kaçarak evlendik zaten ananemle yaşıyodum ben ordada dayım eşi ve cocukları vardı hiç benimseyemedim o evi annem evlenince beni annaneme gonderdi bende eşimle tanısınca kendi evim olacak mutlu olacağım sevinciyle evlendim sevdim de onu cok.. ama boyle de olmuyor..
anneme anlattım sen gittin çekeceksin diyor babamında aynı seyi soylemesinden korkuyorum beni suclayacak evlenmeseydin bu yasta diyecek
cesaret edemiyorum işe başlayıp başladım demeye olacaklardan korkuyorum
İşte annelik doğurmakla olmuyor demek ki. Herşeye rağmen çekmek zorunda değilsin. Diretebilirsin. Diretemediğin yerde ayrılıp dönersin annenin yanına. K.validenin küfrünü yemektense annenin suratını çekersin daha iyi. Ya da babanın yanına dönersin, üvey anayla kalırsın daha iyi.
ama kendi annesi evlendiği zaman kızını annanesine bırakmış. bu durumda bakalım kabul edecek mi annesi? eski hayatında kızına yer vermeyen insan yıllar sonra duygularını törpülemiş halde kollarını açacak mı kızına?
cesaret edemiyorum işe başlayıp başladım demeye olacaklardan korkuyorum
ama kendi annesi evlendiği zaman kızını annanesine bırakmış. bu durumda bakalım kabul edecek mi annesi? eski hayatında kızına yer vermeyen insan yıllar sonra duygularını törpülemiş halde kollarını açacak mı kızına?
Konuyu ilk okuduğumda kayınvalidenle oturma nedenini onların ihtiyacı olduğundan dolayı, tek kira vermek, tek tencerede yemek kaynatmak niyetinden olduğunu sanmıştım. Ama madem yazlıkları var durumları yerinde olsa gerek. Siz neden kira veriyorsunuz ki onlara, tek odalı olsun kendi evin olsun, ne yersen yersin içinde, nere gidersen gidersin.
Eşinin seni çalıştırmamasından önce dışarı bile biriyle çıkartmasını sorgulaman lazım. Sana mı güvenmiyor, yoksa kendine mi güvenmiyor? 2012 yılındayız ne kadar anlamsız. 10 üniversite bitirse ne işe yarar. gelelim sana kendi ailenin içinde bulunduğu durumdan dolayı yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun. Bekarken bulunduğun ortamda mutlu olmadığından çıtan olmamış, bu yüzden de kontrol edememişsin ya da beklentilerin olmamış. Bu noktadan sonra sorunu eşinle çözeceksin. Tek odalı da olsa ayrı eve çıkmayı ikna etmelisin.
anneme gidemem zaten eşi var, anca ananeme oda dayım kabul etmez , benimle hala gorusmuyor ananemin kaldıgı ev dayımın evi asla kabul etmez beni yanı gidecek hic biryerimin olmadıgını bildigi için boyle hersey
kanmiyim de ne yapiyim? bazı arkadaslar git pesinden gelsin diyorlar, e ya gelmezse?
açık giyinen bir insan değilim, dışarı çıkıyorum ananem çok yakın oturuyor ona gidiyorum arada arkadaşlarım hep karsı yakada anca onlar eve gelince goruyorum karsıya gecmeme razı olmuyor bir turlu yanı karısıyor cıkmama ben soramıyorum bile cevabını bıldıgımden,
anca yakın yerlere gidiyorum oda yanımda biriyle
kaçarak evlendik zaten ananemle yaşıyodum ben ordada dayım eşi ve cocukları vardı hiç benimseyemedim o evi annem evlenince beni annaneme gonderdi bende eşimle tanısınca kendi evim olacak mutlu olacağım sevinciyle evlendim sevdim de onu cok.. ama boyle de olmuyor..
anneme gidemem zaten eşi var, anca ananeme oda dayım kabul etmez , benimle hala gorusmuyor ananemin kaldıgı ev dayımın evi asla kabul etmez beni yanı gidecek hic biryerimin olmadıgını bildigi için boyle hersey
konu sahibi kira veriyoruz diyor ama bu kira değil masraflara katkı canım.evlatlarımız bekarda olsa beraber yaşarken ailesine para vermez mi,bu da öyle bir durum
ayrıca konu başlığını değiştirmişler ama yanlış olmuş.eşimin kardeşi değil,eşimin sorumsuzluğu olmalıydı
O zaman tekrar anneannesi ile konuşsun, onun yanına dönsün. Hem diyelim çantası aldı çekti kapıyı çıktı, anasının ya da babasının yanına gitti, almayacaklar mı eve? O zaman ne yapacaklar?
Kocaman kadın olmuşsun,annen kabul etmezse bir iş bulup çalışırsın.
Gidecek yerim yok durumun yok senin.
Çocuğun yok,lise mezunusun.
Gerekirse çeker gider kadın sığınma evine iş bulur sonrada ev tutarsın.
Kendine acıma sakın,kocana da daha fazla ezdirme kendini.
Hem o evden çıkmalı,hemde çalışmalısın
Kocaman kadın olmuşsun,annen kabul etmezse bir iş bulup çalışırsın.
Gidecek yerim yok durumun yok senin.
Çocuğun yok,lise mezunusun.
Gerekirse çeker gider kadın sığınma evine iş bulur sonrada ev tutarsın.
Kendine acıma sakın,kocana da daha fazla ezdirme kendini.
Hem o evden çıkmalı,hemde çalışmalısın
katkı yapsınlar yapmasına da k.validenin durumu yerinde yazlıkları olduğuna göre.neden bunlar gelini çekiyor, neden gelin bunları çekiyor? gerçekten kocanın iş bitirici ve de sorumluluk sahibi olması lazım. adam korkuyor demek ki tek başına bir evin yükünü sırtlamayı.
K.validenin gelinine bu kadar kötü davranmasının sebebi de kaçarak ve dolayısıyla rızalarını almadan evlenmeleridir belkidir.
sorun da burada işte,eşinin ailesinde değil,eşte sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?