çok üzüldüm. ama şu fikre sonuna kadar katılıyorum. öncelikle bir iş bulman lazım. daha sonrada evini hemen ayırman gerekli. eşinde ailesiyle çatışıyorsa bu daha kolay olacaktır. bende 4 yıllık evliyim. evim ayrı fakat dönem dönem kayınvalidemle kaldığım zamanlar oldu. kayınpederim her gün içerdi. insanın aklından geçmiyor değil malum şişede durduğu gibi durmuyor. o tedirginliği çok iyi yaşadım ve seni anlıyorum. gece uyku girmezdi gözüme. kimseyede söylenmiyor aile dahil. yaşamak lazım. sana yine söylüyorum. aç kal ama huzurlu ol evinde. rızkını arayan mutlaka bulur. Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm. ama şu fikre sonuna kadar katılıyorum. öncelikle bir iş bulman lazım. daha sonrada evini hemen ayırman gerekli. eşinde ailesiyle çatışıyorsa bu daha kolay olacaktır. bende 4 yıllık evliyim. evim ayrı fakat dönem dönem kayınvalidemle kaldığım zamanlar oldu. kayınpederim her gün içerdi. insanın aklından geçmiyor değil malum şişede durduğu gibi durmuyor. o tedirginliği çok iyi yaşadım ve seni anlıyorum. gece uyku girmezdi gözüme. kimseyede söylenmiyor aile dahil. yaşamak lazım. sana yine söylüyorum. aç kal ama huzurlu ol evinde. rızkını arayan mutlaka bulur. Allah yardımcın olsun
bunu soylemek belki anlamsız ama gozumun acılmasından korkuyor demek en mantıklısı dısarda bin tane erkek varken onun gibi biriyle evlendiğim için guvensizlik yasıyor aslına kendine guvensizlik bu onu bırakacağım korkusu bence bu kıskançlıktan ote, hastalık
eve tıkıldım bir senedir internetimi kapattı facebookumu kapattırdı kaynımın bilgisayarından giriyorum internete geçmişi siliyorum, ama çok ta seviyorum onu o olmazsa sanki olecekmişim geliyo. ne yapacağım bilmiyorum
sen çaresizlik içinde çare bulmaya çalıştın kendine. şimdi çocuklarımız bir hata yapıyorsa onları bu hale getiren anne babalar suçun büyük bir kısmını üstlenmeleri gerekiyor. senin de güzel bir evin, sıcaklığını hissettiğin kararlarını verirken danıştığın bir ailen olsaydı bu şekilde bir evlilik yapmayacaktın belki. sen de cahildin yaşın kaç bilmiyorum ama böyle durumlarda sevgi gösteren erkeği hayatının herşeyi yapıyorsun. bir nevi kurtuluş. Allah'a dua et canım ondan yardım iste. eşin için de ne mezunu? ne tarz bir iş yapıyor?daha iyi iş bulmayı beklerse hep daha iyisi olsun diye bekler. çünkü içindeki korku çocukluktan kalma.atması kolay değil.
kapıma kilit yaptırdım, tuvaletlerde ayrı allahtan.. kilitleyip yatıyoruz, ama eşim işe gittiğinde kaynım kapının onunde dolasıyo kilidi açınca kaçıyo hemen, kendini hiç gormedim ama eminim kapı dinlediğinden ayak sesleri kaçış seslerini duyuyodum..
bu mesajınızı okudugumda gozlerimin doldugunu hissetim bi kere daha anladım çaresizliğimi bende çok hatalar yaptım, kaçtım, evlenmeye mecbur ettim kendimi ve ailemi
ay valla ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırdım.
ailen sana destek olsa böyle olmazdı.
anne ve babana çok kızdım. seni bu kadar zorluğa mecbur bırakmamalılar.
elinden tutacak hiç kimse yok. valla kardeşimden küçüksün içim acıdı.
nerde oturuyosun.
Dün söyledim, bugün de söylüyorum, çalışmak için eşinin iznini almak zorunda değilsin. Ben çalışacağım diyeceksin. "İzin vermiyorum" derse, senin iznini almak zorunda değilim, çalışmamı istemiyorsan boşanırız, ben çalışıp kendi başımın çaresine bakabilirim diyeceksin. Asgari ücret alıp tek oda bir pansiyonda bile yaşasan geçinirsin. Ne demek izin vermiyor, o kim ki izin vermiyor?
Dün söyledim, bugün de söylüyorum, çalışmak için eşinin iznini almak zorunda değilsin. Ben çalışacağım diyeceksin. "İzin vermiyorum" derse, senin iznini almak zorunda değilim, çalışmamı istemiyorsan boşanırız, ben çalışıp kendi başımın çaresine bakabilirim diyeceksin. Asgari ücret alıp tek oda bir pansiyonda bile yaşasan geçinirsin. Ne demek izin vermiyor, o kim ki izin vermiyor?
kapıma kilit yaptırdım, tuvaletlerde ayrı allahtan.. kilitleyip yatıyoruz, ama eşim işe gittiğinde kaynım kapının onunde dolasıyo kilidi açınca kaçıyo hemen, kendini hiç gormedim ama eminim kapı dinlediğinden ayak sesleri kaçış seslerini duyuyodum..
yaşım 22 daha çocuk denilecek yaştayım, eşim aof tutturdu bu yıl ona başlıyor, bir alışveriş merkezinde çalışıyor rafları duzenliyor
Eşinin çalıştığı yerde sana uygun bir iş olabilir. Belki gözünün önünde olursan kıskanmaktan vazgeçer.
işte bu konu butun kapıların kapandıgı yer, korkuyorum cesaret edemiyorum guvensizim kendime yanlız kalmaktan korkuyorum hayatımda suan birtek eşim var, onuda kaybetmekten korkuyorum, boyle birsey yaptıgımda beni bırakmasından ve yanlız kaldıgımda kendimle basbasa kalmaktan korkuyorum
bunuda soyledim belki orda girebilirim dedim, onu da kabul etmiyo burda şef sana kufur etcek onu yap bunu yap diyecek ben yerimde duramam işimden olurum diyor.. yanı yapacak hic birsey yok gibi koseye sıkıştım yapamıyorum ikna edemiyorum
sen de haklısın canım.. bir tek sığınak onu görüyorsun. başka ne yapılabilir ki şu aşamada? yazlıkları nerede? siz taşınsanız oraya? yeni bir hayat kurmuş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?