Eşimin kardeşi

düşüncesi bile çok kötü gerçekten... herşeyin başı o lanet alkol...

kapıma kilit yaptırdım, tuvaletlerde ayrı allahtan.. kilitleyip yatıyoruz, ama eşim işe gittiğinde kaynım kapının onunde dolasıyo kilidi açınca kaçıyo hemen, kendini hiç gormedim ama eminim kapı dinlediğinden ayak sesleri kaçış seslerini duyuyodum..

hayır onunki kıskanmak ya da çok sevmek değil..
hayattaki herşeyden korkmuş o..
-işini kaybetmekten
-iş bulamamaktan
-fakirlikten
-eski hayatına dönmekten
-karısına sarkıntılık edileceğinden
-ailesinin maddi durumundan......
korku alışkanlık yaratır psikolojide.

yaşım 22 daha çocuk denilecek yaştayım, eşim aof tutturdu bu yıl ona başlıyor, bir alışveriş merkezinde çalışıyor rafları duzenliyor

ay valla ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırdım.
ailen sana destek olsa böyle olmazdı.
anne ve babana çok kızdım. seni bu kadar zorluğa mecbur bırakmamalılar.
elinden tutacak hiç kimse yok. valla kardeşimden küçüksün içim acıdı.
nerde oturuyosun.

Dün söyledim, bugün de söylüyorum, çalışmak için eşinin iznini almak zorunda değilsin. Ben çalışacağım diyeceksin. "İzin vermiyorum" derse, senin iznini almak zorunda değilim, çalışmamı istemiyorsan boşanırız, ben çalışıp kendi başımın çaresine bakabilirim diyeceksin. Asgari ücret alıp tek oda bir pansiyonda bile yaşasan geçinirsin. Ne demek izin vermiyor, o kim ki izin vermiyor?

yaşadığın mekanda kitli kapıya güven duymaya çalışmak ne kadar kötü yaaa.inşallah kaynının niyeti dediğin kadar masum olup sadece kapı dinlemektir.

bu mesajınızı okudugumda gozlerimin doldugunu hissetim bi kere daha anladım çaresizliğimi bende çok hatalar yaptım, kaçtım, evlenmeye mecbur ettim kendimi ve ailemi

insan hayatında ne hatalar yapıyor. önemli olan onları sürekli yermek değil. sakın takılma bunlara. bazılarımız biraz yenik başlıyoruz hayata. o kadar . ne istediğini biliyorsun bence. iyice düşün. ama sakın negatif olma. eşini seviyor ve onunla kalmak istiyorsan önünde bir seçenek yarat. ona yardımcı olabileceğini bu sıkıntıyı birlikte aşabileceğinizi söyle. çalışmana izin vermesi gerek. evinizi ayırmak konusunda kararlılığını göster. olmuyorsa kendini düşünme vaktidir. sıkıntı çekmeye değecek insana çek. değmezse senin hayatında bu kadar basit olmamalı

Eşinin çalıştığı yerde sana uygun bir iş olabilir. Belki gözünün önünde olursan kıskanmaktan vazgeçer.

bostancıda oturuyorum..

canım mantalite doğru da... çarşıya giderken bile izin alacak konuma getirmiş kızı. iyice sindirmiş yani.

evinizi ayırın ne kadar kolay söylüyorsunuz para yoksa olmuyor çözüm,aslında çözüm seninde işe girmen o vakit onu görmezsin birde oradan taşınmanız daha uygun duruma gelir gençsen bence ,iş ara ben başka çözüm bulamıyorum

işte bu konu butun kapıların kapandıgı yer, korkuyorum cesaret edemiyorum guvensizim kendime yanlız kalmaktan korkuyorum hayatımda suan birtek eşim var, onuda kaybetmekten korkuyorum, boyle birsey yaptıgımda beni bırakmasından ve yanlız kaldıgımda kendimle basbasa kalmaktan korkuyorum

anlıyorum.. yaşayan bilir. kilitlesende orda olduğunu bilmek başka bir psikoloji. yaa insan evinde, kendine ait odasında rahat olamıycaksa ne anlamı var. o hayat sana ait olmuyorki o zaman.
evet canım yaşın çok küçük ben 32 yaşındayım.
şu güzelliği var daha çok başındasın. benim senin yaşında kardeşim var. dünyaya hiç birimiz üzülmek için gelmedik ama olabiliyor işte. kimse bizi anlamak için uğraşmaz. biz kendimizi anlatmamız ifade etmemiz lazım.

yaşım 22 daha çocuk denilecek yaştayım, eşim aof tutturdu bu yıl ona başlıyor, bir alışveriş merkezinde çalışıyor rafları duzenliyor

muhetemelen o da senin yaşlarında... bir yerde üniversite mezunu diye okudum sanki...yani şu durumda kendine güvenmemesi biraz normal ama bu şekilde de hayat geçmez bir yerden başlamak lazım. işte o güveni sen de çalışırsan ancak alır.

Eşinin çalıştığı yerde sana uygun bir iş olabilir. Belki gözünün önünde olursan kıskanmaktan vazgeçer.

bunuda soyledim belki orda girebilirim dedim, onu da kabul etmiyo burda şef sana kufur etcek onu yap bunu yap diyecek ben yerimde duramam işimden olurum diyor.. yanı yapacak hic birsey yok gibi koseye sıkıştım yapamıyorum ikna edemiyorum

bencede acılen evı ayırın sende gir bi işe sıst sırta verin eşinle herşey olur allahın ıznıyle 2 mılyara butun evı duzuyosun kampayalar var hemde taksıtle gır bı ıse ev tutun herşeyı yaparsınız hem herkesın butcesıne göre evde esyada var yeterkı cesaretlen ve kararlı ol
böle olurmu elın adamlarıyla gelın aynı evde allah korusun adam art nıyetlı olur yuvan dagılır arkadasım bıran önce esınle o ewden tasın 1 odalı evın olsun ama senın olsun ..
allah yardımcın olsun

sen de haklısın canım.. bir tek sığınak onu görüyorsun. başka ne yapılabilir ki şu aşamada? yazlıkları nerede? siz taşınsanız oraya? yeni bir hayat kurmuş olursunuz.

şef neden küfretsin sana ya? artık o dönemler geçti..kolay mı öyle..senin eşin bahane üstüne bahane buluyor.

sen de haklısın canım.. bir tek sığınak onu görüyorsun. başka ne yapılabilir ki şu aşamada? yazlıkları nerede? siz taşınsanız oraya? yeni bir hayat kurmuş olursunuz.

çanakkalenin bir koyunde ama kışın bakkal bile kafasına gore açıyomus kimseler yokmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…