Eşimin kardeşi

yalnız kalmaktan sakın korkma eşin seni seviyorsa eğer yalnız bırakmayacaktır zaten.

Üzgünüm canım,
Bu adam resmen kandırıyo seni.
Hayatta çıkmaz ayrı eve.
Madem bırakmayıda düşünmüyorsun onu,herşeyi kabulleneceksin.

esının kendıne guvenı yok bu soyledıklerıyle ıyıce gormus olduk ...
evet dedıklerı dogru ama korkularla hayatımızı mahfedemeyız degıl mı ısten atılma rıskı her zaman vardır o zmn ınsnalar evlenmesın mı yada kırada oturup elın ısınde calısanlar ne yapsın ...
bu asamada sıra sende guzelım ... ben calısıcam demelısın ... baska caren yok zorla da olsa calsııcam demelısın ...
ayrıcaaa ... salvar gıysen bıle vucut hatların bellı olur ne demek sız normalde dısarı cıkıp gezmıyormusunuz ...
o zmn da mıllet senı gormuyormu alem adammıs esın valla ... Allah yardımcın olsun .. ama calısmadan zor ...
kendı aılenın yanında olsanda zor ne sartta olursan ol kendı paranla emegınle varolursun ancak ... kocandan ayrıl demıyorum ben dıyememde zaten hatta emın ol belkı ayrılırsan daha ıyı bı hayatında olmaz ama ne bılım boylede nereye kdr gıderkı senı cok ıı anlıyorum ben

Bir yere çaycı olarak bile girsen 500 lira para verirler en az. Hem tüm gün evde kahır çekmezsin hem de eline para geçer, Senin maaşını kiraya verseniz eşinin maaşıyla geçinir, para bile biriktirirsiniz.

aslında şimdiye kadar şunu hiç sorgulamadık sanırım. arkadaşın kendi ailesi ortada.. kol kanat geren yok. eşini seviyor..en azından tek sığınak adını sevgi sanıyor da olabilir. bu ayrı bir konu da...kayınvalidesigille yaşamanın başka ne zorluğu var onun açısından bunu anlatsın bize. kaynının durumunu tasvip etmiyoruz tamam ama diğer davranışlar nasıl? günü nasıl geçiyor evde? yani kadın sığınma evleri gibi kurtuluş çareleri daha mı iyi? genç yalnız bir kadın var ortada..

ama işte o zaman o var yanımda, kimse bişey yapamaz sokağa çıktıgımız anda kalbim kutkut atmaya baslıyor, bakıyolar diye kavga bile ediyor insanlarla simdi belki gencliginin verdigi bir guc var delikanlı ya kanı kaynıyor ama bir gun oyle birine denk gelecek ki agzı burnu kırılacak ne bakıyosun dıye herkese satasıyo, zaten ayrılmak gibi bi niyetim yok.. ama nasıl olacak bilemedim

Demek ki senin eşin yolda yolakta yalnız kadınlara bakıyor ya da kafasından öyle fikirler geçiyor ki bu kadar hastalıklı davranıyor.

dünyaya yalnız geldik yalnız gidicez. seni senden başka kimse düşünmez. sonuçta evlilik kararı alırken seni mutlu edeceğine söz vermiş demektir. ben bu şekilde yaşamak için evlenmedim diyerek rest çek. Sonuçta insan ne hayallerle evleniyor. pısmaman gerekiyor. şimdi sevdiğinden sesini çıkarmıyorsun ama ilerde göreceksin ki yalnış yapmışsın. zaten evde işler kötüye gidiyor. sende onlar gibi ol inceldiği yerden kopar. çünkü sussan da aynı şeyler olacak.

