenip ayrılmış bile olabilir. Kocasından ayrılırken : kocası ; baba evine gidersin ama çocuğu götüremezsin , çocuğuma ben bakarım diyen de var ; ana babası elin çocuğunu getirme , tek gittin tek gel diyen de var.
Yok ya, öyle olsa neden söylemesinler. Bence kadın bir memur/polis arkadaşına rica etti, o da resmi sistemden baktı,nüfus kaydını gördü.
Ama konu sahibi inanmak istemese de ben ailesinin- en azından annesinin bildiğine emin gibiyim. Yok kocası sinirlenmis ağzını arayınca falan 😅 hiç mi saklanan aile sırri görmedi acaba? Böyle seyler/ya da daha igrencleri yaşanır unutulur,konusu dahi açılmaz, imasina bile sinirlenilir. Bence olay çoktan aile icinde hazmedildi bile .
Benim bir arkadaşım evlenmeden önce nişanlısının geçmişini illegeal yollardan araştırdı (bahsettiğim gibi polis arkadaşı sistemden bakmış) çocuğun babası cinayete karismiş, yıllarca yatmış ve çıkmış. Bunu duydu, hatta adamın adini yazdık,gazetelere falan da çıkmış. Olay doğru yani. Ama aile öyle ölü takldii yapıyordu ki bu olaya, kız da 'bir yanlışlık olmasın' modundaydi. Çocuğun ağzını aramaya çalıştı, çocuk hiç oralı olmadı. Yani tarih yakın geçmiş olmasa "acaba oğullarından gizlediler mi" diye düşünürsün.
Sonuç? Kız söyledi bildigini, öyle çözüldü herkes. İkna ettiler kızı bir sekilde .
Yani o yüzden bilmeyenlere,aşırı tepki verenlere takılma. Sen de bilmiyor gibi davran işte.
Kadın muhtemelen ilerideki kocasının çocuğu gibi getirir, tatlıya bağlar olayı

Ben basit araştırma yaparak ogrenmedim de yine de dediğinizden şüphelendim ben de zamanında ama kesinlikle haberleri yok kadın kızına kısmet vs arıyor ayrıca karşı bu tarz durumlara zihin yapısı olarak. Eşimin de ağzını yoklamistim onun da haberi yok.
tüm mesajları okumadım ama görümceniz ailesini ziyaret edince çocuğu nereye bırakıyor? bunu nasıl idare ediyor. aklıma bir haber geldi çünkü geçtiğimiz yıllarda böyle bir kadın vardı öğretmen aynı şekilde ailesinden uzakta bir çocuğu vardı... bayramda ailesine gideceği zaman küçücük çocuğun önüne yemek mama vs. koyup bayram ziyaretine gitmişti ve masum bebek açlıktan ölmüştü. nasıl bir acı çektiğini düşünün artık o bebeğin. umarım siz de böyle birşeyle karşı karşıya kalmazsınız. şunu yapın bunu yapın diyemiyorum. iki ucu ... değnek resmen..

Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
bir de sizin için pek dert olmayabilir, bizim başımıza gelse biz de böyle düşünebilirdik ama şuan çocuk için felaket resmen.

Yok ya, öyle olsa neden söylemesinler. Bence kadın bir memur/polis arkadaşına rica etti, o da resmi sistemden baktı,nüfus kaydını gördü.
Ama konu sahibi inanmak istemese de ben ailesinin- en azından annesinin bildiğine emin gibiyim. Yok kocası sinirlenmis ağzını arayınca falan 😅 hiç mi saklanan aile sırri görmedi acaba? Böyle seyler/ya da daha igrencleri yaşanır unutulur,konusu dahi açılmaz, imasina bile sinirlenilir. Bence olay çoktan aile icinde hazmedildi bile .
Benim bir arkadaşım evlenmeden önce nişanlısının geçmişini illegeal yollardan araştırdı (bahsettiğim gibi polis arkadaşı sistemden bakmış) çocuğun babası cinayete karismiş, yıllarca yatmış ve çıkmış. Bunu duydu, hatta adamın adini yazdık,gazetelere falan da çıkmış. Olay doğru yani. Ama aile öyle ölü takldii yapıyordu ki bu olaya, kız da 'bir yanlışlık olmasın' modundaydi. Çocuğun ağzını aramaya çalıştı, çocuk hiç oralı olmadı. Yani tarih yakın geçmiş olmasa "acaba oğullarından gizlediler mi" diye düşünürsün.
Sonuç? Kız söyledi bildigini, öyle çözüldü herkes. İkna ettiler kızı bir sekilde .
Yani o yüzden bilmeyenlere,aşırı tepki verenlere takılma. Sen de bilmiyor gibi davran işte.
Kadın muhtemelen ilerideki kocasının çocuğu gibi getirir, tatlıya bağlar olayı

Konu sahibesini biraz konuşkan görüp ağzına laf vermek istemiyor bile olabilirler yenGEnC yenGEnC . O kadar fazla ihtimal var ki.

Eşi vukuatlı nüfus kaydı alsa kız kardeşinin detay bilgileri gözükür zaten. Zehir hafiyeliğe gerek yok ki.

Ölü taklidi yaparken içten içe şok geçirirdin içine içine oha olum nasııı yaaaa derdin ama dimi itiraf et :KK70:
Bilmiyorum yaa
Bence konu sahibi uzaktan öğrenebiliyorsa herkes biliyordur zaten
Ben yine içimden şaşırırım o ayrı konu da 😂😂

Bilmiyorum yaa
Bence konu sahibi uzaktan öğrenebiliyorsa herkes biliyordur zaten
Ben yine içimden şaşırırım o ayrı konu da 😂😂
Bilmeyedebilirler uzakta yaşıyormuş
Şaşırmamak çok zor çünkü :D
Ben şoklardan şoklara girer kendime gelemezdim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back