sen bısey yapamzsınki

eşin yapmalı nasıl kıskanmıyor anlamdım . kıskanmak denılınce yanlıs anlasılmasın ınsan eşinii kıskanırya erkek arkadsı falalan gelmeler. benım eşim izin vermez asla . eşinle konus kovacaklarsa kovsunlar calısan neler basarır. yada cekeceksın yanı ya calısacaksınız yada cekeceksınz

peki sevgiliyken hiç mi belli etmedi kendini bu adam. o zamanda böyle saçma kıskançlıkları varmıydı. bile bile evlendiysen onu da kafana sokar. biliyodun böyle olduğumu diye

sabah 7-8de kaldırıyo odama dalıp kalmazsam kendi kendine kufur ediyo aşagıda, kahvaltıyı hazırlıyorum, sonra odama cıkıyorum kızıyorlar gel bizimle otur diye ama çok sıkılıyorum yanlarında yemek yapmak istiyorum bilmiyosun diye yaptırmıyo ogretmiyo ben kimseden yardım almadım diyo kayınpederim desen kahvaltıyı toplamadan tuvalete bile girsem bu bardakları nıye yıkamadın diyor, en agrıma giden kayınvalidemin yuzume gulup eşime yalan soylemesi iftira atması bana eşimde idare edemediginden bana laf tasıyor sordugumdada mustafa agzına s. senin niye yalan soyluyosun diyip eşimi yalancı çıkartıyor, ananeme gidiyorum surat asıyorlar ne işin var orda benimseyemedin galiba burayı hala diyorlar, evliliğimin 3. ayında hamile kaldım dogum kontrol haplarımı unutmamdan dolayı, cahilligimden dolayı.. evi basıma yıkıyorlardı abisi bana eşimin yanında sen prezerfatif dye birsey bilmiyormusun diyor kullanmasanda hamile kalmama yolları var diyor( şeyini dışarı çeksin demeye çalısıyor) sen benimle boyle konusamazsın dedigimdede kaynananam o senin abin diye atlıyor, cocugu aldıracaksın diye hayatimi zindan ettiler bi dovmediler yanı eşimde istemiyordu bu cocugu cok ustume geldiler evi birbirne katmakla sucladılar eşime de demişler ki annesi sokuyodur bunları aklına evde kendini sağlama alsın diye ilaçlarını alma cocuk yap demişleridir, ve eşim o zaman asgari ucretle sigortasız calısıyordu, zehir ettiler hayatımı ve hamileliğime son vermek zorunda kaldım o gunden sonra nefret ettim hepsinden ve kendimden aglaya aglaya girdim o operasyona, nefret ediyorum kendimden onun vicdan azabıyla yasıyorum, nefretim normaldir.. ve cok fazla sey var bundan daha fazla

İçim daraldı okurken. Herşey bir kenara da çocuğu aldırtmaları onların seni benimseyemediğini gösteriyor. Bel altı açık konuşmaları rahremiyet duygularının az olduğunu anlatıyor. Zaten az olmasa bekar kaynının eve arkadaşlarını getirmesine dur demeleri lazımdı ki bekar kaynının zihniyet olarak yapmaması lazımdı en başta. Eşin zaten baştan sona pasif kalmış, kadını korumak demek etini orda burada kavga ederek savunmak anlamına gelmiyor. Al işte kendi çocuğunun akıbetine kendi karar verememiş bir adamın kolunun altındasın. İyi düşün taşın. Hayatın başındasın, ortaladığın zaman çok daha zor olacak her şey bir de bebek olursa…

Ne demek kendini sağlama almak. zaten evlilik ömür boyu sürmesi için yapılır. Sen artık o evin bi insanısın. nasıl biridir bu böyle. valla okuyunca kan beynime sıçradı. Çok terbiyesiz bir aile, inşallah eşin böyle biri olmaz. ama armut dibine düşer diye de bir laf var. siz başka eve de çıksanız onlar sizin huzurunuzu bozar benden söylemesi

nefretim gun gectikce buyuyor, cocugu aldırdıktan sonra eşime istemeseydi aldırmazdı kolundan mı surukledik demisler, ama o gunden itibaren onlara karşı tavır aldım

kayınpederim eviliğimiz için hep beni sucluyor bana dedi ki; hersey kadınların basının altından cıkıyor sen kuyruk sallamasaydın bu evlilik olmazdı . bu ne demek beni o. yerine koyuyor resmen..

Ve şunu kesinlikle düşünüyorum bunlar tamamen seni evden kaçırabilmek için yaptıkları bir kurgu. herşey ama herşey.

uzaktayken sorun yok şimdi yazlıktalar aramıyorlar bile arayıncada meşgule aktarıp geri donmuyorlar merak bile edip ogullarını aramıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…